Egy modern Scandi stílusú felújítás átalakította ezt az edwardi otthont

Modern Scandi stílusú étkező és konyha

Ki él itt : Jane Cohen, a fogyasztói termékek iparának általános igazgatója; férje, Jamie Evans, mérnöki tudomány; fia, Daniel, 13 éves; lánya Stephanie, 10 éves; és Scooby kutya.

Otthoni stílus : Egy három hálószobás, 1920-as évekbeli edwardi ház, amelyet belsőleg korszerűsítettek és megújultak a meglévő lábnyomon belül.

Idővonal : Jane és Jamie 2014 közepén bevonta Pleysier Perkins építészeket. 14 hónapos tervezés és jóváhagyások után az építkezés hét hónapot vett igénybe.

Költségvetés : A felújítás körülbelül 400 ezer dollárba kerül.

Denevérek és labdák, kerékpárok és deszkák, sátrak és teniszütő. Nem mintha tudnád, de ebben a házban minden megvan. Jane Cohen és Jamie Evans háztulajdonosok a Melbourne építészete, Pleysier Perkins számára az egészet elrejtették, és ügyes tárolási megoldásokat alakítottak ki, hogy kompakt otthonuk továbbra is rendetlen maradjon.

Mindhárom hálószobában fiókok vannak felszerelve az ágyak alá, és a szekrények dupla lehúzható állványokkal rendelkeznek. Függőleges egymásra rakási rendszert hoztak létre Jane cipőire, míg síneket szereltek be Jamie ingének és nyakkendőinek a befogadására. A fia Daniel szobájában szekrény készült a krikett denevéréhez. A család túra- és kempingfelszerelését a tetőtérbe rakják le, és a mosodában lévő lehajtható létrához férhetnek hozzá.

A pár kezdetben azt hitte, hogy meg kell hosszabbítaniuk, de Pleysier Perkins alternatív ötleteket javasolt a hely átgondolására, és a felújítás a meglévő lábnyomon belül maradt. "Jane és Jamie úgy döntöttek, hogy nem költöznek nagyobb kerttel rendelkező házba, mert elfoglalt szakemberekként nem lenne idejük fenntartani azt" - mondja Berit Barton vezető építész. "Ráadásul nyilvános medencék és parkok voltak a közelben."

Konyha Az eredeti bejárati ajtó foltos üvege az ablakokat, a mozaikok mellett az Akadémia csempejeitől kapta meg. Hátsó padló tiszta fehér, Caesarstone.

A német őslakos, Berit méretbeli megközelítése tökéletesen illeszkedik a projekthez. "Mivel európaiak vagyok, megszoktam apartmanokban élni, és alaposan gondolkodom azon, hogy miként használják fel a helyet. Ez inkább a minőségre, mint a szobák mennyiségére vonatkozik." Japán belsőépítész, Kanako Nakanishi, aki akkoriban a Pleysier Perkins csapata, bevezette az egyszerű berendezéseket és a festett háttér színpalettát.

A Dulux White Duck Half felülettel festett, az Easycraft VJ (függőleges illesztésű) panelek sápadt fákkal kombinálva egy szellős élő zónát hoznak létre. Egy ívelt él lágyítja a CDK Stone Carrara márványsziget padját.

A rövid ruházat szerény volt: tegye tágabbá a konyhát, az étkezőt és a nappali részét, hozzon hozzá egy fürdőszobát és vezessen be kortárs formatervezési elemeket anélkül, hogy hátrányosan befolyásolja a ház jellegét. A Wade Builders vállalta az építkezést. "Az eredeti ház gyönyörűen elkészült, ezért csak azt akartuk korszerűsíteni, hogy megőrizzük az integritását" - mondja Jane.

Külső Az otthoni korszak jellemzői szépen helyreálltak.

Azokat a részleteket, mint a padlódeszkák, párkányok, rácsok, préselt fém mennyezetek és burkolatok megőrizték és egyesítették új elemekkel, mint például boltív, asztalos és bélésfalak. "Három zónára osztottuk a házat" - mondja Berit. "A" könnyű és tágas "nappali, a" The Comfy "hálószoba és a" The Calm "társalgó."

Étkezési hely A meleg nagylelkű Mark Tuckey asztal és székek formájában érkezik, a kör alakú asztal formája pedig biztosítja, hogy a gyalogosforgalom könnyen mozoghasson az űrben. A Modern Times Caroline Walls alkotása After Thought II után a színezet lágy és semleges marad, miközben hozzáteszi a mozgást. Enyhén 'Palm Springs' vetőgép, egyszerű formában.

