A modern, teljesen fehér felújítás átalakította ezt a Cottesloe strandházat

Ki él itt : Caroline, szabadúszó író; férje, Henry, pénzügyi tanácsadó; és gyermekeik, Ava, 5, Benjamin, 3, és Lucy, 9 hónapos.

Otthoni stílus : A Szövetség otthona három hálószobával Perth legnépszerűbb strandja közelében, amely öt hálószobás, három fürdőszobás házgé vált.

Idővonal : Caroline és Henry 2016 májusában írták alá a Lahaus tervező céggel. Hat hónapos tervezés és jóváhagyások után az Distinctive Homes építők 2017 elején kezdték meg az építkezést. A projekt 2018 áprilisában fejeződött be.

Étkezőhely A Lahaus által tervezett és a Reliance Design & Fabrication készített fehér acél ajtó különféle mintázatú üvegből készült kollázs. Szellemnyomtatás: Victoria Aguirre, Pampa.

Caroline és Henry mindig is volt valami különleges a szomszédos házban. Néhány éves otthonuk mellett, Perth óceánparti Cottesloe külvárosában ült, a három hálószobás szövetségi háznak munkára volt szüksége, ám megnyugtató szilárdságával és bájos jellegzetességeivel.

Étkezési terület A polírozott beton padlók és a falak festett Dulux Natural White festették a hűvös, modern hangot az új mellékállomáshoz. A mészmentesített szabad formájú kő kandalló és a szomszédos tölgyfa polcok finoman választják el az étkező és a lakóteret. Gáztűzhely, Lopi.

"Úgy gondoltuk, hogy gyönyörű - mondta Caroline. "Mindketten szeretjük a régebbi házakat, különösképpen azokat, amelyek elölről elegendőnek tűnnek, és hátsó részükben modern felújításokat végeznek. Tehát bizonyos szempontból a házról jövőképünk volt a kezdetektől."

Étkezési terület A texturált fehér falak, a beton padló és a halvány fabútorok tökéletes kombinációt tartalmaznak.

Az eredeti otthonnak volt egy hosszú folyosója, hálószobák oldalról oldalra, és magas mennyezettel, jarrah padlódeszkákkal és karnisokkal. Az 1990-es években egy felújítás után a fő hálószobához fürdőszoba és pihenőhely került kialakításra. "A hely meglehetősen sötét volt, de kellemesen érezte magát" - mondja Caroline. "Felvetettük a kapcsolatot a tulajdonosokkal egy kis szeszély miatt, és arra kértük őket, hogy tudassa velünk, ha valaha is gondolnak eladásra."

Étkezési terület A Jardanból származó Huxley amerikai tölgyfa asztal és a Thonet fonott székek kombinációja erős természetes fa elemet ad. A Living Edge Muuto 'Ambit Rail' függő lámpái egy újabb Scandi érintés. Fritz Hansen „verem” tálca, Mobilia. Hajók, Jardan.

Egy évvel később a lehetőség kopogott. A pár berobbantotta a házat, és költözött a szomszédba két gyermekével, Avaval és Benjaminnal. Kényelmesen éltek ott egy ideig, amíg a nyitott terű élet és a további tárolás iránti vágy elindította a nagy felújítás terveit.

Nappali szoba Modern és funkcionális volt a dizájn rövid ideje. A padlótól a mennyezetig érő ablakok a medencére néznek. Napos kanapé és Cove dohányzóasztal, mindkettő Jardan-tól. A helyiség színsémájának és kiegészítőinek korlátozása biztosítja a maximális hatást. Itt Jody D'Arcy Blushing Rottnest nyomtatványa lepattan a falról a Dulux Natural White-ban. Szőtt szőnyeg, Armadillo & Co. Márvány dohányzóasztal, Sarah Ellison. Polrtona Frau 'Ciotola' bőr tál, Mobilia. Párnák, Jardan.

"Fő prioritásunk az volt, hogy több lakóterületet hozzunk létre, vezessünk be természetes fényt, tárolást és hozzunk létre néhány hálószobát" - mondja Caroline. "Egy fiatal családnál fontos volt számunkra, hogy a gyerekek kívülről vagy a nappali partján játsszanak, miközben a konyhánkon figyeljük őket. Mióta harmadik gyermekünk, Lucy, sokkal könnyebb megtenni a dolgokat, amikor ők látványban van! "

Konyhabelsőépítész, Lara Staunton textúrájú anyagokkal, például a Myaree Ceramics által a mennyezeti magasságig mért szabálytalan négyzet alakú burkolólapokkal, valamint a Distinctive Homes egyedi tölgyfa furnérlemezével készítette a karaktert világos matt fehérítőben. Az asztallap ultra tartós, varrás nélküli porcelán a Dekton-tól. Dita székek, Grazia & Co.

