A rusztikus pajta kombinált otthoni irodává alakul

A fali szekrények sorozata csendesen elegáns, nem igényel figyelmet, miközben az étkezőben tárolást és kontrasztos meleget biztosít a betonpadlónak.

Hasznos, ha van egy nagy tyúkháza, amelyet átalakíthatunk szállássá, miközben újjáépítés történik! Ez volt a helyzet Hanne és Peter Lind Bonderup esetében, akik felújították a 12 négyzetméteres chooks társalgót, és a felújításuk különféle szakaszaiban éltek benne. A kempinghez hasonlóan főztek egy hordozható tűzhelyen, nyílt tűzön felmelegítették magukat, és a csillagok alatt fürdõ fürdõben fürdöttek. A tyúk olyan tökéletes volt, hogy még mindig hálószobának használják.

A kérdéses újjáépítés egy régi, 150 négyzetméteres pajtában volt, Dánia északi vidékén, 45 perc autóútra a legközelebbi Aalborg várostól. Hanne tervező és Peter építész, akik egyaránt Koppenhágában dolgoznak, sok ünnepet töltöttek a környéken, és miután beleszeretett ebbe - és az óceán közelségébe - elkezdett ingatlankeresést keresni. 2005-ben megváltoztak a régi pajta, amelyet otthoni és irodai létesítménnyé alakítottak - az ország békés és csendes munkája vonzó csalás volt!

A teraszon a nap, a grillezés és a szocializáció élvezhető. Hanne élvezi egy csendes pillanatot, a lombos környezetben.

A pajta stílusú otthont héjára redukálták, és megkezdődött az építkezés, a vártnál nagyobb projekttel. "Mindent újból felépítettünk az alapoktól kezdve" - ​​magyarázza Hanne. "Segítségünk volt a vízvezetéknél, a tetőn, a betonon és az elektromosságnál, de a maradékot mi magunkkal csináltuk."

A fő konyha, a lakótér végén, elegáns fehér és fa palettával rendelkezik.

A pár még mindig a lehető legegyszerűbbé tette az építést, széles körben elérhető egyszerű anyagokat választva, például üveg, beton, fa és polikarbonát. Átfogták a természetes színeket is, ami azt jelentette, hogy nem kellett külön munkát végezniük, például festeni! Mivel a pajta 6 m-es mennyezettel rendelkezik, Hanne és Peter képesek voltak mezzanine-szintet felépíteni, hogy növeljék a alapterületet. Aztán az egész padlót betonnal borították, és a falakat és a mennyezetet rétegelt lemezekkel bélelték.

A mezzanine-szintet jelenleg tárolásra használják. A hely nagylelkű napsugárzást élvez.

Mint gyakran történik, a tervek az út mentén megváltoztak. Az eredetileg hálószobát ma étkező- és nappali részként használják, és Hanne és Peter visszatértek a hangulatos tyúkházba aludni. És ahogy a tervezési / építészeti üzlet növekedett, a hobbihelyiség, amelynek garázsként meg kellett duplázni, irodává vált.

A házaspárnak több alkalmazottja van, akik mindent megtesznek az otthonoktól és a belső terektől kezdve a kereskedelmi épületekig. Gyakran élveznek egy ebédszünetet a pár nagy étkezőasztalánál, egy kazán mellett, amely fapellettel működik a nagy, nyílt terű lakótér közepén - ez egy egyszerű meleg szívű otthon.

A rétegelt lemez rétegeli a falakat és a mennyezetet, ami itt jól működik a szoba nagyarányú méreteinek köszönhetően.

Címkék:  Díszítő Saln Konyha 

Érdekes Cikkek

add