A szabadban összekapcsolt vidéki ház

A szabadtéri kapcsolat megteremtése Travis Walton és építészek és tervezők csapata számára kulcsfontosságú gondot jelentett annak biztosítása érdekében, hogy ez a vidéki viktoriánus ház luxus menekülés legyen, amely lehetővé tette a tulajdonosok számára is, hogy érezzék magukat a környező környezettel.

A Cult Greta Grossman „Grasshopper” állólámpa nagylelkű ablakok előtt ül, amelyek folyamatos kilátást nyújtanak a natív ínyekre, elmosva a vonalakat belülről és kívül.

Hogyan vettél részt ebben a projektben, és mi volt a rövid ismertető?

Ez a második rezidencia, amelyet e család számára hoztunk létre. A feladat a meglévő lakóhely kibővítése volt, hogy több életteret teremtsen növekvő családjuk számára, miközben az elhanyagolt 1970-es évek vese alakú medencéjével is foglalkozni kellett.

A nappaliban egy háromrészes Minotti 'Freeman' kanapé, 'Yang' oszmán, 'Glover' fotel és 'Dibbets Cambré' szőnyeg, mindegyik De De Ce-től.

Melyek voltak a webhely kihívásai, és hogyan oldotta meg őket a tervezési tervvel?

Gondos területrendezésre volt szükség annak biztosítása érdekében, hogy az új kiegészítés kiegészítse a közeli natív gumifákat. Ez végül megnövelte az új kiegészítés méretét és arányát, egy sor szélességű, nyitott tervű sorozatot eredményezve. A végső sor egy szabadon álló doboz, amely újrahasznosított durván fűrészelt ausztrál Messmate fűrészáruból van burkolva, a tetején lévő, polírozott, tömör beton padlóra.

A bejárati folyosón egy Minotti 'Aylon' oldalsó szekrény található.

Hogyan írná le a befejezett projektet, és mi a kedvenc tervezési elemei közül néhány?

Ez a rezidencia egy modern vidéki visszavonulás, második otthona az ügyfél belvárosi lakóhelyétől távol. Úgy tervezték, hogy részlete minimalista, robusztus és funkcionális, miközben fenntartja a meleg, de szoros kapcsolatot a tájakkal. A rezidencia a modern ausztrál vidéki otthon hiteles és szerény értelmezését ábrázolja. Kedvenc tervezési elemeim az in situ beton erős formái, amelyeket szintén kiegészít az újrahasznosított durva fűrészáru természetes burkolata.

A Minotti öntött talpas 'Winston' fotel.

Hogyan reagál a ház a környező tájra és vidéki környezetére?

Az inspirációt a környező környezet bőséges természeti szépségéből merítették, amely magas textúrájú, nyers és újrahasznosított anyagokat tartalmaz. Ezeknek az alapanyagoknak a csiszolt akcentussal házasodnak a kiegyensúlyozott, karcsú esztétika elérése érdekében, ugyanakkor egyértelmű kapcsolatot teremtenek a szabadban, amely folyamatosan kereti, tükrözi és utalja a natív tájat.

A konyhasziget felett a sárgaréz Lambert & Fils 'Dot Line' felfüggesztési lámpái vannak. A De De Ce „Bertoia” étkezőszék.

Véleménye szerint mi vonzza az ország élését és különösen a projekt helyét?

Bár csak egy órás autóútra fekszik Melbourne-től, ez a vidéki életmód lehetővé teszi a háztulajdonosok számára, hogy elkerüljék a napi városi nyüzsgést és leválást. A fellebbezés az, hogy van idő ideje a dolgok bevitelére és kapcsolatteremtésre a családi otthonban, miközben természetes szépség veszi körül őket. Végül is az idő a modern luxus. traviswalton.com.au

A Minotti „Freeman” kanapé és a „Yang” kerek oszmán ül a De De Ce „Dibbets Cambré” szőnyegen.

Címkék:  Karácsony Hálószoba Gerenda 

Érdekes Cikkek

add