A Dark Gold Coast apartman fényes parti átalakulást kap

"Márvány volt, márványon, márványon ..." - mondja Donna Guyler, a Donna Guyler Design belsőépítészete, amikor a sötét Gold Coast-i lakáson tükröződött, amelyet felújítottak. A Broadbeach lakását padlótól a mennyezetig érő üvegablakok ellen sötét, nehéz, keltezett burkolatokkal borították, amelyek tompították a nyugodt, fényteljes lakóterület potenciálját.

Az ügyfél nem kevésbé karácsonykor látta el az ingatlanot nyaralóként - tehát Donna látványos hat hét alatt berendezte azt fentről talpig. A karácsonyi por lerakódása után megkezdődött a felújítás.

← Dia →

Donna víziója olyan otthona volt, amely rendkívül funkcionális és interaktív lehet.

"Ez nagy munka volt, az egyik legkedveltebb projektem, amelyen eddig dolgoztunk. Általában a felújítási projekteket két szakaszba osztjuk - az első a tervezési szakasz, amely magában foglalja az alaprajz elrendezését és az egyedi igényeket tervezték asztalos- és bútorzatot, és amikor az építési munkálatok elindultak, akkor megkezdjük a 2. szakaszt: az egész ház berendezését és stílusát. De ezt a projektet fordítottan irányítottuk! " - mondta Donna, aki úgy döntött, hogy folytatja a belsőépítészet iránti szenvedélyét a vállalati szektorban folytatott 13 éves munka után.

← Dia →

"Olyan sok természetes fény jött be, de a lakás nem igazán csapott be ebbe, tehát csak nagyon könnyítettük meg a rakományt a felület szempontjából. Teljesen megszabadultunk a sötét márványtól (márványlapok voltak a falon, a padlón, a fürdőszobában!) letette a laza rétegű vinilpadlót, ropogós fehér festékkel felhordta az összes belső falat, és puha, szürke asztalos asztalokat készített a konyhában "- emlékszik vissza Donna. A konyha (fent) szűk volt, nagyon kevés munkaterületet biztosítva.

"Cseréltük ki a konyhaszigetet, és meg akartuk törölni az egyeneset. A függőleges helyzetet gyakran a mosogatóban lévő piszkos edények gátlójának tekintik, de gátolja azt is, ha a konyhában folytatódik a társadalmi interakció" - mondja Donna. A tárolótér maximalizálása érdekében eltávolította a régi kamrát, hogy több családtag dolgozzon a konyhában, és egy kis helyiséget újból áthelyezett a konyhából kettős komornyos kamrához és ruhaneműhöz.

← Dia →

Az egykori lakásban a bejövő természetes fényt a lakás sötét és keltezett felületei elnyelték, ahelyett, hogy lepattanna, és új, új felületekkel visszatükröződött. A felújított étkező (fent) egy nyitott terű helyiségben található, amely összeköthető a konyhával és a terasszal, így a család meleg időben élvezheti a szabadtéri vacsorákat.

Míg Donna bútorait és kiegészítőit általában nagykereskedőktől szállítja, néhány kedvenc kereskedelmi kiskereskedelmi üzlete a következőket tartalmazza:

  • Szundikálás; a gyönyörű hangszigetelt ágy
  • Villogó világítás; a kis éjjeli lámpa
  • Strandbútor; a nappali kanapéját

Kiegészítőkhöz a Donna az Adairs-t, a Pillow Talk-ot és a Freedom-ot ajánlja.

Az étkezőben a függőleges asztalos lemezeket vízszintesen fektetik a korszerűbb hangulat érdekében.

Donna ekkor padlószőnyeget letette az ebédlőasztal alá, és felfüggesztette a medánokat, hogy a helyiséget étkezőként rögzítse. A rattan székek, a könnyű mosott fa és az éles fehér szövet világos, nyugodt légkört teremtenek.

A régi mosodai területet és a konyhai kamrát egyaránt kiszabadították az egykori lakásból, és Donna rendeltetésszerűen megtervezte ezt a kis szobát, hogy a két funkciót összekapcsolja.

Most egy komornyos kamra és mosókonyha (fent), Donna ezt a kis szoba korábbi állapotát "valóban nem hatékony helyhasználatnak" írja le, amelynek szárítója az egyik falhoz van lökve, és a mosógép kényelmetlenül elfoglalja a másik sarkot. A Donna rendeltetésszerűen mosott és szárító állomását közvetlenül a milliméterig mértük, hogy maximalizáljuk a helyiség funkcionális felhasználását. "Ebben a kis szobában mindegyiknek van egy külön funkciója, beleértve a kamrát, amelyet itt is sikerült behúzni." - mondja Donna.

A fő lakosztály.

A hálószobákat a legkényelmesebb nyugalom érdekében bútorozták. A mester lakosztályban Donna új szőnyeget fektett, tapétát alkalmazott és tágas king-size ágyat hozott be.

A rattan ágyfejet bambuszkeretre szerelik. Az 'African Shield' hímzett párna a Bandhini Design Házból származik; a fehér párna mögött az Eadie Lifestyle.

Minden szobán kívüli álmodozó óceánra néző kilátásokkal Donna stílusszeretettel kellett odafigyelnie a szemét. "A nézeteket inspiráltuk a színpalettánál, így kellemesen átjuthattunk a szemből a hálószobából a gyönyörű kék ​​óceánba" - mondja.

A Donna Guyler Design-ról további információt a Donna honlapján és az Instagram-ban talál.

Címkék:  Saln Szabadban és Kertészet Díszítő 

Érdekes Cikkek

add
close