Minimalista monokróm apartman Sydney északi partjain

Ki él itt : Sophie, HR igazgató, férje Dean, a Grange Building & Construction igazgatója és tulajdonosa; és fiaik, Xavier, 3; és Max, 4 hónap.

Otthoni stílus : A Sydney északi partjainál fekvő 1940-es dupla téglalapú duplex ház és befektetési célú ingatlan Sophie és Dean számára. A lakóterek és a fény összekapcsolására vonatkozó tervek átváltása a földszintet napfényes otthonná tette, míg a bérlők a fenti padlót foglalják el.

Idővonal : A gyors, 12 hetes építkezés során a család két nappal karácsony előtt költözött.

Költségvetés : Dean volt a projekt építője, de Sophie és Dean becslése szerint a költség körülbelül 300 ezer dollár lenne.

Sophie szerint a tökéletesek a visszatérés egy nyugtató otthonhoz egy hektikus munkanap után. "Deannak és nekem otthonra van szükségünk, hogy szentélyként érezzük magunkat" - mondja. "Szeretjük, hogy tisztátalannak és tisztanak tűnjön." Lehet, hogy két fiatal fiú vontatottan optimistanak hangzik, de az okos kialakítás, sok fény és bőséges tárolás megteremti a hangot otthonukban, Sydney északi partjain.

A földszinti lakás egy duplex Sophie és Dean része, amelyet külföldön dolgozó sztrájkból vásároltak vissza. Az egész blokk vásárlása izgalmas esélyt jelentett Dean, építő számára, hogy valami különlegeset tegyen a jövőre nézve. "A vásárlás során tudtuk, hogy szabadon tehetünk bármit, amit akarunk" - mondja Dean. "Megvan a földszint, a hátsó udvar, és a garázt az irodává alakítottuk. Imádom." A jövőben az emeleti bérleti díj finanszírozhatja a második szakaszban felújítást, amely a két lakást egyetlen álomházgá változtatja.

Étkezési terület A Prestige Oak műszaki táblái a Fehér Homokban, a Preference Floor-okból nehézkes választás egy forgalmas családi házban. A széles választékban készített, Balin készített asztal tetején vannak a Dinosaur Designs és a Hay darabjai, míg az Urban Couture Design & Homewares Penney és Bennett dobása textúrát ad. Alkotás: Szobor (a falon), Dion Horstmans készítette. Márványszobor (az asztalon), Stephen Ormandy készítette.

Az ingatlan felkapaszkodása előtt a pár felkérte Scott Lester építészt, a Nathan Lester építészet építészét, hogy vizsgálja meg a duplex képet, és segítsen nekik a két életfázisban újjáéledni a jövőben.

"Amikor Scott megérkezett az ingatlanhoz, " introvertáltnak "nevezte, mivel az figyelmen kívül hagyta a külsőt" - mondja Sophie. Scott úgy döntött, hogy az alaprajzot elmozdítja, hogy a nappali területeket igazítsa az északi és északkeleti szempontokhoz, a hálószobákat pedig a déli oldalra helyezve. A funkcionális területek - konyha, fürdőszoba és mosoda - középen gerincként viselkednek. Az épület lábnyomának ragaszkodása pénzt takarított meg, ami hasznos a legfelső emelet visszaszerzésének tervei szempontjából.

Előszoba A bőséges művészet a folyosót e nyitott lakó-, konyha- és étkezőtérben rendezi. Alkotás: Cha-Cha nyomtatás: Danielle Cross. Piszkos rajzok 9 nyomtatott sorozat, Miles Hall, Artbank.

A földszinti terv célja a ház világítással való kitöltése, amely kiemelt jelentőségű, miközben két élő zónát biztosít egy nyitott terű térben. "Úgy gondolom, nagyon fontos, hogy egy családi házban egynél több lakónegyed legyen" - mondja Sophie.

