Bernadette szellõ tengerparti háza

Ahogy a Bernadette Cross családja növekedett, nőtt a háza Newcastle-tól délre fekvő tengerparti külvárosban is. Az eredeti méretének majdnem négyszeresét meghaladó otthon meleg és barátságos helyet kínál mindenki számára, beleértve sok vendégét - Bernadette szeret szórakozni.

Amikor ő és férje, Connor megvásárolták a házat 2002-ben, egy zsúfolt ház volt, tégla külsővel, járólapos tetővel, narancssárga és barna fürdőszobával és laminált konyhával, az 1970-es évek felújításának utolsó két emléke.

Galéria megtekintése: Fényes és szellős tengerparti ház Newcastle-ban, NSW

Tiszta lap

A házaspár kibelezte a házat, fehérre festette, és hozzátette egy fehér fürdőszobát és konyhát. A falakat le is kopották, így a konyha, étkező, társalgó és bejárat egy szobává vált.

Bernadette szeretete a tengerre egyértelmű, mielőtt még az ajtón át sétálna. Fotó: Maree Homer

„A konyha, amelyet akkor felújítottuk, még mindig áll” - mondja Bernadette. - Egy barátom kézművesen készítette fafelületünket. Nagyon szeretjük, és 12 évvel később is működik - szépen öregszik. ”

Méretezés

2006-ban éppen Scout lánya volt a helyszínen, de mivel Bernadette és Connor nagyobb családot terveztek, kibővítették apró házu, az Arkitek-HEJ Janet Henriksen helyi építész segítségével.

Tengerparti díszítő tipp

„Használjon széles fehérfejet, és lágyítsa meg fával és egy színben. Nem meglepő, hogy a tenger iránti szeretettel a mi színünk a Dulux Sea Foam. Ne félj a festéktől - ha nem szereti a színt, akkor bármikor újra átvághatja. ”- mondja Bernadette.

Emelték a tetőt és hozzáadtak egy második emeletet, miközben kinyújtották a hátsó részét is, a folyamat során a padlófelület majdnem megnégyszereződött. A lakás egy kompakt 180m2-ről 640m2-re változott, és öt hálószobával rendelkezik.

A pár építőket bérelt fel, hogy végezzék az ács nagy részét, de Connor szeretett volna részt venni a folyamatban. „Ő volt az építőiskolai tanuló” - mondja Bernadette. "Amint Connor tudta, mit kell tennie, maga folytatta ezzel."

Nyitott élet

A földszint nyitott, a bejárat közvetlenül a konyhába és az étkezőbe vezet, balra egy olvasókakaróval. Ezen a téren túl van egy TV-zóna, egy hátul lévő hivatalos társalgó, egy vendég hálószoba, fürdőszoba és mosoda.

Az emeleten egy szülői ülősarok található, mely egy nagy erkéllyel rendelkezik, kilátással az óceánra, a fő hálószoba egy Júlia erkéllyel, fürdőszobával és egy walk-in ruhával, valamint a gyermekek hálószobájával és egy dolgozószobával rendelkezik. Az általános megjelenés érdekében Bernadette „valami klasszikus és időtlen dolgot akart egy tipikus Queenslander tükrözésére, de egyszerű, tengerparti élével”.

A szűk költségvetés mellett a párnak viszonylag olcsó anyagokat kellett használni, mint például a Colorbond tetőfedő és az előlap, de ezek tökéletesen kiegészítik a ház nyugodt, tengerparti megjelenését.

Nyaralás érzés

Friss, fehér palettával, bútorokkal párosítva, a pár újrahasznosított fűrészárukból készítik magukat, megerősítve a hétköznapi part menti kapcsolatot. Ehhez hozzáadódnak a furcsa tengeri érintések, például a horgony motívum, amely az egész felbukkan. Fotó: Maree Homer

Tágas és szellős, a ház a tengeri szellőket használja, a belső oldalán pedig a külső nyílások vannak, a redőnyök és a nagy tolóajtóknak köszönhetően. "A ház sok szempontból elkapja a napot, és mindig hallhatjuk a tenger hangját és az esőt az ón tetőn" - mondja Bernadette. "Azt is figyeljük, hogy a viharok a tenger fölött gördülnek az emeleti erkélyről."

Ez más módon is nyitott ház. "Családunk és barátaink ugyanabban a külvárosban vannak, testvéreink ugyanabban az utcán vannak, így az emberek gyakran bemegyek."

Címkék:  Élet és étkezés Fürdőszoba és mosoda konyhák 

Érdekes Cikkek

add