Moduláris előre gyártott ház kifinomult tengerparti stílusban

álom-it-egyterű-nappali-kültéri-terület

Ki él itt : Pippa és Bruce Lee; és gyermekeik, Jensen, 6; és Sienna, 4; plusz családi kutya, Jett.

Otthoni stílus : Testreszabott előre gyártott ház, amely magában foglalja a szomszédos épületben található görbéket. Négy hálószobával, három fürdőszobával, két dolgozószobával és egy hátsó medencével rendelkezik.

Idővonal : Körülbelül nyolc hónap telt el, amíg a ház felépítésre, leszállításra és beköltözésre készen áll.

Költségvetés : Az építkezés költsége 1, 85 millió dollár, beleértve az Előre épített házat, a helyszínen épített épületet, medencét, parkosítást és belsőépítést.

Bruce és Pippa Lee álcázása áldásnak bizonyult abban, hogy Sydney ikonikus Bondi tengerpartján feladják álmaikat. Azt vették észre, miután megvásárolták, hogy a körzetben található tanács korlátozások nem engedik meg nekik, hogy megteremtsék az elképzelt otthont.

A pár évekkel ezelőtt egy előre épített otthont vett észre a Grand Designs Australia-n . "Beleszeretünk a projektbe és annak lehetőségeibe, amelyek számunkra nyitottak" - mondja Bruce. "Felnéztük az Előreépített webhelyet, és imádtuk - és olcsóbb volt, mint más lehetőségek!"

Miután visszamentek a rajzhoz, a pár még nagyobb földtörténetet talált az idilli Rózsa-öbölben, levonva a terveket megszakító korlátozásokat. Ezúttal északi szempontból, gyönyörű esernyőfákkal és Norfolk fenyőfalaival látta el a hátulját. "Újra izgatottak vagyunk" - mondja Pippa, és az Prebuilt csapattal és partner építészeikkel, Pleysier Perkins-kel együtt ő és Bruce elkezdték egy vadonatúj ház építésének folyamatát.

Külső felület A ívelt külső egy feltűnő tulajdonság, cédrusra borítva, melyet Cutek 'Colourtone' olajjal festettek a fekete kőrisben.

A pár már két korábbi felújítását elvégezte öv alatt, és tisztában voltak az új építkezéshez kapcsolódó tervezéssel és elkötelezettséggel. Azonban még soha nem tapasztalták előregyártott formatervezésüket.

Hátsó udvar A hátsó, vízszintes Scyon 'Stria' burkolat Dune-ben ellentétben áll a függőleges Weathertex időjárási táblákkal, a Haymes Black Pitch festékkel.

"Rájöttünk, hogy eleinte meg kell szerveznünk" - mondja Bruce. "Nagyon egyértelműnek kellett lennünk abban, hogy mit akarunk a folyamat elején, mert utána nincs sok hely ahhoz, hogy hozzáadjuk a formatervezést, miután eldöntötte a koncepciót."

A pár leült és elgondolkodott azon, hogy mit akarnak otthonról. Rájöttek, hogy prioritásaik abban rejlenek, hogy van egy otthonuk, amely együttérző a környékre, csendes, de összekapcsolt, és elegendő hely áll a szabadtéri élethez.

Portré Bruce és Pippa gyermekeikkel, Sienna és Jensen, valamint Jett kutya.

"Számomra a fény is fontos" - mondja Pippa. "Azt akartam, hogy ez az otthon valóban a lehető legtöbbet hozza ki a napfény mozgása révén az ingatlanon, és valóban szükségünk volt arra, hogy kényelmesen kielégítsük a növekvő család minden változó igényét."

A Royal Oak Floors folyosójának „Öreg füstölt és mészelt” széles fa padlólapjai meghatározták a tengerpart ihlette színpaletta hangját az otthon egész területén. A sötét viktoriánus hamuválasztó visszhangja a külső és a bejárati ajtó mélyebb színeit tükrözi.

A ház külső kialakítása a környező építészetből származik. "A ház elején lévő görbét úgy hozták létre, hogy beköthessen a szomszédos Art Deco apartmanok erkélyeibe" - mondja Bruce. "A külső színt az elülső nagy fáról vettük."

Konyha A zöld növényzet kilátását okos ablak-visszatekintés biztosítja. A cserepes növények visszatükrözik a természetes elemeket, míg a kő, a fa és az üveg kombinációja gazdag textúrájú palettát biztosít. A beépített Smeg-készülékek és a karcsú szigetpad tartja a megjelenést karcsúnak.

"Amikor találkoztunk Melissa Bonney-val és Larissa Raywood-nal a The Designory-tól, tudtuk, hogy megtaláltuk a belsőépítészket nekünk" - mondja Pippa. "Megértették az ízlésünket és elkezdték a" kifinomult tengerparti stílus "koncepcióját, amelyet szeretünk."

Étkezési terület A fekete Philippe Starck étkezőszékek és a Spence & Lyda merész Ay megvilágított függőlámpája kifejezetten drámai hangulatot adnak erre a házra, ahol a puha semleges semleges. Adam Long triptichus alkotása érdeklődést vált ki, miközben a napfény eláraszt a hátsó udvarból, erős beltéri és kültéri kapcsolatot biztosítva.

