A felújított Melbourne-i raktár most tökéletes szórakoztató otthona

GalleryLeader

Ki él itt : Fiona és Shaun Chalmers, akik egyaránt pénzügyileg dolgoznak, és kisfiuk, Harry.

Otthoni stílus : A 90-es évek elején kétszintes raktár stílusú téglaház Richmondban, Melbourne-ben.

Idővonal : Fiona és Shaun egy évet a házban éltek, mielőtt elindították a tervezési folyamatot a Techne Architecture + Interior Design csapata segítségével, majd egy évre kidolgozták a terveket. Az építkezés kilenc hónapot vett igénybe.

Az ételek, a család és a barátok alkotják azt az egyszerű receptet, amelyet Melbourne-i pár, Fiona és Shaun tudtak, hogy otthonuk megteremtéséhez szükségük van. A kihívás azonban az volt, hogy megtalálják azt a helyet, ahol ezek a dolgok összekeveredhetnek anélkül, hogy el kellene hagyni a 10 éves kaput, a Richmond városi hotspotot. Fiona és Shaun raktár stílusú téglaházban találták meg a megoldást, egy udvarral, amely azonnal megduplázta szórakoztató területüket. Egy carport lezárta az üzletet.

Nappali rész A Space Furniture egy Jardan „Sky” kanapé és az SP01 dohányzóasztalok hívogató helyet teremtenek a szabadban.

Az őrült ételek számára az a képesség, hogy otthoni szórakoztatást vagy a külvárosi élvezeteket csak egy ugrálással szabadon élvezhessenek, lehetővé tette számukra, hogy könnyen megláthassák a sötét, keltezett felszerelést. Ahelyett, hogy felrobbant volna, Fiona és Shaun megállt, hogy megfigyeljék helyüket. "Egy évet éltünk benne, csak hogy megnézhessük, milyen fény van, és hogy megérezzük a ház és a környéke hangulatát" - mondja Fiona.

Nappali terület Ahol lehetséges, a texturált téglafal megmaradt. "A fény kissé eltérően érinti a normál gipszkarton falakat, és ez kissé kapcsolódik az épület meglévő burkolatához" - mondja Jonny Mitchell belsőépítész. Táblázat, Anibou.

Inspirációval felfegyverkezve Fiona és Shaun Karina Piper építészhez és Jonny Mitchell belsőépítészhez fordultak, a Techne Architecture + belsőépítész részéről. "Vicces volt, elhoztam egy magazinnak egy tetszetős házat, amelyben Karina valójában ugyanazt a házat húzta" - mondja Fiona. "Arra gondoltam: ugyanazon az oldalon vagyunk itt!" Alapvető fontosságú volt egy fürdőszoba hozzáadása és a konyha és a kültéri közötti jobb kapcsolat biztosítása a könnyű szórakozás érdekében. A látás azonban egy megfáradt, karcsú esztétika függött fel.

Konyha Ne tévesszen meg az alulértékelt sorok miatt - ez egy kitett főzési zóna, mindent elrejtve a rejtett hűtőtől a beépített sütőhöz, valamint a borhűtőt és az indukciós főzőlapot. "Ez csak egy nagyon szórakoztató konyha, ahol főzni lehet" - mondja Fiona. A gránit splashback és padok eleven textúrát adnak ennek a szórakoztató központnak, kiegészítve a Cult Hay székletével.

"Minimális palettát akartak, hogy megpróbálják kibővíteni a teret" - mondja Jonny. Ez egy trükk, amely segíthet az alacsony felső határ kompenzálásában és a kohézió megteremtésében. Stílus szempontjából egy rugalmas hátteret kellett létrehozni. "Olyan színpalettát akartam, amely lehetővé tenné számunkra, hogy a személyiség bekerüljön a házba műalkotásokkal, darabokkal és darabokkal az utazásainkból, vagy az út mentén gyűjtve" - ​​mondja Fiona.

Bár jöjjön el egy koktélórán, a konyhával szemben lévő diszkrét asztalosütőt kinyitják, hogy felfedje egy kis, tükörrel hátulról készített koktélbárt.

"Minimális palettát akartak, hogy megpróbálják kibővíteni a teret" - mondja Jonny. Ez egy trükk, amely segíthet az alacsony felső határ kompenzálásában és a kohézió megteremtésében. Stílus szempontjából egy rugalmas hátteret kellett létrehozni. "Olyan színpalettát akartam, amely lehetővé tenné számunkra, hogy a személyiség bekerüljön a házba műalkotásokkal, darabokkal és darabokkal az utazásainkból, vagy az út mentén gyűjtve" - ​​mondja Fiona.

Étkező Színes Moroso 'St. A Mark székei a Hub Furniture-től egy Rolf Benz étkezőasztallal borítják a Pad Furniture-t. A sínvilágítás a legtöbbet hozza ki az alacsony mennyezetből. A Mafi 'Oak Clear' padló befejezi a tiszta, éles megjelenést.

