Tengerparti bungaló Karrinyup fényűző felújításánál

Ki él itt : Lauren Gillespie, középiskolai tanár; férje, Wade Gillespie, 36, az Axon Electrical tulajdonosa; fiaik Rafferty, 3 és Perry, 1; és Staffordshire-i bikaterrierjük, Vegas.

Otthoni stílus : Az 1970-es években épült, ez a barna téglából épült bungaló Karrinyup partjainál világos családi házakká vált.

Idővonal : Lauren és Wade 2016 végén vásárolta meg a házat, és egyenesen dolgozott a felújításon. A felújítások 2017 júniusában kezdődtek és 2018 végén fejeződtek be.

Költségvetés : A teljes projekt költsége megközelítőleg 370 000 USD.

Wade Gillespie rögtön tudta, hogy az 1970-es évek eredeti missziósbarna tégla bungalóját Perth tengerparti Karrinyup-ban akarja. Feleségével, Lauren-nal a rögzítő felső piacán volt, és páratlan lehetőségeket látott a ház dátuma szerinti dekorációjában és furcsa, ferde kialakításában.

"Egy ideig figyeltem rá, de az árverésre került, és csak öt héttel a másik helyünk települése előtt volt" - magyarázza. "Korábban tettem ajánlatot, amelyet elutasítottak, ezért Lauren nagyon aggódott az aukciós nap előkészítése során!"

Előszoba Ezt a területet élénk mintás burkolólapok borítják, hogy esztétikusabbá tegyék a nyugodt üdülőhelyet.

Nem csak Wade volt az, aki beleszeretett az ingatlanba. Retro hangulatával és bájos karakterjellemzőivel könnyedén nyert Lauren felett is. "A ház sarokblokkon helyezkedik el, amely ideális Wade számára, aki otthoni szerelőként dolgozik új épületeknél, és helyet igényel egy műhely számára, de az eredeti ház rengeteg dobozt bejelölt nekem: magas mennyezet; kitett gerendák; könnyű, világos és szellős; a lakóövezetek a középső kültéri terekre összpontosítottak. Nagyon sokat tettek neki ”- emlékszik vissza.

Konyha "Nem akartam egy teljesen fehér konyhát" - neveti Lauren. Kimberley meleg helyet tervezett egy olajföldes csempés splashback-vel, füstölt-bronz tükrözött panelekkel, a Precision Cabinets által készített V-horonyos szekrényekkel a Dulux Domino-ban (fekete) és egy Caesarstone-paddal, a Cosmopolitan White-ban. Székek, kerület. Semmi közepén 'Alberta 1' keretezett nyomtatás, 296. szoba.

Az aukció a pár felé haladt, és nem vesztegettek időt a Jeff Swinyard és a Kimberley Tan bevonására a Studio Atelierből. Mindkettő tanulmányozta az építészetet, így megértette a tervezést, valamint a tanács benyújtását és az építkezést. Mindezek röviddel később hasznosnak bizonyultak, amikor Lauren és Wade rájött, hogy a második baba már úton van, és a lehető leghamarabb fel kellett újítaniuk őket.

Nappali szoba "Szeretem, hogy az összes anyag hogyan működik együtt, hogy textúrát nyújtson" - mondja Lauren. - Különösen az új [Rinnai gas] kandalló körül, ahol fa padlólapok vannak, betonnal és nyers, kezeletlen La Paloma téglafallal [az Austral Bricks-től]. " Az Asbury Park Agency plüss bútorzatai révén a betonpad valóban hangulatos ülőhely.

Annak érdekében, hogy a dolgok gyorsan megtörténjenek, a Studio Atelier javasolta a felújítást két szakaszban, majd benyújtotta a terveket a tanácshoz és a temetőket a beszállítók rendelkezésére bocsátotta a helyszíni ülésekre. Ez azt jelentette, hogy a Gillespies, akik a tulajdonosok / építők voltak, összpontosíthattak az építési és helyszíni munkákra, valamint a kibővülő családjukra.