Az új térnek tükröznie kellett a part menti helyét, fényesnek és nyugodtnak kellett éreznie, ugyanakkor kiegészítenie kellett a meglévő otthont. "Nagyon közel élünk a strandhoz, és azt akartuk, hogy a ház tengerparti, kortárs hangulatú legyen" - mondja Caroline. "Szerettük azt is, hogy tudjuk, hol érkezett az eredeti ház, és mi kezdődött az új ház, anélkül, hogy ez tűnhet volna fel.

Alfresco körzet A Techstone Molding betonasztalja és a Domayne székek teszik ezt a nagyszerű helyet a szocializációhoz.

További must-have négy jó méretű hálószoba és egy dolgozószoba, egy medence és egy megfelelő mennyiségű gyep. Annak érdekében, hogy ez a látás életre jusson, a pár a Lahaus helyi formatervező céget és később a Distinctive Homes építőipari céget bérelte fel.

Por szoba: "A nedves terek játékosok és megkülönböztetőek lehetnek, de mégis összhangban állnak a koncepcióval" - mondja Lara. Tölgy furnér hiúság. Csempe a Surface Society-től. Tükör, dizájn. Medence, Villeroy és Boch. Tapware, Astra Walker.

"Fontosnak éreztük, hogy azonosuljunk a tengerparti környezettel, de el akarjuk kerülni a közhelyi tengerparti témájú otthont" - mondja Lara kreatív igazgatója, Lara Staunton. "A másik kihívás az eredeti szövetségi ház volt - a régi és az új kereszteződés és az, hogy miként lehetne a belső tereket integrálni."

Sárfali fali horgok a Normann Copenhagen-től] (https://www.normann-copenhagen.com/en|target= "_blank" | rel = "nofollow") és Wirtstól. Kosarak, Kmart.

Az eredeti lábnyom most már a bejárattal, a hálószobás lakosztállyal és az óvoda büszkélkedhet, minden karakterjellemzővel - a jarrah padlók, a mennyezetek, a párkányok, a téglafal és a kandallók - szeretettel helyreállítva. A hátsó meghosszabbításnál egy nyitott terű nappali-, étkező- és konyhahelyiség alkotja az otthoni szívét, és zökkenőmentesen folyik egy medence és egy nagy, füvesített játszótérrel ellátott, szabadtéri szórakoztató helyre. Az első emeleten található a három gyermek hálószoba.

Fő hálószoba: "Az eredeti tégla lerakása emlékeztette a ház örökségét" - mondja Caroline. A Finley ágy Jardanból származik. Ágynemű, Tonic ágynemű. Párnák, Jardan.

"Eleinte egy kicsit aggódtunk amiatt, hogy a hálószobánk elég messze van a gyerekek hálószobájától, de ez nagyon jól működik" - mondja Caroline a ház elején lévő fő hálószobából. A tanulmányt óvodaként használják - ami a terv volt - Lucy-val, hogy elevenen feljönjön testvéreivel az emeletre.

Ensuite Egy szabadon álló Victoria & Albert fürdő az ablak mellett ült, és tökéletes napozású relaxációs helyet teremt. A kandalló felett keretezett nyomtatás: Jody D'Arcy Royal Daydreams . Váza és dísz madár, Mobilia.

Miután több mint egy éve otthon lakik, a család teljesen elragadtatva van. "Lara igazán csodálatos munkát végzett" - mondja Caroline. "A házunk tele van különleges elemekkel, amelyeket Lara egyedi tervezésű volt, és minden nap élvezhetem őket."

Ensuite A Lahaus által tervezett feltűnő egyedi tükrök luxus elemet adnak ehhez a fürdőszobához. Tapware, Astra Walker. Soros fali lámpák, Douglas & Bec.

Tanulságok

"A nagy gyalogos forgalom és az állandóan futó kis emberek miatt az alfresco burkolat elszíneződött. A felújítás után úgy döntöttünk, hogy csiszolják és újra lezárják a betonozást" - mondja Caroline. "Ettől eltekintve, az építkezés meglehetősen drámátlan volt. Mivel ez volt az első alkalom, amikor építettünk, meg akartuk győződni arról, hogy van valaki kéznél, aki felhívhatja és konzultálhat egész területén. Lahaus nagyszerű volt, és ennek eredményeként "Nincs semmilyen csúnya meglepetés. Lara aprólékosan részletezte a ház minden hüvelykjét."

Tanulási szög Csak a hengerműtől kezdve ezt az íróasztalot egy tölgyfa furnér szekrény falába integrálták. Szék, Thonet.

Lara Staunton és Lahaus további projektjei a Lahausban vannak. Az építő Distinctive Homes volt; Distinctive Homes Perth, WA.

Tekintse meg a Gallery10 gyönyörű tengerparti kunyhókat

Címkék:  Karácsony Otthoni túrák felújítása 

Érdekes Cikkek

add