Konyha A konyhát Miele, Fisher & Paykel és minõségi készülékek kezelik, hogy megfeleljen Dean és Sophie konyhai szeretetének. A Forstar Kitchens korszerűsített asztalosztálya tükrözött visszapillantással párosul, míg a Città székek egy étkező zónát hoznak létre. Zakkia váza, edény és edény, a minimalista. 'Carlo' váza, Clickon Furniture. Tál- és salátaszerverek, Dinosaur Designs.

Dion Horstmans művész megbízásából készített szobra a nappali közepén lóg, mint design múzeum. "Olyan, mint egy villám; hihetetlen" - mondja Sophie. "Tudtuk, hogy ez lesz az egyik legfontosabb jellemző, ezért úgy döntöttünk, hogy mindent nagyon fehéren tartunk, és az egész matt fekete elemekkel járunk."

Részletek "Szeretjük, hogy a művészet otthonunkban legyen. Úgy döntöttünk, hogy hozzáadunk a saját művekhez néhány darab bérbeadását az Artbank-től. Szeretem, hogyan változtathatjuk meg ezt minden évben, ha akarjuk - ez egy rugalmas módja a művészet élvezetének". Sophie, háztulajdonos. Grafika: Sly Radial nyomtatás, A minimalista.

Ez fehér falakkal, merész világítással és más csillagbútorokkal feketében jelenik meg. A fehér konyhát fekete babákkal is felbontották. "Mialatt építettük, azt gondoltuk, hogy nagyon finoman néz ki, ezért úgy döntöttünk, hogy fekete kamra és belső ruhaszekrényt keresünk" - mondja Sophie. Most Dean kedvenc része a háznak. "Szeretem a szekrények feketét. Ez eltünteti ezt a munkaterületet" - mondja.

Grafika Dion Horstmans művész megbízásából készített szobra a nappali közepén lóg, mint formatervezési múzeum. "Olyan, mint egy villám; hihetetlen" - mondja Sophie. "Tudtuk, hogy ez lesz az egyik legfontosabb jellemző, ezért úgy döntöttünk, hogy mindent nagyon fehéren tartunk, és az egész matt fekete elemeket használjuk."

Ez nem az egyetlen tervezési trükk a játékban. Maga a konyha kiszélesedik egy kiszolgáló szekcióval, amely az egykori tornác területén helyezkedik el. "A mosogató és a készülékek egy orrfal mögött vannak elrejtve" - ​​mondja Sophie. "Ez azt jelenti, hogy nem látja a konyha összes funkcionális aspektusát vagy a készülékek rendetlenségét."

Élő Fekete, fehér és szürke uralja a nappali területeket. "Egyszerűen tartottuk, így az idő múlásával megváltoztathatjuk a művészetet, vagy virágot adhatunk hozzá, hogy megváltoztassuk a tér érzetét" - mondja Sophie. Bónusz az, ha két lakóövezet található egy lakásban - tette hozzá. "Itt van a gyerekek területe, ahol vannak a játékok és a TV. Akkor ott van a domain, TV nélkül és kilátással az erkélyre." A Cavalier Bremworth szőnyeget, amely réteggel rendelkezik a Design Twins törzs otthoni 'Firenze' szőnyegeivel, meghatározza a család lakóterületét. Írta: Nord Sleipner takaró, Luumo. 'Tally' kerek párna, ezek a falak. Oyoy 'hopi' párna, Luumo. Egy másik 'kereszteződés' párna, Urban Couture Design és háztartási cikkek.

Dean a bérlők elköltözését követő napon indította el az építkezést, csupán 12 hét maradt karácsonyig - Sophie határidejére. "Mindig megkérdeztem: 'Mikor lépünk be?'" - mondja Dean. "Valójában nagyon könnyű volt" - mondja, hogy mind ügyfél, mind építő. "Nem ült körül a döntés várakozása - minden gyorsan áramlott." Éjjel-nappal dolgozott, és két nappal megbírta a határidőt.

