Egy felújított kaliforniai bungaló örökséggel

Ki él itt : Karly, a Deloitte, a KPSZ tanácsadási vezetője, a Ben, a Hammertech építőipari vállalat igazgatója és társalapítója, valamint két fiaik, Isaac (4) és Joshua, 1.

Otthoni stílus : A Victoria 's Glen Iris családbarát külvárosában található 1927-es kaliforniai bungalóra alaposan modern frissítést kaptak.

Idővonal : A tervezés 2016 elején kezdődött; a felújítások 2016 végén kezdődtek és egy évvel később fejeződtek be.

Költségvetés : 650 000 USD.

A kaliforniai bungaló bejárata mondani képes: bonyolult ólomüveg bejárati ajtaja eredetinek tűnik az 1927-es ház számára, ám valójában a feltűnő dizájn jellemzője a közelmúlt.

A felújított Melbourne-ház a régi és az új keveréke, és a jövőt képviseli tulajdonosai, Karly és Ben, valamint fiatal fiaik, Izsák és Joshua számára.

Haza Amikor egy kaliforniai bungaló jött ki az utcán, a Karib és Ben Melbourne-i pár megragadta a lehetőséget, hogy fiatal családjuk igényeihez szabott otthont hozzanak létre.

A pár 2014-ben egy házban lakott, és örökkévaló otthont keresett, amikor látta, hogy a három ajtó melletti bungaló eladásra került.

Leveles utcájuk - közel a parkokhoz, iskolákhoz és a helyiek által kedvelt ínyenc szupermarketekhez volt - ahol a pár akart letelepedni és családot nevelni, és ez a ház lehetőséget adott számukra, hogy egy idősebb háznak modern frissítést kapjanak.

"Nem akartunk McMansion-ban élni - személyes otthont akartunk" - mondja Karly. "A bungaló homlokzata gyönyörű volt, az öblös ablakokat zsindely és a mohás terrakotta lapok határolták" - mondja.

Kívánság lista

  • A kulturális örökség tiszteletben tartotta: "A forma- és mennyezeti részleteket meg akartuk őrizni, és bele kellett foglalni az 1920-as évekből készült lábazati és építészeti terveket" - mondja Karly.
  • Nyitott elrendezés Egy átalakított alaprajz, amely magában foglalja a ház elölről a hátuljára történő könnyű áramlást, valamint egy nyitott terű nappali, étkezőt és konyhát.
  • Gyerekbarát „Tisztában vagyunk azzal, hogy megbizonyosodunk arról, hogy otthonunk nem érzi magát formálisnak vagy sterilnek. Nyugodtnak kellett lennie, és létre kellett hozni egy helyet, ahol a fiúk szabadon játszhatnak.

Veranda A Dulux Limed White Half friss rétege felvilágosította az otthon homlokzatát. Tökéletesen megtámadja a The Banyan Tree fekete fapadja.

Mégis jó munkát kellett elvégezni az elrendezésen, mielőtt az otthoni házat megfelelően funkcionálisnak lehetett tekinteni egy növekvő család számára. A pár bevonta a Melbourne-i székhelyű Tibuilt épületcéget és a belső stylist Marcia Hong-t, hogy újszerű megjelenést és jobb praktikusságot biztosítson a bájos régi ház számára.

"Célunk az ingatlan korszerűsítése volt, hogy moderné váljon, miközben megőrizze klasszikus tulajdonságait)" - mondja Karly. "Négy családdal, köztük két kisfiúval a házban, azt akartuk, hogy stílusos, mégis kényelmes és gyerekbarát legyen."

A házat egy korábbi, az 1990-es években befejezett kibővítésnek vetették alá, amely zárt konyhát helyezett a ház közepére. "A belseje sötétnek érezte magát, és az elrendezés nem áramolt túl jól" - mondja a nő, és hozzáteszi, hogy hiányzik a beépített tároló is.

Étkező Terület Légszennyező, hívogató és nagyszerű hely az otthon kábeltartalmú mennyezetének megcsodálására. A nyitott terű étkező előnyeit élvezheti az Open Room rattan étkezőszékének látványvilága. Malmo 1 fa medál a Beacon Lighting-től. Francia tölgyfa padlóburkolat, készítette: Storey. A belső falak Dulux természetes fehérre festett.

A pár, nagyon tisztában volt a kisgyermekek nevelésének valóságával, tudta, hogy a tiszta vonal és a nyitott terv jól szolgálja családját.

"Amikor felnőtt voltam, nem volt helyünk együtt dolgozni; csak visszavonultunk szobáinkba" - mondja Karly. "Tehát a ház tervezésekor belefoglaltuk a közös tereket, ahol szórakozhatunk és családként kapcsolatba léphetünk, de elegendő hely volt arra, hogy mindegyik megtegye saját dolgát."

A házastársak egyértelművé tették, hogy a ház időszakának sajátosságait meg akarják ünnepelni azáltal, hogy lehetőség szerint helyreállítják a fennmaradó 1920-as évek zárványait, és új tereket terveznek, amelyek kiegészítik őket.

Konyha Finom, puszta függöny a Bracken Blinds-tól és a texturált rattan széklet az Open Room-tól, gyönyörű fólia a Caesarstone 'Organic White' szigetének éles vonalához. A fekete Armando Vicario 'Tink' mosogató keverő az Abey-től származik. Tükör, Warranbrooke.

