A viktoriánus terasz helyreállítása alkalmas a családi életre

A fény injektálása és a külsővel való kapcsolat biztosítása nem jelenti a teraszház felújításának jelentőségét, ám ezt a Benn & Penna Architects nagyszerű érzelemmel érte el. Míg az örökség homlokzata a ház elején megmaradt, a hátsó egész egy másik történet.

A HiSpec Constructions mellett dolgozva a csoport tájékoztatást kapott egy nagy, régi teraszos ház átalakításáról a családi élet számára ideális otthonná, amely biztosítja a jövő generációit.

Az építési folyamat szempontjából alapvető fontosságú volt az ésszerű és átgondolt alaprajz létrehozása. Az otthoni formális, viktoriánus elrendezés üres volt, hogy utat lehessen nyitott elrendezési terek sorozatához, maximalizálva a térfogatot és biztosítva a koherencia érzetét a régi és az új között. A belső terek karcsú és fényesek az új kiegészítéssel, amely javítja a meglévő otthon finom és díszítő tulajdonságait.

A házból kihúzott egy mikro-udvar, hogy a fény, a levegő és a tér érzése a konyhában és a nappali részében kialakuljon. A privát hálószobákat a földszinten helyezik el, emellett a közösségi terektől távol.

A fő udvar szerves részét képezte ennek a projektnek, összeköttetést teremtve a fő otthon és a hátsó stúdió között, és elhomályosította a vonalat a beltéri és a kifelé között. Ez a szórakoztató hely egy amfiteátrum, tó, ültetődoboz és platform, amelyek mindegyike a családi tevékenységek változatos változatos ellátására szolgál. bennandpenna.com; hispecconstructions.com

Címkék:  felújítása Élet és étkezés Díszítő 

Érdekes Cikkek

add