Nyugodt terasz Paddingtonban, természetes bőséges megvilágítással

Miután visszavonult a kisgyermekekkel való burbokra, Sarah és Andrew Richards pár visszatért felnőtt gyerekekkel Paddingtonba, és élvezte a leépítés előnyeit. Fotó: Chris Warnes. Stílus: Natalie Walton.

Ki él itt : Sarah Richards, aki pénzügyi szolgáltatásokkal foglalkozik; férje, Andrew, akinek van egy kávézója; lánya Maddison, 24 éves, és Oliver, 21 éves; és labradorok, Charlotte és Milo.

Otthoni stílus : 1896 körül épült három hálószobás viktoriánus teraszos épület Paddingtonban, Sydney-ben.

Idővonal : Egyéves tervezés után az építkezés csaknem 12 hónapot vett igénybe.

Költségvetés : A pár kb. 700 000 dollárt költött, a bútorokat nem számítva.

Sarah és Andrew Richards otthona teljes körűvé vált. 1990-ben az Egyesült Királyságból Ausztráliába költöztek hátizsákos vállalkozókként, egy évvel később házasodtak, és rezidencia megszerzése után otthont nyitottak Sydney külvárosának Paddingtonban. "Beleszeretünk a környék viktoriánus örökségének gazdagságába és a város és a strandok számára egyaránt megfelelő elhelyezkedéséhez" - mondja Sarah.

Öt év bérbeadása után, és két gyermeket fogadtak a világba, első házukat megvásárolták - nem Paddingtonban, hanem a város északnyugati részén fekvő Baulkham Hills-ben. "Megfizethető lakhatást kínál nagy blokkokban, nagyszerű iskolákkal" - mondja Sarah. "Álmunk mindig az volt, hogy egy nap visszatérnünk Paddingtonba."

Udvar Andrew háztulajdonos átalakította néhány burkolót és egy fűfoltot, amely egy körbefedő fedélzetet és elsüllyedt kertet telepített. "Télen a nap eléri ezt a helyet, ezért egy fedélzetbe rakunk, hogy kihasználjuk a napot" - mondja felesége, Sarah. A párnák a Bungalow Living cégtől származnak.

2006-ban a család újból költözött, és felújított egy négy hálószobás otthont egy meredek házon Cheltenham északi külvárosában. Imádták a környéki középiskolákat, de 2010-ben, amikor gyermekeik, Maddison és Oliver éppen befejezték az iskolát, Sarah és Andrew észrevették, hogy korábbi Paddington-bérletük eladásra készül, és elmentek a nyitott házba. "Ez egy apró terasz volt, amely semmilyen közel sem volt alkalmas családunk számára" - mondja.

Konyha Sarah ellazul Maddison lányával és Charlotte és Milo kutyákkal. A szomszédos nappali sarkában egy kerek Bang & Olufsen 'Beoplay A9' hangszórórendszer található.

Visszatérve azonban megbotlottak erre a szépségre - egy nagy, felújítás nélküli, két hálószobás teraszra. "Azonnal beleszeretünk" - mondja Sarah. A kívánt északi szempontból, magas mennyezettel és eredeti tulajdonságokkal rendelkezik, és egy 155 négyzetméteres blokkon volt, bónusz a zsúfolt Paddingtonban.

Külső A felújítás elején kert, ablak, lépcsők és csempe található. A festék színét számítógépes színben illesztették az eredeti külső oldalához. Popham tervezőlapok, helyszíni ellátás és dizájn. Párnák, H&M otthon. Pot, Bunnings.

Andrew csak egyszer látta a házat, mielőtt megvásárolták volna, de Maddison és Oliver nem szerették volna annyira lelkesen a költözés gondolatát. "Tehát az álmunkat felfüggesztettük" - mondja Sarah. Három évre kiadták a helyet Oliver utolsó iskolanapjáig. Aztán végül, 2013-ban „hazaértek” Paddingtonba.

Előszoba A magas boltív üdvözli a családi otthont, a Zuster fali kampókkal és a Top3 By Design fa Universo Positivo konzoljával együtt. Függőlámpák, Beacon világítás. Alkotás, művész ismeretlen.

12 hónapig éltek a házban, míg Sydney építész, Eva-Marie Prineas elkészítette azt a terveit, hogy egy két hálószobás, egy fürdőszobás otthont átalakítson három hálószobával és két fürdőszobával. Az ügynökség, amely ezeket a három évre bérbe adta ingatlanjait, Eva-Marie-t ajánlotta. "Már a kezdetektől tetszett neki, és nem kaptunk más idézeteket, és senkivel sem beszéltünk" - mondja Sarah. "Én megosztottam Eva-Marie-lal a kedvelt stílustípusokat - ő tervezte a gondolatát, és én imádtam. Ha nagyszerű építésztársa van, bíznia kell nekik, és hagyja, hogy ők vezessenék az utat."

Étkezősarok A hely maximalizálása érdekében az ebédlőasztal a konyhaasztal kiterjesztése. Mattiazzi 'szóló' székek, kerület. 'Virágcserép' függő lámpa, Nagy Dán.

Az épületet az 1970-es években nem szimpatikusan felújították, és romlott. A ház hátsó része kiszivárgott, amikor esett. A kandallók nagy részét eltávolítottuk, és csak egy ablak maradt - az elülső ablakokat alumíniumkerettel cserélték le. A plusz az volt, hogy az összes mennyezet és padlólap a helyén volt. "Arra vágytunk, hogy minél több eredeti tulajdonságot visszahelyezzük a homlokzatra" - mondja Sarah. "Szerencsére a ház egy pár. A szomszédban volt az eredeti ablaka, így tudtuk, hogyan kell kinéznie."

