A modern ház Geelongban, mindössze öt hónap alatt épült

Ki él itt : Lauren és Matt Wilson, akik a Built By Wilson vezetői; gyermekeik, Teddy, 6 éves; Henry, 4; Jimmy, 2; és Vivienne, 9 hónap - plusz a kelpie-border collie kereszt, Elvis.

Otthoni stílus : Kortárs kétszintes, három hálószobás ház Dél-Geelongban, Victoria, néhány perc sétára a vasútállomástól.

Idővonal : A ház teljesítéséhez mindössze öt hónap telt el.

Költségvetés : Lauren és Matt maguk dolgoztak a projekten, és mintegy 530 ezer dollárt költöttek.

Lauren és Matt Wilson számára, akik a saját építőipari vállalatát vezetik a viktoriánus Geelongban, ennek a projektnek - egy háznak, amelyet eladásra terveztek - befejezése és a családi ház eladása szinte egyidejűleg történt. "Ez kifejezetten épült" - mondja Lauren. "A kezdetektől a végéig mindössze öt hónap volt, 2016. július elején, mert éppen az Ausztrália napja előtt kellett kiszállnunk a házunkból."

Terasz Tolóajtók nyitják a nappali részét a kertre. Hely létrehozásához székek és egy asztal alkalmi szabadtéri étkezést kínálnak.

Ő és Matt megvásárolták a földet aukción - abban az időben egy rohadt viktoriánus ház állt az űrben. Elmentek az eladás reggelén, és meglátták a tétel potenciálját. "Amikor licitáltam és megnyertem, sétáltunk a ház oldalán, és a nő elmagyarázta, hogy van egy földterület, amelynek hátrányos birtoklása volt" - mondja az a közös földterületre utal, amely az ingatlan felett része lett a ház felett. évek.

A lakóövezetben az elsődleges színek világítanak egy Jardan „Harvest” karosszékkel és az „Andy” kanapéval, párosítva a GlobeWest „Bogart Compass” oszmánjával és Stephen Ormandy Flamingo nyomtatásával az Olsen Galériából.

Kombinálja ezt a szennyvízkezelő szivattyúval, amelyet át kellett helyezni az épület elhelyezéséhez a blokk hátulján - 14 000 dollár költséggel -, és a fékeket gyorsan be kellett kapcsolni.

Terasz A festett, fehér téglafal megegyezik a téglafallal az elülső bejáratnál.

Időközben a pár megbízta Ben Robertson építészmérnököt egy ház tervezésével, amely a meglévő utcakép része lesz. "Ha körülnézzük a környéket, a legtöbb ház meglehetősen régi, és rengeteg munkavállalói ház található" - mondja Lauren. "Benem szóltam, hogy kortársnak kell lennie, de nem akartuk, hogy túl sokat emelkedjen ki. Azt akartam, hogy fehér legyen egy hagyományos ferde tetővonallal."

Rumpus szoba Lauren háztulajdonos Lauren pihen a baba Vivienne-szel egy egyedi ablakon. "Ez adja a szoba személyiségét" - mondja Ben építész. Az ablakon keresztül egy Pippi's Plants függőleges kert látható. "Telepítettük, mert túl sok a kerítés ahhoz, hogy az ablakon kívül nézzünk" - mondja Lauren. „Souk” szőnyeg, Nyugat Elm.

Egy másik szempont volt a blokk déli oldalán fekvő szomszéd. Ennek az ingatlannak egy kis udvara van, amelyet az új építés a nap bármely szakaszában nem tudott volna árnyékolni.

Étkezőhely A Laal 'Conehome Stick' függő lámpa megvilágítja Andrea Shaw partvonalát és felfelé néző festményeit a Geelong Boom Galériaból.

Ennek eredményeként az új otthon második emeletét az épület északi peremére tolták. Déli oldalán a tetőablakok természetes fényt hoznak az étkezőbe és a konyhába.

Étkezési hely Az alakú Curio 'Cosmos' asztal a Clickon Furniture-től származik, párosítva a Feelgood Designs 'Chair 170' ülőhelyével a Livingetc-től.