A hálószobás Cavalier Bremworth szőnyeg a hálószobák textúrájára helyezi a hangsúlyt. Az ágyból eglo fekete függő lámpái díszítik az ágyat, a Jersey Company ágyneműjével és a Città, valamint a Urban Couture Design & Homewares párnáival öltözve. A hálószobával szomszédos nappali szoba óvodaként tökéletes volt, míg Max kicsi volt, de jelenleg irodahelyiség. Éjjeliszekrény, Smithmade. Tom Dixon gyertya, tizennyolc. Kötött dobás és Ferm Living 'szekciók' szőnyeg, Urban Couture Design és háztartási cikkek. Oyoy Pouf, Luumo. Fajátékok és Kate & Kate babatakaró, Kido áruház.

A duplex kezelése azt jelentette, hogy teljes DA (fejlesztési alkalmazás) elvégzésére volt szükség, és ennek eredményeként adatvédelmi képernyőkre és kiegészítő anyagokra volt szükség a tűzkódoknak való megfeleléshez. A földszint alaprajzának kinyitása szintén sok szerkezeti acélt igényelt a földszinti téglafal támogatásához. "Azt akartam, hogy minden tiszta legyen, válaszfalak nélkül, ezért le kellett csökkentenem a lakóterek mennyezetét 2500 mm-re az acél kompenzálása érdekében" - mondja Dean. "Ez egy kompromisszum volt."

Ülősarok Két nappali zóna biztosítja a békét és a csendet egy forgalmas családi házban. A TV-szobában Dean fiaival, Xavier-kel és Max-nal játszik a báránybőr szőnyegen. A paletta minimális és kifinomult, míg a puszta függönyök magánélet és szűrött fényt kínálnak. Párna, ezek a falak. Váza, dinoszaurusz minták. Fekete doboz, széna.

A költségvetés hasonlóan kiegyensúlyozott volt, összpontosítva arra, amit igazán értékeltek. "A felújítást a megtakarításokból akartuk finanszírozni, ezért meg kellett győződnünk arról, hogy nem túl extravagáns" - mondja Sophie. "Előzetesen tisztában voltunk azzal, hogy mihez fogunk spórolni, és mit fogunk megtakarítani. Az egyik dolog, amire megtakarítottunk, a fürdőszoba volt. Ez azt jelentette, hogy nagyszerűen elindulhattunk a konyhán."

Fürdőszoba A párnak sok mindent sikerült beillesztenie a kis fürdőszobába, miközben a dolgokat egyszerűen megőrizte költségvetésének. "Mindezt spray-festékkel megrajzoltuk a padlóra" - mondja Sophie. "Ezzel nyilvánvalóvá vált, hogy az egyik oldalán meg tudjuk csinálni ezt a kis nedves helyiséget - tehát zuhanyozhatunk és fürdünk egymás mellett, az egész oldal mentén egy csíkkal leereszkedünk. Miközben ez kicsi, képesek voltunk felszerelni egy sokat be. " Törülközők, Loom törölközők. Fürdő és mosdó, fürdőszoba ház. Tapware, Phoenix Tapware.

Tanulságok "Alaposan megterveztük a költségvetést, mielőtt elkezdtük. Jó volt előre megállapodni, hogy kevesebbet költenek, és hol fektenek be többet. Alapvetőként mentünk a fürdőszobába és a hálószobákba, hogy többet fektessenünk be a magas konyhába. -minőségi asztalosok, burkolatok és készülékek. Ez jól működött nekünk "- mondja Sophie.

Erkély A terasz úgy tűnik, hogy kiterjeszti a lakóteret a szabadban, miközben az üvegkerítés lehetővé teszi a tömör kilátást belülről. Dean fényszűrő függőleges képernyőket készített az adatvédelmi követelményeknek való megfelelés érdekében. Jennifer + Smith Párnák, Élet belső terek. Dohányzóasztal, szabadság. Üveg és poharak, széna.

Tekintse meg többet Dean munkájából a Grange Építőiparban, és vegye fel a kapcsolatot Nathan Lester Architecture építészével .

Címkék:  Gyerek szobák konyhák Élet és étkezés 

Érdekes Cikkek

add