"A ház meglehetősen robosztus és kívülről kissé ipari megjelenésű volt, de belsőleg sokkal elővárosi berendezés volt. A kettő egyáltalán nem igazodott egymáshoz" - emlékszik vissza Jonny. A techne-i csapat oda-vissza együtt dolgozott Fionával és Shaun-nal, hogy megoldja a kapcsolatot. "Nem akartam, hogy csak ipari raktárakká váljon" - mondja Fiona. "Olyan dolgot akartam, ami ennél sokkal kifinomultabb és kifinomultabb. Az acélablakokkal való hátradőlt valóban szép módszer volt erre."

A hálószobából származó Cavalier Bremworth mesterséges buja textúrájú hurkos szőnyege utánozza a mögött lévő gránit megjelenését. Egy óriási tölgyfa zöldjét Fiona-ban és Shaun esküvői képében az ágy fölött egy kultuszos Hay-asztal követi. A falfény szintén kultuszból származik. Ágynemű, Kip & Co.

A finom fekete acél ablakok hangot adnak a fekete szerelvényeknek és az éles felületeknek. "Egy olyan házban, amely nem túl nagy, azt akarja, hogy az asztalosszék és az összes befejező munka megszólaljon, és ezáltal enyhüljön a ház körül" - mondja Fiona.

A hálószobás MadeMeasure bőrhúzók textúrát adnak a hűvös palettához. Az Anibou-tól származó szék és oldalsó asztal kifinomult fülkét képezik.

Az építészek a pár iránti művészet és a tervezés iránti érdeklődésükre alapozva is kialakítottak egy lábazatot a nappali részben, hogy bemutassák a darabokat, miközben a nappali szobát a meglévő bútorok körül ábrázolták. "Már elkezdtük olyan bútordarabok vásárlását, amelyekre már régóta szükségünk lesz, például a Jardan kanapéra és néhány alkalmi székre. Meg tudtuk fontolni, hogyan alakul a ház körül ez a ház" - mondja Fiona.

Fürdőszoba Ebben a monokróm térben a szabadon álló kád a hős.

A hat hónapra tervezett kilenc hónapos felépítés néhány kihívással járt - eredeti padlóburkolatok, amelyeket nem kellett kódolni, a gerendák ki vannak kapcsolva, az ablakok késleltetve vannak -, de ez nem sokkal történt, hogy Fiona becsapódjon, annak ellenére, hogy az esküvőjét a idő. Fiona és Shaun mindössze három nappal azelőtt költöztek új otthonukba, mielőtt megkötötték a csomót. "Olyan határidő volt, amelyet az építő nem tudott elmozdítani" - mondja Fiona nevetve.

Fürdőszoba Kerek tükör szakítja meg az Artedomus Inax lapokkal borított falának egyenes vonalát. A karcsú érzetet fehér mosott tölgyfa furnérlemez, egy meleg partner lágyítja fel láb alatt természetes kőlapokkal és egy csiszolt gránit üvegezővel.

Miközben a héj változatlan maradt, a ház kibelezve lett és a padlókat kicserélték. A lépcső hátrafordításával a techne csapat nyert helyet a poros helyiséghez és a földszinten a háztartási területhez, és közelebb tudta mozgatni a konyhát az udvarra. Egy elegáns bár, amelyet a konyhaszobával szemben illeszkedik az asztalos asztalhoz, illeszti a szórakoztatókat egy pólóhoz. "Felnyitja a bárot, és megvan a főzés dráma, de koktélkészítés is készül, és szórakoztató" - mondja Fiona. Az udvar ki van bontva, hogy lehetővé tegye a zavartalan szórakozást, és otthont ad a növekvő kertnek, amely a ház lágyításához szükséges.

Udvar "" Szeretjük a szórakoztatást és gyakran italokat töltünk ki szabadon. Nyitjuk a koncertterem ajtaját, hogy a vacsora visszatérhessen az ebédlőasztalhoz, de az összes kapcsolatban van "- mondja Fiona. A beépített ülések "elősegítik a hátsó fal lebontását, így a növényzet, az ültetvények és az ülőhelyek rétegei" - mondja Jonny belsőépítész.

Az emeleten egy enyhe átalakítás ensuite és nyugodt szobaszerkezetet engedhetett meg, amire az utóbbi időben az új fia, Henry állította, aki majdnem egy évvel később jött. "Ez volt az első felújításunk, és imádtuk a folyamatot" - mondja Fiona. "Hihetetlenül kifizetődő tapasztalat az, ha valami olyat készít, amely pontosan az, amit akar."

Zöld fal A Herrod Landscapes létrehozta a zöld falot, hogy megfeleljen Fiona színpalettajának. "A zöld fal fantasztikus. Imádjuk" - mondja. Kerti szék és asztal, Tait.

Látogasson el a Techne csapatába a Techne Architecture + Interior Design oldalon .

Címkék:  hálószoba Otthoni túrák felújítása 

Érdekes Cikkek

add