A felújított síház a Mount Hothamben tökéletes menekülés

Ki itt marad : Joe Bartolo, az Incore Developments ügyvezető igazgatója; felesége, Olivia, az Incore Developments csoport vállalati szolgáltatási igazgatója; és gyermekeik: Milla, 9, és Kayden, 12.

Otthoni stílus : A háromszintes 1990-es évek faházát a Hotham-hegységben (Victoria) korszerűsítették.

Idővonal : A felújítás elejétől a végéig három hónapot vett igénybe.

Költségvetés : A projekt költségvetése körülbelül 500 000 USD volt.

Időről időre egy projekt jár azzal a kihívással, és minden logikai időkeretet megfékez. Ugyanez volt a helyzet a Victoria's Hotham Heights-i háromszintes alpesi faháznál. A síszezon gyorsan közeledtével az új tulajdonosok mindössze 12 hetet adtak maguknak, hogy hó-nyusziré váljanak.

Joe és Olivia Bartolo melbourne-i pár megvásárolta a lehetőséget 2018-ban, amikor a korábbi tulajdonosok beleegyeztek az eladásba. A lelkes síelők és két iskolás korú gyermekeik már évek óta csodálják az ingatlant, és akartak létrehozni a saját magánbázisukat a környéken.

A hóban A Victoria Mount Hotham hegységében az egyik család luxus téli menedékházát felújították, éppen a téli szezonra. A projektet a szomszédos nővére ingatlanával együtt hajtották végre, amelyet hasonlóan funkcionálisan, de melegen barátságos stílusban frissítettek.

A szélsőséges időjárás és a kereskedelemhez és az anyagokhoz való korlátozott hozzáférés miatt Joe és Olivia három hónapos ablakot nyitott a felújítás befejezéséhez, a tervezési fázistól a dekorációs berendezésig. Szakértői segítségért fordultak Jessica Bettenay belsőépítészhez, a Resident Avenue-hoz. "Jess és csapata bevonása azt jelentette, hogy a projektet kifogástalanul tervezték meg, hogy élettartama egy hüvelykön belül legyen, még akkor is, ha a vezetékhez volt közel! - mondja Joe.

Nappali terület Az új Oblica 'Shaker' kandalló kifinomult módja a hideg elleni küzdelemnek. A textúrát a Spence & Lyda gyártmányú Ay Illuminate függő lámpával és a Bayliss mintás szőnyegével vezették be. A kanapé, a párnák és az oldalsó asztalok Jardan gyártmánya.

Attól a pillanattól kezdve, hogy az ingatlan letelepedett, a tervezés megkezdte a faház dátumú belső és nepraktikus elrendezésének átalakítását kortárs téli menedékká, amely funkcionalitást és kifinomultságot kínál.

Joe és Olivia kívánságlistája

  • Melegítsen meleget plüss anyagokkal és érdekes textúrákkal, valamint olyan fényűző kiegészítőkkel, mint a padlófűtés.
  • Adjon hozzá praktikus zárványokat, amelyek gondtalan átmenetet tesznek a lejtőkön lévő fizikailag aktív napról a pihentető estig a kandalló előtt.
  • Maximalizálja a kilátást a lakóterekkel intelligens és kortárs stílusban, amely kiegészíti az otthon környezetét.

Konyha / étkező A Resident Avenue egyedileg tervezett padja, csatolt étkezőasztallal, a tér-intelligens zóna jellemzője. Jardan Otto padjai kiegészítik a beállítást. Lángolt fekete Zimbabwe gránit padok, Smartstone 'Statuario Venato' splashback és az Elton Group 'Evenex' furnérasztalok. A nézetet visszatükrözi a Matt Johnson Clouds 1 alkotása. Alkotás: Stephanie Kloss.

"Azt akartuk, hogy a család lazítson, pihenjen és együtt vegyen részt abban a pillanatban, amikor belépnek a házba" - mondja Jessica vezető tervező, aki a teljes projekt helyiségtervezését és belsőépítészetét felügyelte. "Célunk az volt, hogy melegséget teremtsünk a textúra és a színmélység felhasználásával. A térnek jeges környezetének pontosan ellentétesnek kellett lennie, és ösztönöznie kellett a lejtőn töltött nap után a kikapcsolódást."

Lakóterület A Fenton & Fenton egyedi formatervezési elemei (tűzifa tárolására és megjelenítésére) és úszó polcok maximalizálják a kompakt helyet. A Jardan párnáinak keveréke újabb kényelmet nyújt.

Annak érdekében, hogy a család felhasználóbarát üdülési szállást biztosítson, mindhárom emeletet és szobáikat felülvizsgálták. A földszintet úgy alakították át, hogy tartalmazzon egy száraz helyiséget és egy funkcionálisabb bejáratot ülő- és tárolóhellyel, és az első emeleten két hálószoba átalakításra került, hogy külön hozzáférést és szekrényt biztosítsanak. A legfelső emeleten a konyhát és a lakóteret felcserélték, hogy kihasználják a faház körüli hatalmas alpesi kilátást.

Bejegyzés Ez a praktikus hely, a bejáratnál, most egy padon ül, amely vízálló neoprén párnával rendelkezik, plusz tárolóhelyet a sétáló csizma számára, valamint a Design By Them horgokat a kabátok és dzsekik függesztéséhez. Falikarc, porcelánmackó.