Larissa azzal kezdte, hogy a külsején lévő kontrasztot összekapcsolta a belső tervvel. "A homlokzat kontrasztos fajtái megtalálhatók a belső fafalakban, ablakkeretekben, székekben, szőnyegen, függő lámpatestekben és a hálószoba teljes palettáján" - mondja. "Ez a közös szál, amely az egész otthoni területen megtalálható."

Nappali rész A kurátus kijelző és a falra szerelt televízió fáradt, elegáns megjelenést hoz létre, míg a New Age furnér „Navurban” fülke Fremantle-ben tengerparti hangulatot kínál. A Marble & Ceramic Corp beépített 'New Botticino' párkánya tökéletes extra ülésekhez. A természetes fény felveszi a méz hangjait a kőben és a fa elemekben.

Kéthetenkénti üléseket tartottak annak biztosítása érdekében, hogy a csapat össze tudja húzni az anyagpalettát, "majd ezt követik a dekorációs és berendezési találkozók" - mondja Larissa. Kulcsfontosságú volt Pippa és Bruce jelenléte az üléseken. "Segített nekünk a tervezési folyamat továbbvitele a kitűzött határidők betartásában" - mondja Larissa.

Fedélzet A kültéri fedélzet közvetlenül az étkező területére nyílik.

A végső megjelenést Pleysier Perkins készítette egy 3D-s modellben. Ez a modell lehetővé tette a család számára, hogy láthassa, hogyan mozgott a napfény a házon keresztül a nap folyamán és az év folyamán. "A fény hatalmas különbséget tesz a belső terekkel szemben, és a sáv görgetésével a számítógéppel generált házunkban lehetővé tettem, hogy megnézem, mi működik a természetes fényben" - mondja Pippa. "Hihetetlen volt."

Mester hálószoba Az Auhaus sárgaréz „csipet” függő lámpái és a Design Hunter rózsaszín párnái luxus szálloda-érzetet teremtenek a hálószobában. A Milton & King Wallpapers mintás Shibori 'Stalactite' háttérképe mintázatot ad a szürke-fekete palettához. Az egyszerű GlobeWest éjjeliszekrények megvilágítják a megjelenést.

Nem sok új háztulajdonos tud dicsekedni azzal, hogy házuk rendőri kíséret útján érkezett, de a Lees minden bizonnyal megteheti. "6-tól 6-tól be kellett állítanunk az utcát, amikor egy melbourne-i teherautó megérkezett a házunkba, egy 100 tonnás daruval együtt" - mondta Bruce. "És alapvetően ezt kellett megtervezni a teljes projektet körül - egy utcán élünk, amely az iskolai lemorzsolódás főútvonala, ezért gondoskodnunk kellett arról, hogy otthonunk megérkezzen az ünnepek alatt." Ettől a naptól kezdve visszatérve a házba, a házhozszállításba és a berendezésbe gondosan meg kellett tervezni a határidő betartását. "Gondtalanul csinálták" - mondja Bruce.

Ablak ülés Az ablak ülés egy egyszerű módja annak, hogy a pihenéshez egy adott helyet helyezze el. Itt a beépített padon ülés párhuzamos, mint tárolás, elnémított szürke palettabe öltözve, és élénk zöld helyre nyújt kilátást, miközben a lehető legjobban kihasználja a varázslatos délutáni napfényt.

Az üres blokkból az új otthonná történő átalakulás felkeltette a nagy érdeklődést az utca iránt. "Vannak olyan kamerákkal rendelkező emberek, akik megálltak és fényképeztek, amikor az első modult a helyükre állították" - mondja Bruce.

Fürdőszobák Az emeleten a mester fürdőszobát a falakon és a padlón a Signorino Csempe Galéria texturált „Stoneclay” csempéje, valamint a Marble & Ceramic Corp egyedi ventilátor-carrara márványlapjainak vonalfala van.

A pár beismeri, hogy idegesnek érzi magát, amikor az otthon helyben van, de nem kellett aggódniuk. "A szívem a számatban volt, amikor az első két modul lassan megcsavarodott a helyükön" - mondja Bruce. "De mindez tökéletesen illeszkedik egymáshoz, mint a Lego" - mondja Pippa.

Mosoda Ezt a funkcionális teret luxushatásig kezelik szerves textúrákkal, kosarak és szövött szőnyegek formájában, valamint halványszürke padlólapokkal és bőséges padokkal. Az asztal fölé okosan beépített nyitott polcok megkönnyítik a tárolást, míg a metrólapok korszerű kiegészítés.

A tevékenység fellendülése után hat hét telt el, amíg a család beköltözhet, biztosítva a fürdőszoba, a konyha és a mosoda befejezését, valamint hogy a belső bútorok be vannak helyezve és úgy néznek ki, mintha az otthon egész idő alatt ott volt volna.

Hátsó udvar "A nappali, az étkező és a konyha a kertjére néz a medencével" - mondja Bruce. "Ez egy olyan szép összekapcsolt érzés, és kifelé húzza a szemet."

A projektben részt vevő vállalatokkal kapcsolatos további információkért látogasson el a The Designory, az Prebuilt és a Pleysier Perkins webhelyre. Stílus: Larissa Raywood, Alexandra Donnolly segítségével .

Címkék:  Karácsony Saln Díszítő 

Érdekes Cikkek

add