Egy történelmi viktoriánus villa Scandi stílusú felújítása

H-olvasóteremben-kandalló-Könyvespolc

Ki él itt : Sarah és Bruce Carter; és lányuk, Moo, 23; és fia, Maccie, 18 éves. Legidősebb fia, Max, két évvel ezelőtt költözött. Nekik van egy Maysie nevű labrador is.

Otthoni stílus : Jól megőrzött négy hálószobás viktoriánus ingatlan Melbourne-ben, a Hawthorn East keleti részén.

Idővonal : 20 éven át tartó kisebb változtatások után a házat 2015-ben öt hónapos felújítással fejezték be.

Márványkandallók, elegáns vakolatok és egy réz kazán a mosodában voltak azok az eredeti tulajdonságok, amelyek Sarah-t és Bruce-t üdvözölték, amikor több mint 20 évvel ezelőtt találták ezt a gyönyörűen megőrzött viktoriánus villát.

Nyitott tervű lakás A lenyűgöző Rosetta Santucci festmény ennek a helynek a fókuszpontja, míg a Coco Flip fény az MDF faburkolatú falot számolja. Az Artek 'Hand Grenade' függő lámpái fókuszos megvilágítást kínálnak a sziget padon. A furnérréteggel beépített beépített egység a főzési helyet tartalmazza és elrejti a komornyik kamráját. 'Dita' székek, Grazia & Co.

A pár két gyerek mellett éltek, és otthonra akartak lenni, ahol növekedni lehetne. Ez a ház bejelölte az összes dobozt: szerkezete és kültéri területe kibővítési lehetőséget kínálott. Nem meglepő, hogy tízéves tervük sokkal hosszabb tartózkodássá vált.

Ragyogó ötlet Készítsen egy kandalló grafikus vonalait éles, fehér csempekel, mint például a Bespoke Tile & Stone By Earp Bros kézzel készített metrólapjai. Könnyen korommentessé válnak, és a helyet kézműves érzet adja.

A jelen előrehaladtával mind a család, mind a ház jelentős változásokat tapasztalhatott, nem is beszélve fia, Maccie és Maysie, a labrador hozzáadásáról. Sarah és Bruce folytatta a ház eredeti részének megőrzését és felújítását, kiegészítve a modern szempontokat, beleértve a medencét és a melléképületet, valamint egy nagyjavítást 2015-ben, amelynek során a család költözött és öt hónapra kiadta a közelben.

Olvasási terület A konyha forgalmas csomópontjától közvetlenül elhelyezkedő hely hangulatos helyet kínál a kikapcsolódáshoz. A tölgyfa polcok könnyű, modern egyensúlyt kínálnak a Twenty2 Metal Fabrications által készített egyedi tűzifa-kályhával. Tölgy polcok: Martin Ford Építészeti Asztalos.

"Ami a konyha frissítésének és kibővítésének egyszerű projektjeként kezdődött, a fő nappali hatalmas átalakításává vált, és a többi helyiségre továbbfejlesztésre került" - mondja Sarah. "A ház legjobb sarkát a ruhaneműnek szentelték, és az északi fényt figyelmen kívül hagyták, így rájöttünk, hogy végső célunk elérése érdekében teljesen át kell dolgoznunk az elrendezést - egy tágas konyha és étkező, kilátással a kertre."

A hivatalos bejárati ajtó egy kecsesen ívelt folyosóra nyílik, amely a hálószobákhoz vezet, és mindegyik egy emeletre terjed. Kövesse az eredeti padlólapokat, és megérkezik a nyitott kiterjesztésű épülethez, ahol a fényes konyha acélkeretes ajtókon keresztül az udvarra néz. Ezeknek a belső tereknek a felújítása Fiona Austin belsőépítész ötlete volt. Felhívta a házastársat, hogy bővítsék látásukat arról, hogy mi lehetséges.

Konyha Az elegáns Hub-bútorasztal mellett Carl Hansen és Søn 'CH33' székei, Hans J. Wegner mellett állnak, hogy formális teret hozzon létre. A Black Ventech szekrények és az Elton Group tölgy furnér szekrényei elnyerik a nyugodt megjelenést, amelyet Sarah akart elérni. "Szeretem, hogy a fekete kötődik a függő lámpákhoz és az acélkeretes ajtókhoz" - mondja Sarah.

"A űrtervezést gyakran alábecsülik abban, hogy mit eredményezhet a tér mozgékonysága" - mondja. "Nem számít, amit Sarah és Bruce kipróbált a bútorokkal és a kisebb felújításokkal, nem tudták a fő területeket a modern életvitel érdekében működtetni."

Butler kamra Egy másik diadalom a rejtett komornyos kamra két hosszú padokkal és köbös lyukú polcokkal, amelyek az alapvető fontosságúakhoz való könnyű hozzáférést biztosítják. A káosz és a rendetlenség a fekete fűrészáru ajtó mögött rejtőzik, amely ebbe a forgalmas zónába vezet, nyugalmat érezve a lakóterekben.

