Rugalmas családi ház, amelyet természet vesz körül

A 4240m2-es üres épület, amely mindössze 15 percre van Brisbane városközpontjától, túl jónak hangzik, hogy igaz legyen, ám alig volt valaki a 2013-as óriási ingatlan aukciójára. Kim és Hugh Bridle megtették. "Nemrégiben született második gyerekünk, és rájöttünk, mennyire értékelnénk több helyet" - mondja Kim. "Tehát elkezdtük keresni és megtaláltuk ezt a megüresedett helyet - amely manapság oly ritka -, és ugrottunk arra a lehetőségre, hogy építsük álomházunkat."

A Breezway '' Altair Powerlouvre '' motoros rúdjai mennyezeti magasságban vannak felszerelve a hatékony szellőzés érdekében. Szürke vasbeton asztalos (egész).

A Kalkát, a brisbane-i butikházakat építő házaspárt, akit félnek a lejtős blokk és annak vastag bokorvidéke; csak az ingatlan északkeleti szempontjából láttak potenciált. Hugh rendező és Kim belsőépítész felvette a kapcsolatot a helyi építész, Shaun Lockyer.

"Korábban házat építettünk Shaunnal, és teljesen megkönnyebbültünk mindennel, amit számunkra tervezett" - mondja Kim.

A belsőépítész, Kim, fiai, Tommy és Harry mellett, otthonának modern megjelenése mögött áll.

Időtlen esztétikai és kevés karbantartású anyagok voltak az új otthonuk kívánságlistájának tetején. "Ennek meg kellett tudnia növekedni a családunkkal" - magyarázza Kim. "Rugalmas tereket akartunk, amelyeket különféle dolgokhoz felhasználhatnánk, amikor igényeink változtak."

Shaun tervezett szekrények fölött, valamint fiókok a TV alatt. Pillangószék, a modern bútoráruházból. Kanapé és fa asztal, Jardan-tól.

"A kantárok egyszintes lakást akartak, sima gyepgel" - mondja Shaun. "Családbarát ház és kültéri környezet után voltak." Ennek elérése érdekében a fákat megtisztítottuk és a földet átalakítottuk, hogy a legalacsonyabb területeket lehessen felhasználni. "Kegyetlennek kellett lennünk, hogy kedves legyünk itt" - mondja. "Noha sok fát kivágtunk, az ingatlant még mindig körülveszik."

A beépített pad segítségével egy napos sarok a konyhával szomszédos olvasókakkássá alakul.

Shaun egy háromszintes házat tervezett, amely a kerttel szomszédos, a földszint egyik szintjén, a leggyakrabban használt terekkel rendelkezik. Ezek közé tartozik a nyitott konyha / étkező / nappali, a gyermekek hálószobái, otthoni iroda, családi szoba és játékterem. Lépcsőn fel a fő hálószobás lakosztályt és egy második tantervet vagy jövőbeni óvodat.

A főbejárat és a ruhatár, a garázs, a borospince és a mini tornaterem az alsó földszinten található.

Alsó mennyezet, elválasztás a ház többi részétől és a
a fák tetejére nyílik egy nyugodt szentély.

Shaun külön kültéri nappali és étkezőket is tervezett, hogy további játék- és szórakoztató lehetőségeket biztosítson a család számára. Az uszoda és az 1500 m2-es vízszintes gyep kiterjeszti a képet.

A semmiből való építkezés lehetővé tette Millie-nek ábrázolt Kim számára, hogy álmai beépített szekrényét felállítsa.

Kim és Hugh már korán támogatták a beton és a fa széles körű használatát, azt akarva, hogy „örökre” otthona legyen robusztus és kellőképes, hogy gyermekeiket a tizenévesekben és azon túl is megismerjék.

A folyami kavicsos Apaiser-fürdő hozzájárul az otthon általános természetes hangulatához. A zuhany és a WC a vasfalak mögött van elrejtve.

"Mindketten szeretjük a modernizmust, valamint a fa és a természetes anyagok felhasználását az építkezésben, tehát nagyon sok a beton itt, de a fa és a természetes kő megpuhítja" - mondja Kim. "A fő lakóövezetben a legjobb beltéri-kültéri kapcsolat van" - mondja. "Úgy érezzük, hogy időnk nagy részét szabadban töltjük, annak ellenére, hogy bent vagyunk."

A tolóajtók teljesen visszahúzódnak a hely mindkét oldalán, hogy egy kültéri helyiség érzetét keltsék. Egyedi étkezőasztal. Jardan gyártmányú'Seb 'étkezőszékek. Coco Flip 'Coco' medálok, a Cult-tól. Rug, Armadillo & Co.

A tereprendezés nagy részét a pár barátja, Nathan Clausen (PDT Architects) végezte, mint magánmunkát. Nathan a projekt kezdete óta volt a fedélzeten, ami azt jelentette, hogy a házat és a kertet egy harmonikus egységként lehet megtervezni.

Kim Bridle tulajdonos úgy néz ki, ahogy fia, Harry fröcsköl a medencében. 'Jil' dohányzóasztal, Tait-tól. Párnák, bazsalikom frufru.

A három gyermek - Harry, hat, Tommy, négy és Millie, kettő - számára a nappali területek nyitottsága azt jelenti, hogy a tevékenységek szabadon átmenhetnek a beltéri helyiségekből, mégis szüleik figyelemmel kísérhetik őket munkahelyükön vagy a konyhában. "Ez egy tipikus családi ház, amely folyamatosan fejlődik és új bútorokat és műalkotásokat tartalmaz" - mondja Kim. "Ez minden, amit akartunk."

JELLEMZŐ NÖVÉNYEK ÉS FÁK

  • Síró liliom bálna (Waterhousea floribunda)
  • Sírfa (Ficus benjamina)
  • Cordyline 'Negra'
  • Liriope 'Evergreen Giant'
  • Natív ibolya
  • Empire Zoysia gyep

Az otthoni kialakítás elég rugalmas ahhoz, hogy biztosan megfeleljen a kantár szükségleteinek a jövőben is.

Shaun Lockyer építészek, Newstead, Queensland; (07) 3257 7288 vagy a lockyerarchitects.com.au

Címkék:  Saln Otthoni túrák Hálószoba 

Érdekes Cikkek

add