Étkező Az évszázad közepén kialakított formatervezés ihlette a családi étkezősarok könnyű és világos, és megfizethető, gyermekbarát bútorokból készül, beleértve a beépített padot, az IKEA zöld székeit és székét, az Freedom asztalát és a Barnaby Lane világítását. . G nyomtatás, egyszerű forma.

"Pontosan megértették, mit akarunk, és velünk dolgoztak, amíg a ház tökéletesen illeszkedik" - mondja Lauren. "A belsőépítészet megtervezése mellett Kim számos csodálatos beszállítótól beszerezte a különféle lehetőségeket, amelyeket nehéznek találtam volna terhes, még mindig munka közben és vontatott kisgyermek mellett."

Ensuite A London Grey Caesarstone padlószinteivel, a Manhattan Grey metrócsempékkel (a Myaree Ceramics cégtől), homokfúvott furnérszekrényekkel, cappuccino színű travertinnal, ipari Astra Walker csapteleppel és szövött kosarakkal ez egy újabb nagyszerű példa arra, hogyan lehet kontrasztos, de kiegészítő anyagokat használni.

Noha komoly frissítésre volt szükség, a ház 1970-es évek jellemzői nagy részben szolgáltattak a felújítás ihletet. "Lauren és Wade szerette az otthoni eredeti szempontokat, de az alaprajzt túlságosan kiegyensúlyozottnak találta, és minden barna és vörös téglafal elárasztotta őket, amelyek belülről és kívül egyaránt megjelentek" - mondja Kimberley. "A háznak nagyszerűnek kellett lennie a szórakozáshoz és egyre növekvő család számára."

Zuhany A kisebb és keskenyebb fehér metrólapokat függőlegesen fektetik be az alsó nyílásba, gyönyörűen kontrasztosítva a nagyobb szürke metrólapokhoz.

Lauren számára ez azt jelentette, hogy van egy központi, nyitott terület, ahol a család szocializálódhat és szabadon mozoghat a beltéri és a kültéri tér között. "Azt akartam érezni, mintha nyaralnék a saját otthonomban - mint például a Byron Bay-ben vagy egy balinéz villában, amely a medence területére nyílik" - mondja. "Azt is szerettem volna látni, hogy a gyerekek belsejében vagy kint vannak, és amennyire csak lehetséges, hogy legyen a kapcsolat a két hely között."

Bejárat "A bejárati ajtó egyenesen a nappaliba vezette, amely most a fő hálószoba" - mondja Lauren. "Jeff és Kimberley megoldást talált erre a kérdésre - a ház másik oldalára helyezte." Az új bejárat a frissen létrehozott átjárón keresztül vezet a konyhához. Az egyedi rendelésre készült kerek ablak az Avanti Glass & Aluminium gyártója. Bejárati ajtó fogantyú, tervezői ajtószerkezet.

Az eredeti alaprajz változatos volt, és nem volt kedvező a szórakozáshoz vagy a családi élethez, ezért Jeff és Kimberley átalakította egy központi, nyitott terű nappali létrehozására, külön szárnyakkal a felnőttek és a gyermekek számára.

Fő hálószoba Ez egy gazdag, luxus menedékhely, amely Wade által készített feltűnő fényes fa „ágyfejen” található, a Wanderers társaságának leopárdmintás párnái, a Hale Mercantile Co semleges ágyneműi, a szőnyeget falról a falra szőnyegek, a Little Leaf Co növényei valamint Kimmy Hogan és Maria Florez művei.

"Nagyon fontos volt, hogy az alaprajz megfeleljen a család jelenlegi életmódjának, és lehetővé tegye a ház jövőjének bizonyítását" - mondja Kimberley. "A gyerekek szárnya a ház egyik végén található, a szülők körzetétől és a vendégszállás óta, míg a konyha - az otthoni szív - kinyílik az új, fedett alfresco térben, és tökéletes hátteret biztosít barátai számára, és napos napok élvezése a medence mellett. "

Külső rész "Fehér házunk hatással van, személyiségünk és utcai vonzerejünk. Miközben a csontok és a szerkezet megegyezik, minden felület megváltozott, a belső és külső belső viszonylag nagymértékben eltérő."

