A Brunswick modern teraszán fényvisszaverő fény kapott

Ki él itt : Rebecca Lorraine és Rory Langdon, egyaránt grafikai tervezők; lányuk, 10 éves Mila és 8 éves fiú Zach.

Otthoni stílus : Eredetileg egy emeletes viktoriánus terasz, amelyet 1910 körül építettek a brunswicki Melbourne külvárosában, lebontották, és kétszintes, három hálószobás családi házba építették át, bólintva az időszak építészetéhez.

Idővonal : Körülbelül négy hónapos tervezés után az építkezés 11 hónapot vett igénybe.

Költségvetés : A felújítás költségvetése körülbelül 750 000 USD volt.

A falakat meghajolták és látszólag nem sokkal több, mint a festék tartotta össze, de amikor Rebecca Lorraine és Rory Langdon 2005-ben találkoztak ezen a morzsoló viktoriánus teraszon, felhívták őket a kihívásra.

"Ez volt az első ház, amelyet együtt vásároltunk, és elbűvölték a magas mennyezet, az a tény, hogy az út felől magas volt, és a magán, észak felé néző hátsó udvar" - mondja Rebecca. "Reméljük, hogy egy nap valami hihetetlenré változtathatjuk."

Ben Robertson otthoni építészmérnök egy nyitott formatervezéssel ment megmentésre, amely látványosan dobja el a ház sötét előző életét.

Melbourne eklektikus Brunswickjének közepén zajló házban éltek 12 évig, mielőtt eljött az idő, hogy álmaikat valami lényegesbbé alakítsák.

"Tudtuk, hogy valószínűleg le kell adnunk és újra kell kezdenünk" - mondja Rebecca. "Meggondoltuk, hogy jobb-e költöztetés, mivel a ház egy nagyon elfoglalt úton van, de szeretjük a közösségünket. A gyerekek a közeli általános iskolába járnak, és hátul van egy olyan helyre, ahol citromot ültettünk. és hársfák a szomszédainkkal. Nem tudtunk részt venni ebben. "

A Rebecca és Rory otthonának bejáratánál található Blackbutt külső ütők idővel időjárással fognak járni, csakúgy, mint a burkolatok. Az újrahasznosított téglafalat könnyedén zsákolták, ahelyett, hogy finoman felfednék a tégla hangját.

Elkötelezettek voltak a Tecture Architecture és a belsőépítészet területén, és igazgatójának, Ben Robertsonnak lazán adták át. "Nevetéssel és melegséggel teli házat akartunk" - magyarázza Rebecca. "Azt akartuk, hogy a kis zugok elrejtsenek, és a történetek elmesélésére szolgáló területeken működjenek, de frissek és szeretetteljesek legyenek."

Kívánság lista

  • Textúra és kontraszt “Ez egy tégla ház felépítését jelentette, ahol sok fa van, és olyan anyagok felhasználásával, ahol természetes hiányosságok láthatók” - mondja Rebecca.
  • Meleg "Olyan teret akartunk létrehozni, amely hozzáférhetőnek, barátságosnak és melegnek érzi magát."
  • A következő funkciót követő forma: „Arra összpontosítottunk, hogy egy olyan területen éljünk, ahol könnyű lakni - rengeteg tárolóhellyel -, amely szintén hihetetlennek tűnt.”

A ház szűk helyen található, és az eredeti épület fokozatosan kisebbé vált, amikor átmentek rajta, Rebecca szerint. "Éhettünk abban a képességben, hogy szórakoztatjuk a barátokat és a családot" - mondja. "Szükségünk volt helyre, hogy emberek legyenek rajta, és szívesen kitöltöttük levegővel és világossággal."

Étkezési hely A tulajdonosok, Rebecca és Rory egyaránt szívesen látják a formatervezést. "Ejvind A Johansson ezeket a J67 székeket barátja, Jarrad Turner állította helyre a Nordon, és a Markowitz Design által készített Fred asztalhoz illesztették" - mondja Rebecca. Zach jól felhasználja őket, Mila-val együtt.

A régi háznak három hálószobája volt, és a pár második emeletet akart építeni annak érdekében, hogy egy negyedik hálószobát felvegyenek, és nagyobb földszinti nappali / étkezőt szerezzenek.

"Úgy gondoltuk, hogy a háznak képesnek kell lennie egy növekvő család befogadására" - mondja Rebecca. "De Ben azt javasolta, hogy tartsuk azt három hálószobás házként, és ehelyett adjunk hozzá egy második nappali emeletre, hogy a gyerekek rendelkezzenek saját terekkel. Imádtuk ezt az ötletet."

Konyha Polírozott, betonozott padlóburkolatok magas, fehér, adalékanyagokkal ellátott, keverőszőnyegekkel, a Polytec Soft Walnut szakadék-laminátumában, a Signorino Elba Cielo kővel. A halmozott fehér metrólapok szerény, de mindig hatékony visszapattanást jelentenek.

Rebecca és Rory gondosan mérlegelte a terasz eredeti viktoriánus vonásait az új épületben.

"Azt akartuk, hogy úgy érezze, mintha nem vadonatúj" - mondja Rebecca. "A magas mennyezet nagyon része annak, amit újra akartunk építeni, és Ben ragyogó munkát végzett, hogy ezek a ház nagyszerű tulajdonságai legyenek. Mondtuk neki, hogy meg akarjuk tartani az érdekes tetővonalat, amit határozottan tett. az emberek, akik ma sétálnak a ház mellett, kommentálják, mennyire csodálatos ez kívülről.

A lakóövezet kialakításának törzskönyve nyilvánvaló az egész épületben, a Space Italia-on keresztül megrendelt B&B Tufty-Too kanapéjától a spanyol fotelig. Tati alacsony kanapéasztal és Austere padlófény, mindkettő a Great Dane-től származik. Kézzel készített Kuba szőnyeg Haltól.