A ház eredeti homlokzata, az Armadale Doors által készített új bejárati ajtóval és két elülső szobával, hangot adott a felújítás többi részéhez.

"A hagyományos elülső és modern hátsó otthon tervezésének kulcsa annak biztosítása, hogy a bejárat és a folyosó zökkenőmentes átjárót hozzon létre a szakaszok között" - mondta Daniel Tilkeridis, a Tilbuilt rendezője. "Valójában ez kulcsfontosságú."

A régi és az új esztétikai áthidalása érdekében a fal díszítéseit, a magas padlólapokat és a lenyűgöző kávét tartalmazó mennyezetet belefoglalták a tervbe.

Nappali területek A Globewest kanapéval és karosszékkel ellátott kényelmet a családi lakónegyedben számolja el a Comfort. Alkotás: Jessie Rigby. Báránybőr, Kiválóság elrejtése. Szőnyegek, a szőnyegek gyűjteménye.

A Tilbuilt a ház hátsó felének átalakításában olyan osztott szintű elrendezést alkalmazott, amely a legjobbakat hozta a lejtős blokkhoz, és magasságot adott az új nyitott konyha-, nappali- és étkezőtér számára. Az üveg tolóajtók és a nagylelkű ablakok lehetővé teszik, hogy a napfény telítse azokat a tereket, ahol a család ideje nagy részét tölti.

"A kemény felületekre semleges színeket választottunk az egész részben, fekete akcentussal néhány berendezésen. Ez nagyszerű vásznat adott nekünk a munkához" - mondja Karly. A belsőépítész, Marcia válaszolt a pár preferált sötétkék, szürke és elpirult palettájára, sápadt fűrészáru darabokat adva ", hogy kiegészítse a színpaletta friss és nyugodt megközelítését".

Hivatalos lakóövezet Az MRD Home haditengerészet foteljai színes színt kínálnak. Alkotás: Kirsten Jackson. Dohányzóasztal, Globewest.

Ben, építészmérnöki tapasztalataira építve, akik nagyszabású kereskedelmi fejlesztéseket végeznek, Ben vállalta a felújítás irányítását. "Nagy haszna volt számunkra, hogy Ben megértette a folyamatot, és képes volt ellenőrizni a költségvetést, és mindenkit elszámoltatni." - mondja Karly.

A pár szoros részvétele a tervezés és építkezés során - és az a tény, hogy ugyanazon az utcán éltek a felújítás során - azt jelentették, hogy a döntéseket gyorsan és biztosan meghozták. "A szakértők vezettek minket, de megtanultuk, hogy ne kérdőjelezze meg ösztöneinket" - tette hozzá Karly.

Mivel a Tilbuilt csapata integrált tervezési és kivitelezési szolgáltatást kínálott, a döntéshozatal ésszerűsödött, és a végeredmény otthona, ahol a részletekre való figyelem átvillan. "Még a perfekcionista apám, aki hosszú ideje építőként dolgozik, jóváhagyja az elvégzett munkát" - mondja mosolyogva.

a legjobb bitek

  • Az elrendezés: „Nyitott konyha, családi nappali és étkezőnk egy nagy hely, amelyet mindannyian használhatunk, és imádjuk annak ablakülését, magas mennyezetét és sokféle fényét” - mondja Karly.
  • A helyszín „Lakó- és családbarátnak érzi magát, de közel van a városhoz. Itt sokáig boldogok leszünk. ”
  • Bútorzat: „A Marcia által kiválasztott gyönyörű darabok tökéletesen kiegészítik a felújításunkba vett kemény munkát” - mondja.

Amikor befejeződött, Karly és Ben nem habozott szakértői útmutatást keresni. "Miután annyi munkát végeztünk a ház rendezésében, elhatároztuk, hogy megvásároljuk a tökéletes szerelvényeket." Ezt a feladatot Marcia ügyesen kezeli.

Ensuite A Ben és Karly fürdőszobájának hiúságának éles felsője van a Caesarstone 'Organic White' éles színében. Összeállítva a Kado Lussi-medencével és a Milli Pure csaptelepekkel, mindkettő Reece. A széklet az MRD Home-től és a De Lucia Csempe Galéria csempéjétől származik.

"Olyan stílusmal jöttünk létre, amely tükrözi a modern és klasszikus megjelenést és érzetet, amelyben Ben és Karly éltek" - mondja a belső stylist, aki a párral együttműködve a tökéletesen arányos darabok válogatását alakítja ki.

"Miután Marcival átmentem a kiválasztási folyamaton, még jobban szeretjük otthonunkat - ha ez lehetséges!" - mondja Karly.

Tanulságok

"Jó elfogadni, hogy nem tudsz mindent megtenni" - mondja Karly. "Kiskorú gyerekekkel és teljes munkaidős munkákkal egyszerűen nem volt idejük hétvégén bejárni a bútorüzleteket. Egy belső stylisttal végzett munka sokkal hatékonyabbá tette a számunkra a bútorok kiválasztási folyamatát, és egy igazán igaz szép eredmény. "

Még többet a Tilbuilt a Tibuiltnél. Látogasson el Marcia Hong-ra a Marcia Hong-n.

Galéria megtekintéseA 1920-as években a barwon fejekben lévő kaliforniai bungalóra napos átalakítást kapott

Címkék:  Otthoni túrák Fürdőszoba és mosoda hálószoba 

Érdekes Cikkek

add