A ház belső esztétikája a Lauren és a Wade kezdeti felzárkóztatásából származott. "Hajlandóak voltak egy játékos, ám mégis kifinomult megjelenést felfedezni, mintázat, szín és anyagosság felbukkanva." - mondta Kimberley, aki a szekrények, az anyagok és a világítás választékát, valamint az új külső megjelenésű alfreskó kialakítását felügyelte. .

"A belső ívelt nyílásokat, a kitett téglafal szétválasztását és textúráját meg akartuk őrizni, és az új megjelenéshez és érzéshez kötnünk, oly módon, hogy tükrözze a fiatal család személyiségét. A barna téglák új bérleti lehetőséget kaptak. az élet néhány réteg friss fehér festékkel [Dulux Lexicon Quarter], hogy zökkenőmentesen keveredjen a régi és az új, és hozzon létre egy friss alapot. "

A kültéri Leafy növények élénk színvilágot adnak a semleges téglákhoz és csempékhez.

A Wade ipari szerelőként, villanyszerelőként és ezermesterként kihasználva úgy döntött, hogy tulajdonos-építőként kezeli a projektet, és kétfázisú építési tervet készített. "Az egyik felét ki akartuk tölteni, majd a második felére költözni, hogy a második szakaszban a házban élhessünk, és megtakarítsuk a bérleti költségeket" - mondja Lauren.

"Miközben arra vártuk, hogy a terv jóváhagyja a Tanácsot, olyan tevékenységeket végeztünk, amelyek nem igényelnek jóváhagyást, például a légkondicionáló és az összes ablak kicserélését. És befejeztük a bemutató munkát azokban a helyiségekben, amelyekben először foglalkoznánk."

Alfresco terület Az alaprajz finomításra került, így a nappali kinyílt a központi kültéri udvarra. A külső téglalapú Dulux Natural White fényes, modern-ausztráliai tengerparti hangulatot hozott létre. Városi színek csempe, Myaree kerámia. Kültéri asztal, Segals. Rattan szerelmes ülés, Byron Bay lógó székek. Török, IKEA.

Az első szakasz magában foglalta a vendégszoba (egyszer a fő hálószoba), az új fő hálószoba (korábban a nappali rész), a mester fürdőszoba (a régi étkező), a konyha, a mosoda és az alfresco területét, valamint a a nagyon várt medence.

"Miután elkezdtük a folyamatot és rájöttünk, hogy második babára várunk, valóban be kellett tartanunk szigorú ütemtervünket, mert működő konyhára és hálószobákra volt szükségem, hogy aludhassak, amikor a baba megérkezett."

Medence Mind a szabadban, mind Lauren és Wade szerelmesei ragaszkodtak ahhoz, hogy új szórakoztató tereikben medence is legyen. "Forró éghajlatunkban a medence nagyrészt nem őrült" - mondja Wade. "Most nagyon szeretem a kültéri területet. Ez a kedvenc helyem." Medencetervezés: Palm City Pools. Tégla festett Dulux természetes fehérre. Párnák, Asbury Park Ügynökség. Dobj, orvoslás.

A konyhabővítés főbb építési munkái 2017 októberében kezdődtek, és arra kényszerítették a családot, hogy öt héten át költözjön Lauren szüleivel. "A ház nyitva volt, fagyos és veszélyes Rafferty számára, aki akkor 18 hónapos volt. Kiegészítő csatornavezetékeket kellett hozzáadnunk az új fürdőszobához és a mosodához, valamint az új füstölőkhöz."

A jó hír az, hogy mindenki megadta az első határidőt. "Míg még mindig voltak traderek, amelyek körül úsztak" - mondja Lauren -, a konyha elkészült, és Perry-t hazavittük decemberben. "

Látogassa meg a Studio Atelier, Subiaco, WA; 0482 039 869.

Tekintse meg a Gallery10 gyönyörű tengerparti kunyhókat

Címkék:  Gerenda Élet és étkezés Szabadban és Kertészet 

Érdekes Cikkek

add