Néhány specifikáción kívül ő és Rory teljes művészeti engedélyt adtak a Tecture-nak. "Grafikusként tudjuk, hogy a kreatívok akkor működnek a legjobban, ha megengedik maguknak, hogy kreatívak legyenek" - mondja Rory. "Ben annyira megközelíthető volt, és mi bízott benne. A cég szögezte be."

Ben számára ez a szabadság felszabadító, de trükkös. "Nagyon nehéz lehet a korlátozások vagy a paraméterek nélküli tervezés" - mondja. "Annak biztosítása érdekében, hogy ne hagyja ki a jelölést, arra kérjük az ügyfeleket, hogy érzelmi szavakkal és érzelmekkel mutassák meg, hogy mit gondolnak otthonról. A mi feladatunk az, hogy ezeket az érzelmeket térre és térfogatra, textúrákra és anyagokra, környezetre és környezetre fordítsuk.

Study nook Kicsi, de tökéletesen kialakított, ez a szép terület rengeteg természetes fényt kap. A falak, mint másutt, Dulux természetes fehéren vannak. DC09 szék, Great Dane.

Rebecca és Rory szavai tartalmazták a „becsületes”, a „barátságos” és a „szeretett” szavakat - ami érzésük szerint nyilvánvaló a finomabb részletekben.

"Az anyagok valódi meleget hoznak, és az egész házban nagyon megfontoltak" - mondja Rory. "A ház elején lévő zsákolt tégla- és feketebotbotok idősebbek és melegebbek lesznek az időskorban. Ezek a fabotok átjutnak a lépcsőn és a nappali és a fürdőszoba burkolatán. Szeretjük annak összehangoltságát."

Az építők, a Moon Building Group úgy gondolta, hogy két napba telik a régi ház lerombolása, ám annyira rossz állapotban volt, hogy kevesebb mint felében esett le.

Por szoba "" Két másik fürdőszoba van "- mondja Rebecca -, de imádjuk a földszinti por helyiséget, mivel az az asztalos épületben rejlik a tanulmányi takaró közelében. Nyissa ki az ajtót."

Noha ez bónusz volt, a beépítés előrehaladtával más kérdések is felmerültek, például az elektromos vezeték. A feje fölött futtatni szándékozott, de a keskeny telek miatt földalattra kellett szállítani - 6500 dollár többletköltséggel. "De végül ez a legjobbakat szolgálta, mivel vizuálisan sokkal jobb" - mondja Rory.

A pár kezdetben megpróbált pénzt megtakarítani egy kombinált hidrónikus melegvíz-tartállyal, de ez csökkentette az otthoni hatcsillagos energiaminőséget, így a különálló tartályok hatékonyabbak lettek. A padló megváltozott az eredeti tervektől is.

Fő hálószoba A Hunting For George néma palettája, függőleges függönyökkel és eszkimó ágyneműkkel, ideális Rebecca és Rory helyéhez. Ezenkívül biztosítja, hogy a Stephen Baker The Guest Room elnevezésű, merész akril-ágynemű alkotása közvetlenül a falról bukkanjon fel. Felületi gyertyatartó: Studio Henry Wilson, Hub Furniture.

"Csiszolt táblákat fogunk kapni, de rájöttünk, hogy a hidrón padlófűtés - ami csodálatos - jobban működik a beton alatt" - mondja Rory. "Nagy fehér tömegű keverékkel polírozott betont kerestünk, hogy melegítsen." A pár imádja az eredményt. "Úgy néz ki, mint egy pavilon" - mondja Rebecca.

"Manapság hat vagy hét ember fér el a konyhában a pad körül, és az udvarra túljuthatunk" - tette hozzá Rory. "Nagyon izgatottak vagyunk, hogy újra szórakozzunk."

Az otthon növekvő családoknak helyet kell biztosítani a légzéshez és a virágzáshoz, ám ennek az egyszer zsúfolt háznak a tulajdonosai nem akarták elhagyni a belső-Melbourne-i patchot, hogy megcsinálják.

Az emeleten a rumpus szoba és a tanulmányi kakas fő slágerek, ám a ház érzése a mindenki legnagyobb sikere. "Annyira megváltozott, hihetetlen" - mondja Rebecca. "Most otthonunk egy nyugodt, nyugodt hely, amely nagyon nekünk van. Nagyon boldogok vagyunk itt."

a legjobb bitek

  • Kilátások „Hihetetlen a bejövő fény” - mondja Rebecca. "Úgy érzi, hogy van saját magánnézete."
  • Bőséges tér "Nem hiszem el, hogy a ház ugyanazon a lábnyomon van, mint korábban" - mondja. - A nagy ajtók és a fény annyira kinyitották. Most úgy érzi, hogy tardis, amikor bemegy.
  • Tanulmányi kakas: "Ez egy nagyon okos hely - mondja Rory -, és azt jelenti, hogy a számítógépen figyeld a gyerekeket, miközben még mindig a családban vannak."

Tanulságok

"Hagyja a szakértőkön" - mondja Rebecca. "" Arra gondoltuk, hogy pénzt takaríthatunk meg az első emeletre vezető lépcsőkön.

Tekintse meg Rebecca és Rory projektjeit a langdonlorraine-nál. Lásd Tecture Tecture munkáját. A Moon Building Group a Moon Building Group-ban van. A tereprendező testreszabott tájak volt. Styling by SideProject Projects .

Tekintse meg a Gallery10 inspiráló teraszfelújításokat

Címkék:  konyhák hálószoba Karácsony 

Érdekes Cikkek

add