Amikor Fiona visszatért a tökéletes konyha tervével, a pár megdöbbenve látta, hogy azt áthelyezték, és egy nappali volt a helyén. A ruhaneműnek tanulmánynak kellett lennie, míg a régi fürdőszobából komornyos kamra lett.

TV-szoba A TV-szoba világos és élénk, túlméretezett bútorokkal és a Hermon Hermon Commercial „Little People” függővilágítással. Narancssárga üveg edény, Phillip Stokes.

Miközben Sarah és Bruce látta a fő lakóövezetek átdolgozásának előnyeit, egy apró tanulmánynak egy átjárhatóvá és fürdőszobává történő átalakításának előnye meglehetősen meggyőzővé vált. "Nagyon szubjektív lesz, amikor át kell gondolni otthonát, és azt gondoltuk, hogy ragadtunk egy olyan formátumban, amelyet nem tudunk megváltoztatni" - mondja Sarah.

Előszoba Ez az elegáns boltív hű marad a ház történetében, bonyolult sajtolt vakolatokkal díszítve.

Az eredmény okos és kreatív gondolkodás nagyszerű eredménye, nemcsak a kompakt kialakítás, hanem a viszonteladási potenciál szempontjából is. "A fürdőszobának való meglehetősen kinyilatkoztatás" - mondja Sarah, "különösen amikor házat osztanak meg fiatal felnőttekkel."

Ensuite A semleges paletta megnyugtató hangot ad a fürdőszobában, míg ugyanazok a halszálkás csempék és fekete kerettel ellátott tükrök a családi fürdőszobából harmóniát érzékelnek a két tér között.

A ház felújításának egyik aspektusa a belső stílus volt. A svédországi Ett Hem szállodában való tartózkodás után Sarah a skandináv esztétika ihlette és szívesen váltotta fel a szépség és a funkcionalitás keverékét. "A szálloda kialakítása nekem hangzott és nemcsak azért, mert Ilse Crawford designer hatalmas rajongója vagyok, hanem a kortárs bútorok és a világítás merész felhasználásáért egy ilyen történelmi épületben" - mondja Sarah.

A Moo hálószobája A puha csipet és a szürke kifejezetten nőies megjelenést kölcsönöz a Moo helyének. Az inkarnálatlan Jardan 'Leila' ágy struktúrát ad a lépcsőzetes drapériákhoz.

A Sarah és Bruce otthona nyitott tereiben zajló európai hatások láthatóak a tanulmányt elválasztó, falakkal borított falig, az acélkeretes ajtókig és a halszálkás tölgy parketta padlóig.

Fürdőszoba Az Artedomus „Ottocento” fürdő visszatükrözi a ház örökségét, és rávilágít a „Herringbone Bianco Carrara” csempe a Bespoke Tile & Stone által, a Earp Bros által. A porcelánmackó „Cloche” függőfénye és a Cagerso medencéje a Rogersellertől kortárs érzetet teremt. .

Másutt az élénk zöld SuperTuft szőnyeg melegséget ad az alsó ülősarokban és a hálószobákban, összekötve az eredeti házat és az új lakóteret. "Nagyon nagy zöld rajongó vagyok, és lyukas színt akartam hozni a házba a falak festése nélkül" - mondja Sarah. "Mivel a szobák annyira nagylelkűek, ez a ház mély alapszínűvé válhat, de azóta láttam gazdag kék és lila szőnyegeket, amelyeket szeretek." Talán a felújítások még nem fejeződtek be?

Fürdőszoba "Vigyázunk arra, hogy olyan anyagokat használjunk, amelyek kiegészítik a ház eredeti tulajdonságait, például a fürdőszobában és a konyhában található carrara márványt, amely tükrözi a régi kandallókat" - mondja Sarah.

Tanulságok: "Az elrendezés átdolgozása óriási ugrást jelentett számunkra" - mondja Sarah: "Ugyanakkor a lakóterek tájolásának megváltoztatása sokkal jobb kilátást teremtett a kertre, és megváltoztatta az életmódot és a szórakoztatást, és felhozta azt. hogy felgyorsítsam a kortárs életmódot. "

Medence A medence nyugodt és magán helyszínt kínál a kikapcsolódáshoz.

Fiona munkájáról bővebben az Austin Design oldalon olvashat. Látogasson el a Pop Building oldalra az építővel kapcsolatos további információkért.

Nézze meg a megjelenést (balról balra) "Cloche" függő lámpa, 495 USD-tól, porcelán medve. B&B Italia 'Tufty-Too' kanapé, 13 075 USD-tól, és oszmán, 3470 USD-tól, Űrbútor. Børge Mogensen „spanyol” szék, 7950 USD, Great Dane. 'Monte # 0130' szőnyeg, 1590 USD / 180 cm x 237 cm, Pampa. Marokkói bőr tok, 179 USD, Cush & Co.

Címkék:  Szabadban és Kertészet Karácsony Konyha 

Érdekes Cikkek

add