Az örökség munkásának nyaralója modern frissítést kapott

Mint Adelaide egyik legrégibb külvárosa, Eastwoodnak méltányos része van az utcáin lévő idősebb és hagyományosabb otthonokból, amelyek az idő múlásával megváltoztak. Egy adott munkás házához egy hátsó részben egy kis karcsú támaszkodott, de a jelenlegi tulajdonosok valami tágabb helyet foglaltak el, amely kiegészíti és tiszteletben tartja az eredeti ház örökségének részleteit. Tehát a kreatív pár bevonta a Ply Architecture csapata varázslatának kidolgozását.

Fotó: Sam Noonan .

"A meglévő lakásnak nagyon kicsi és keskeny volt a szélessége, amelyben egy konyhás konyha, nappali szoba, mosoda és fürdőszoba volt, amely hónapok távol volt a széteséstől" - magyarázza Benjamin Edwards, a Ply Architecture. Az építés alatt álló számos lakóépülettel a Ply Architecture tiszteletben tartása az anyag és textúra szempontjából tökéletes partnerré tette őket a változtatásokhoz.

Fotó: Sam Noonan .

Mint maguk a kreatívok, a háztulajdonosok rugalmasak voltak a formatervezésben, bízva abban, hogy Benjamin és csapata funkcionális teret fog létrehozni, és megjelölte az összes esztétikai dobozt. Az új átalakítás elsődleges célja olyan dolgok létrehozása volt, amelyek "hatékonyabban és dinamikusabban használják a teret, miközben megőrzik az intimitást és a természetes fényt".

Fotó: Sam Noonan .

A végeredmény egy olyan változtatás, amelynek során egy anyagkeveréket használnak a lágy zónák körülhatárolására, miközben üdvözlik a kültéri környezetet. A lényegesség kulcsfontosságú, mivel a kiterjesztés két fő része egy tégla alkatrészből áll, amely a konyhát és a fürdőszobát tartalmazza, és egy fehér szakasz, amelyben lakóhely van, és amely függőleges fehér burkolatának köszönhetően kiemelkedik. A lakótérben a bőséges üveg lehetővé teszi a természetes fény elárasztását az űrbe, miközben tiszta képet nyújt a szabadban.

Fotó: Sam Noonan .

"A projekt egy egyszerű" elvágták a hátsó "átalakítási projektet, amelynek meghatározott küszöbértéke a régi és az új között volt, tehát korlátozott tervezési korlátozások vagy kihívások voltak" - mondja Benjamin. "Plusz, a helyszín helyének köszönhetően, lehetőségünk volt a az épület tipológiája, mivel az otthont nem jelenítik meg a kritika szempontjából. "

Fotó: Sam Noonan .

"Nagyon szerettünk volna játszani a szilárd-semmi kapcsolat színén és textúráján alapuló kapcsolatának gondolatain" - mondja Benjamin. - A szilárd részeket a PGH Bricks-kel hozták létre, és magában foglalják a magánszemélyesebb és hangulatosabb szobákat, mint például a fürdőszoba, míg a konyha és a pihenőterek élénk és világosak, meleg fűrészárnyalatokkal és színes bukkanókkal az asztalos asztalnál. "

Fotó: Sam Noonan .

"A formatervezési raklap az eredeti karcsú-esztétikai ihletésből származik, amely a profilszálas cement burkolat, a régi faablakok és az áttetsző tető kombinációja volt, mind a század közepétől" - folytatja.

Fotó: Sam Noonan .

Az anyagpaletta a ház belsejében folytatódik, az eredeti téglafallal és az új téglafallal ellentétben a fehér burkolatú mennyezettel és a beton padlóval. Benjamin azt mondja: "Egészen a közelmúltig szokatlan volt Dél-Ausztráliában, hogy téglát helyezzenek be és a kirakatba, nem pedig renderelték, de ez határozottan precedenst mutat az új otthonokban és melléképületekben."

Fotó: Sam Noonan .

Benjamin számára az üveg ablakok és ajtók, amelyek a beépítést a kifelé és az átalakítás hátuljához vezetik, egyértelműen kiemelik a projektet, hozzátéve, hogy "Nagyon alacsony lábnyomon belül sokat értünk el."

Címkék:  Konyha Élet és étkezés Szabadban és Kertészet 

Érdekes Cikkek

add