Egy nyitott terű felújítás nyitotta meg ezt a fényes konyhát

Ki él itt : Belinda, pénzügyi szereplő; férje, John ügyvéd; és fia, Jack, 2.

A projekt : Jelentős felújítás, amelynek során az eredeti lakóterületet északra néző, fényes szórakoztató konyhavá alakították át.

Amikor Belinda és John öt évvel ezelőtt megvásárolták az 1930-as évek házát, kicsi, dobozos konyhája volt alacsony mennyezettel és ablak nélkül. A szórakoztatást kedvelő pár számára a Melbourne-i Fitzroy házának alaprajza kissé elfojtottnak tűnt. A terek között csekély áramlás zajlott, ami azt jelentette, hogy míg Belinda vagy John ételeket készített a vacsorapartikokra, a pár szerelmes volt otthont adni, vendégeik egy szobától távol voltak, falakkal és keskeny ajtókkal elzárva.

Étkezési lehetőség Sarah belsőépítész úgy döntött, hogy a Luke Furniture bárból kihúzza a székét, hogy alkalmanként étkezzen a sziget padon. Graham Fransella alkotása .

Ha készen állnak arra, hogy álmaik szórakoztató helyét hozzák létre, közeli barátjuknak és tervezőjüknek, Sarah Reidnek hívták a Sarah Reid és társait, akik radikális javaslatot tettek a falak kialudására és a konyha áthelyezésére a meglévő nappaliba, hogy több fényt, alapterületet és végső soron, a szobaáramlás, amelyre Belinda és John számított.

"Nagyon izgatottak vagyunk" - mondja Belinda abban a pillanatban, amikor ő és John először láthatták a drámai felújítás terveit. "Egy ideje gondolkodtunk rajta, mivel a természetes fény hiánya és a terek közötti kapcsolat ránk viselt. Tehát nem tudtuk várni, hogy a formatervezés kialakuljon."

Rugalmasság "A felújítás újszerű energiát adott nekünk a főzéshez, mivel ez olyan kellemes hely, ahol lehet. A nyílt tervezésű sokkal rugalmasabb" - mondja Belinda. Belinda, háztulajdonos

Álmodd meg

Belinda és John kívánságlistája

  • Egy hatalmas szigetpad „Mindketten társadalmi emberek vagyunk, és egy központi összejövetelhelyet akartunk a vendégek számára.”
  • Alkalmi ülőhelyek "Ezt a lehetőséget választottam informális étkezéshez, és lehetőséget kellett volna beszélgetnem a vendégekkel a konyhában."
  • Rengeteg tároló "Az eredeti konyha nagyon kevés volt tárolás útján, ezért a felújítás szempontjából fontos volt, hogy rengeteg tárolóhelyet beépítsenek."
  • Nyitott, fehér és világos "Korábban a konyhát teljesen eltávolították az étkező- és nappali területektől, tehát nem volt nagyszerű hely a bejárathoz. Azt akartuk, hogy mindegyik kinyíljon és összekapcsolódjon."

Világos show Sarah szereti a Hub Furniture Toss B 'Disk' függő lámpáját. "Ez teszi a konyha helyét kissé intimnek", mondja.

Tervezze meg

Christian Balinovitch építészekkel együtt Sarah megtervezte a tökéletes szobacserét: az eredeti lakóterület lett az új konyha, míg a régi konyha új utcai helyet teremtett az utcai, a hátsó teraszra nyíló.

"Belinda azt akarta, hogy a konyha az otthoni szív legyen, és azt akarta, hogy az emberek könnyedén tudják mozogni az űrből a másikba" - mondja Sarah. A nagy szigetpadot beépítették a tervbe, hogy lehetővé váljon az étkezés előkészítése és a hétköznapi családi étkezés. A rövid ismertető "könnyű és fényes" elemének elérése érdekében megtervezték az alsó mennyezet kiütését, hogy felfedje a fent említett ferde tetővonalat, lehetőséget teremtve a tetőablakok és az alumínium kerettel ellátott ablakok számára.

Rejtsd el "Annyi tárhely van!" - mondja Belinda a Madassor Group asztalosszékéhez. "Valamelyik kedvenc főzőedényünket gond nélkül tárolhatom és elérhetem."

Csináld

Miközben elsősorban a fehér-mindent említette, Sarah a karakterekhez kiemelkedő hangsúlyokat helyezett, mint például a Carrara márvány splashback, a Caesarstone padlója a hóban, a fekete Astra Walker mosogató keverő és a Royal Oak Floors által tervezett fa padló fehér füstölt anyagban. "Finom tippek, amelyek mélységet és további fókuszpontokat adnak hozzá" - mondja Sarah.

A sötét ablakkeretek kiegészítése és a hely testreszabása érdekében Sarah elrendezett egy három méter hosszú Graham Fransella műalkotást - amely esküvői ajándék volt a barátok párjának, de évek óta raktáron volt -, fekete és fekete színű keretbe illesztve. a szigettel szemben lógott.

Mivel a konyha most az új nappali és étkező zónákra, valamint a hátsó udvarra néz, Belinda szereti a ház nyitott tervű természetét. "A házunk szerény, de most lehetővé teszi számunkra, hogy sokkal rugalmasabbak legyenek. Ki tudok nézni Jackre a szabadban játszani, élvezni a természetes fény bőségét, és beszélgetni a barátokkal és a családdal."

Nézze meg többet Sarah munkájáról, és vegye fel a kapcsolatot a Sarah Reid és mások oldalán. Lépjen kapcsolatba Christian Balinovitch-nal a következő címen:

Címkék:  Otthoni túrák Hálószoba konyhák 

Érdekes Cikkek

add