A nyitott tervezésű homályos tengerparti hangulatú palettát fogadja el. A belső fal távolabb került a tágabb közösségi zónához, és a magas, üvegezett tolóajtók kinyílnak a kertben. A külső redőnyök blokkolják a napot, és örömteli alternatívája voltak a függönyöknek, amelyek az allergia miatt nem tárgyalhatók. Szőnyeg szintén nem volt benne a kártyákon.

Nappali terület A tolóajtók kinyitják a nappali területet a kertre, kibővítve a tér érzetét. A hatalmas Jardan „Nook” kanapé kiválóan alkalmas családi filmes estékre, míg a B&B Italia „Husk” szék és a Space Furniture szék a kedvenc helyszínt jelentik a könyv visszarúgására. A falra szerelt TV helyet takarít meg, míg a beépített szekrény elrejti a tech felszerelést. Alkotás: Ásványi anyag II. Fénykép, Brooke Holm, a Modern Times. Párnák, Jardan. Pop & Scott Pot, Fenton és Fenton.

Annak ellenére, hogy az eredeti konyha nagyobb volt, azt hatékonyabbá alakították át. A nyitott polcok a magas mennyezettel párosítva világítják a helyiséget - mondja Jane. Az új texturált VJ béléslapokkal, a „Penny” kerek lapokkal és a függő réz edényekkel a konyha modern értelmezése annak, hogy mi lett volna a nap folyamán - mondta Berit.

Stephanie szobája A lelkes olvasó, Stephanie imádja az ablakot. Az Armadillo & Co szőnyeg, a Mark Tuckey oldalsó asztal és a párnák színt adnak. Párna, kastély.

A szellőző hátsó nappalival ellentétben az elülső társalgó sötét és hangulatos. "Ez eredetileg" padlótól a mennyezetig "könyveket jelentett, de akkor rájöttünk, hogy hány játék és fájl van, így szekrényeket telepítettünk helyett" - mondja Jane. "Szüksége volt a hegedű, a zenei állvány és a gitár pontos méretére."

Stephanie szobája A Clickon Furniture karcsú Hartô íróasztal és a Luke Furniture másik országos székének édes kombinációja. Grafika: Carly Williams, Fenton és Fenton egy bizonyos dolgának festménye. Lucie Kaas Bohóc figura, Egyszerű forma.

A szomszédokkal való véletlenszerű csere során megtudta, hogy az 1920-as években az előszoba zongorabemutató volt. Úgy tűnt, hogy zenehallássá alakítják. Ezt a helyet mindenki megosztja, és tanulmányként, szórakoztató területként, könyvtárként és „whisky denként” használják.

A hálószobában található Jardan ágyneműk és a Made By Morgen 'Lil' oldalsó asztalok semlegesítik a békés teret. Egy bájos ablak hozzáadja a karaktert az ágy fölé.

Jane és Jamie fenntartható és modern gondolkodása azt jelentette, hogy a meglévő teret átszervezték, hogy családjuknak megfeleljen, nem pedig egyszerűen kibővítették. "Úgy döntöttünk, hogy a tárolás gondos tervezésére összpontosítunk, hogy növeljük a rendelkezésünkre álló hely hasznosságát" - mondja Jane. "Ez azt jelentette, hogy nem veszítettük el a magas mennyezetet és a kertet, amelyeket annyira szeretünk."

Fürdőszoba Hűvös szürke és fehér csempe sima megjelenést eredményez a családi fürdőszobában. A Kin 'Connect' szék linket biztosít a ház fajtájának akcentusaihoz. Törülközők, Törülközők.

A legnagyobb kihívás : "Időt találni a Pleysier Perkins-kel való együttműködésre, miközben foglalkoztatja a forgalmas munkáinkat és egy fiatal családot! Ugyanakkor elképesztő volt, milyen gyorsan megértették igényeinket és stílusunkat, tehát a folyamat nagyon egyszerű. A siker legfontosabb alkotóeleme egy nagyszerű illeszkedés a tulajdonos és az építész között. "

A Garden Tait 'Tidal' székeket a Weylandts tágas 'Duo' asztala veszi körül. A pergola geometriai kialakítása adatvédelmet és árnyékot biztosít, miközben támogatja a kúszó szőlőt. Asztali edények, Top3 Design; Marimekko.

Legjobb meglepetés : "Mennyit szereztünk ugyanazon a alapterületen az okos tervezés és átgondolt tervezés révén. Még kerékpárjainkkal, krikettkészleteinkkel, bowlinggépekkel, evezős táblákkal, hegedűkkel, gitárokkal, zongorákkal, kempingfelszerelésekkel és túrafelszerelésekkel - és mindent másokkal felhalmozódni egy aktív fiatal családdal - mindannyian illik! "

Lásd még a Pleysier Perkins oldalán. Keresse meg az építőt a Wade Builders webhelyen.

Címkék:  Díszítő Konyha Saln 

Érdekes Cikkek

add