Jessica tervező minden szinten megvalósította a meleg, textúrájú belső terek elképzeléseit, amelyekben a burkolatok háromdimenziós, az Urban Edge Ceramics porcelán padlólapjai, valamint a Royal Oak Floors francia szürke műanyagból készült falapjaira borított falak, másokkal Resene Castle Rock festett., a természetes szürke-zöld szín és a mélység alapján választott szín.

Fürdőszoba Diamond porcelán csempe a Urban Edge Ceramics-től nagyszerű hátteret nyújt a hiúság és a Middle of Nowhere tükör számára.

Az újonnan egyeztetett főzőzónában egy pár csiszolt anyagminőség finomította a helyet: lángolt fekete Zimbabwe gránit az egyedi tervezésű padon, és a kontrasztos fényes tónusú Smartstone Statuario Venato.

Fürdőszoba A zuhanylapokat a Urban Edge Ceramics cégtől is beszerezték. Fekete csapok és zuhany, Astra Walker. Törölköző, beduin Societe.

"A fekete csapok és a sötét fából készült bútorok tovább javítják a drámát, és még modernabb kifinomulást adnak az otthoni házaknak" - mondja Jessica, és hozzáteszi, hogy ünnepi hangulata a puha befejeződéshez vezet. "A bőr, a szőr és a bársony kombinációi képezik a texturált eredményt" - magyarázza.

A főszobai francia szürke fa burkolat a Royal Oak Floorból és a Resene kastélyszikla falai a télies hangok, amelyeket a hópályák inspiráltak. Bőr Finley ágy Jardan-tól, Sage And Clare ágyneműjével. Egy tolóajtó kinyitja a száraz helyiséget túl.

A 2018-as korai szezon havazás azt jelentette, hogy a szakmákhoz és az anyagokhoz való hozzáférés a szokásosnál még nagyobb kihívást jelentett. A projekt előrehaladásának biztosítása érdekében az építési munkák egy részét sorrendben hajtották végre, okos projektmenedzsmentet igényelve.

Nappali terület A Hotham-hegy csábító kilátásait az új alumínium ablakok keretezik. A család Bang & Olufsen BeoPlay A9 kiválóan alkalmas chill-out ülésekre.

"Visszavontuk az ingatlant a keretébe, mert az ablakkeretek rothadtak és a kunyhónak sürgősen segítségre volt szüksége" - mondja Joe. "Aztán átrendeztük a falakat, megváltoztattuk a mennyezet magasságát és az összes nedves terület tájolását. A hó legyőzéséhez az asztalosok bementek a szőnyeg beszerelése és a bútorok szállítása után. Amikor a dekorációt elkezdtük, akkor még nem volt a asztalos és padok. A festmény jóval azelőtt befejeződött, hogy általában megtennénk, mivel a hőmérséklet leesett, és küzdöttünk a festék száradására. "

Ragyogó ötlet Egy ablakos ablak ragyogóan képes megjelenítésre, de ha csökkenteni kívánja a vakító fényt és / vagy a csapda hőjét, ideális a blokkoló redőny.

Az eredményeket befolyásoló másik tényező a keskeny lépcső. Ennek ellensúlyozására a nappali nagy kanapéját a Resident Avenue tervezte, két darabból, így könnyen fel lehetett vinni a lépcsőn a legfelső emeletre.

Száraz szoba A Robert Redford falra nyomtatása szórakoztató bólintást ad a szoba céljára, amely mindenféle hideg időjárási felszerelést kegyelmesen kezel. Párna, zsálya és Clare.

A helyi gyártó, Jardan a kiegészítő bútorok nagy részét bocsátotta rendelkezésre, és a faház minden elemét - egészen az edényig - azután válogatták, hogy megfeleljenek. A kezdeti cél egy barátságos téli visszavonulás volt, ahol a család és a barátok összejöttek, és ezt látványos stílusban valósították meg.

A házat a végső családi visszavonulássá alakították át.

a legjobb bitek

  • Kurátozott anyagok A falak burkolása a falakon, a háromdimenziós fal- és padlólapok, valamint a texturált furnérból készített asztalos asztalok tapintható kombinációt eredményeznek.
  • Kandalló A szabadon álló Oblica kandalló biztosítékai modern stílusban működnek, így tökéletes választás téli menekülésre.
  • Elhelyezkedés Mivel a faház közvetlenül a Mount Hotham Big D sípályán fekszik, a lejtőkön történő ütés egyszerűen a hátsó ajtón való sétálás és a síléc felhelyezése kérdése.

tanultak

"Minden korlátozást, részletet és mérést a kezdetektől kezdve figyelembe vettünk. Nem volt ideje hibákat vagy gondolkodásmódot csinálni egy ilyen projektben. Csak egyszer kellett megtenni, és helyesen elvégezni." - mondja Jessica.

Jessica munkájáról bővebben a Resident Avenue-n találsz.

Tekintse meg a galériátA megújult tengerparti kunyhó a saját magánszigeten

Címkék:  Saln Karácsony Gerenda 

Érdekes Cikkek

add