Mivel a ház végül újraértékesítésre került, a pár és Ben építész szűk költségvetéssel dolgozott. "Pénzünket olyan területeken költöttük el, ahol azt hittük, hogy ez a legnagyobb hatással lenne" - mondja Lauren.

Konyha Egy hat éves családban soha nem lehet túl sok ülőhely! A Jardan kemény 'Lionel' bár-székét egy szigetpad veszi körül, amelyen a Signorino csempe galéria Elba márványa látható. Tapware, Astra Walker. Nyomatok és találkoztak Miss Jones váza, Libaboltban.

"Márvány és sárgaréz csaptelepek vannak a konyhában és a fürdőszobában, de fedelét tartottuk rajta. Bennek az egész világítótestet és szerelvényt választotta, hogy ez nagyon egyszerű legyen. Szeretem és szeretem benne lakni. Azt akartuk, hogy a ház friss és friss legyen. sok ember számára vonzó, és azt hiszem, ezt sikerült elérnünk "- teszi hozzá.

Ensuite természetes fény áramlik a fürdőszobába, ahol a Signorino-ból származó Carrara márvány alkotja a hiúságot. A fémes bevonat extra fecsegést eredményez egy teljesen fehér palettában. A fürdőszobához Lauren és Matt az Astra Walker csaptelepet választotta az Eco Brass kivitelben és az érzéstelenítésű réz „Duomo” fali lámpákat.

Annak érdekében, hogy megkapja a ház jellegét, Ben megismételte az eredeti épület elemeit. A régi paling kerítés egy tégla alapon található - "Megtartottuk, de a szél fújt" - mondja Lauren - az új épületben tartották. A függőleges burkolatot a belső tér különböző pontjain használják, ideértve a konyhaszekrényeket és a nappali kandallóját.

A hálószobás Ross Gardam „Polar” asztali lámpa futurisztikus megjelenés. A GlobeWest 'Ascot' oldalasztal és ágy tökéletesen illeszkedik a Kip & Co 'Epic "szőnyeghez és a Society Of Wanderers ágyneműhöz. A Boom Galéria Skye Jefferys Untitled I grafikája összekapcsolja a megjelenést. Párna és dobja, Libabolt.

A Woodcutból származó halvány tölgy padlót a ház bejáratánál és elõlapján használják, ahol van egy dolgozószoba és a hálószoba. A csiszolt beton praktikus választás a lakóterekben, ideértve egy kis rumpus szobát, ahol a pár négy gyermeke játszik és TV-t néz. Egy másik kicsi játszószoba van az emeleten, és olyan helyet teremt, amely adaptálható a növekvő családok számára.

Fürdőszoba A gyermekek által használt „Aneszteziás tervezésű„ Duomo ”függő lámpával és a Cibo Design„ Fineline 2 ”medencével rendelkezik.

"Nagyon könnyű élni" - mondja Lauren. "Mindig nevetünk, és azt mondjuk, hogy a ház egyetlen problémája a négy gyerek!"

A Vivienne hálószobája, Jessie Breakwell, a Naip Of Jaipur alkotása színeket kínál az IKEA gyermekágy és a Kip & Co cég „Cutler” szőnyege felett. Párna- és babatakaró, Kip & Co. Ágyneműk, Vándorosok társasága

Csillagművész A természetes fény hatalmas értékesítési pont a potenciális vásárlók számára. A napfényt 4, 5 méter széles alumínium kötegelőajtókkal vonják be a Stegbar-ból készült eloxált bronzba, az otthonhoz illő ablakokkal együtt. Kettős üvegezésűek, hogy télen hőt tartsanak.

Külső A cédrus árnyékolása akkor nyitható meg, amikor az ablakot meg kell tisztítani. A Signorino Terrazzo padlólapjai ellentétesek a belső betonnal. "Annyira imádtuk a fürdőszobában lévő teraszót, hogy itt is használtuk" - mondja Lauren.

Látogasson el a Wilson által épített oldalra. Tekintse meg a Tecture további projektjeit a Tecture oldalon.

Címkék:  Fürdőszoba és mosoda Díszítő hálószoba 

Érdekes Cikkek

add