Konyha "Szeretem a könnyű, tiszta, könnyen karbantartható, funkcionális és szórakoztató felületeket" - mondja Sarah. A padló felülete az egész lakóterületen Pandomo, egy önszintező műgyanta bevonat a betonon.

Az építkezés, amelyet Wayd Munro, a Focusbuild készített, kb. 12 hónapot vett igénybe. A teleknek azonban nem volt oldalsó vagy hátsó belépése, és keskeny egyirányú utcán volt, így a hulladék lebontását és eltávolítását kézzel kellett elvégezni. A padló feltörésekor Sarah és Andrew azt is megállapították, hogy a korábbi felújítások során keletkezett hulladékokat, például kandallókat és ágyakat nem távolították el - a padló alá helyezték. Ennek eredményeként többletköltségek merültek fel a szemét eltávolításával kapcsolatban, ideértve az azbeszt némelyikét.

Nappali rész "Mivel a ház nagy része beépített, az összes új bútort megvásároltuk" - mondja Sarah. A King Living kanapé szépen becsúszik az asztalos szekrénybe, amelyet az Euroluce Flos 'Parentesi' felfüggesztési lámpája világít fel. Dohányzóasztal, Totem Road. Tehénbőr szőnyeg, Kék hegyek Ugg csizma .. Dobj, Adairs. 'Kör' párnák, Bob Window.

Ez nem ért véget a váratlan költségeknek, amelyek már láthatták az eredeti 400 000 dolláros felújítási költségvetést 500 ezer dollárra. A kandalló és a kéménytábla örökség részét képezték, és acélval kellett megerősíteni, hogy megakadályozzák őket.

A lakóövezetben Sarah testvére egy régi londoni Paddington rendeltetési táblát adott a családnak, amelyet bekereteztek. A szoba másik oldalán egy új kandalló kedvelt hely télen.

A teljes építési szerződés 700 ezer dollárra esett vissza - mégis, a kiadás megérte. Ez egy könnyű, világos és funkcionális családi ház, amely a nagyvárosban való élet előnyeit kínálja. "Szeretem, hogy a viszonylag kis lábnyom ellenére mindenkinek megvan a saját tere, amikor szükségünk van rá" - mondja Sarah.

Andrew irodai bicikli lóg az irodában. "Lehetséges, hogy egy másik hálószoba volt, de mindkettőnknek munkaterületet akartunk" - mondja. 'FJÄLLBERGET' irodai székek, IKEA.

A hálószobák mindegyike megfelelő méretű, és a nyitott terű nappali, étkező és konyhai zóna kapcsolódik a kerthez. A házaspárnak hosszú ideje van a vendégszeretet és a főzés élvezete - Andrew képzett szakács - tehát döntő jelentőségű volt a konyha csatlakoztatása a nappali és a kerthez.

Hálószoba Ez a hely egy békés szentély Sarah és Andrew számára, napos kilátással az erkélyre nyíló francia ajtókkal. Ágynemű, Adairs.

A fűtött padlók kényelmesebbé teszik a helyiséget, Sarah pedig imádja a mosodát. "Egy teraszon igazi luxus van egy nagy mosoda" - mondja. "Könnyen lehetett volna egy harmadik fürdőszoba, de egy külön helyet akartam, hogy minden héten moshassak és vasalhassak anélkül, hogy egy kis helyiségbe pazarolnánk."

Fürdőszoba A régi hálószoba a mai emeleti családi fürdőszoba volt. "Szeretem a fényerőt és a skálát" - mondja Sarah. "Soha nem lesz nedves és a padló fűtött." Medence, Villeroy és Boch. Szőtt kosár, Papaya. Bin, országút. Függőlámpák, Beacon világítás.

Ők is élvezik a beépített tárolás által biztosított szabadságot. "Soha nem szerettük a rendetlenséget vagy sok dolgot megjeleníteni" - mondja Sarah. "Minden házunk világos és tele volt világossággal, de kísérleteztünk a színnel - kezdve élénk árnyalatokkal, majd semleges hangokba és végül a kedvencemhez - fehér. Fehér. Könnyen karbantartható két nagy kutya mellett is!" Felnőtt gyermekekkel a család örömmel él kisebb, de okosabb életben.

Fürdőszoba Az elsüllyedt fürdöt Eva-Marie építész tervezte, és Andrew egy régi tölgydarabból készítette a caddy-t. Az Onnsite Supply & Design által készített Popham Design padlólapok a bejárati ajtóban találhatóak.

Tanulságok "Nem vagyok 100% -ban biztos, hogy újra meg fogunk csinálni a betonozást" - mondja Sarah. "Építészünk eredetileg azt hitte, hogy fát kell csinálnunk, de aggódtunk, hogy a kutyák megrongálják, és betonnal mentünk. A betont festették az építési folyamat során, majd a tetejére bevonatot kellett hozzáadnunk, amelyben nem volt a Ugyanez a csiszolt érzés. A nap végén a beton is karcolódott, tehát a fa valószínűleg jobb és olcsóbb tét volt. "

Mosoda Ez az egyik Sarah kedvenc helye. "Elrejtve van, mégis fényűző térérzettel rendelkezik" - mondja. Mint a fürdőszobában, a Popham Design járólapos padlója fűthető. Tárolókosarak, Howards Storage World.

Fedélzet Ez a hely üdvözlendő visszavonulást kínál a belvárosi zaj belsejében. A Flower Power Garden Centers kültéri környezete lehetővé teszi a pár számára a levegőt. A függőleges vetőgép lágyítja a faszén megjelenését.

Eva-Marie további munkájának megtekintéséhez keresse fel Prineas építészmérnököt. Vegye fel a kapcsolatot a Focus Build építőjével.

Címkék:  felújítása Szabadban és Kertészet Díszítő 

Érdekes Cikkek

add