A korábbi Block versenyzők, Matt és Kim Di Costa felsorolják felújított Perth-otthonaikat

Öt év telt el, de még mindig nem tudjuk kitörölni a korábbi Block-versenyzők, Matt és Kim Di Costa Jackson Pollock-ihlette hálószobájának agyába égetett képet, amelyet a The Block bíró, Neale Whittaker "bűncselekménynek" nevez.

Bár mindig emlékeznek rá, mint a párra, aki a Block történelem legellentmondásosabb szobáját teremtette, Matt és Kim nagy távolságot tettek a falra, padlóra, mennyezetre fújó festékkel szemben és abban, hogy tartós benyomást kelthessenek.

Mióta a The Block: Sky High 2013-ban megjelent, a perth-i pár párosan elfoglalt volt. Kim, egy iskolai tanár visszatért a munkához, és Matt, a korábbi betonkezelő, saját egyedi betonbútorokkal és háztartási cikkekkel foglalkozó vállalkozást indított, a Nood Co.

Matt és Kim házának, a Mount Hawthorn otthonának keltezett tégla külsejét kozmetikai átalakításnak vetették alá, rendereléssel, tereprendezéssel és új meghajtóval, amely drámai módon javítja a hely általános megjelenését és hangulatát.

← Dia →

Miközben a homlokzat felfrissült, ez továbbra is egy alapvető külvárosi otthont jelent, ám ez a négy hálószobás, három fürdőszobás ház belsejében és hátulján kívül más történet.

A belső teret fényűző, párizsi ihletésű átalakítással kezelték, ahol a fal díszítések, a világítás és az egyedi betonburkolatok büszkék a helyre.

← Dia →

A konyha, amely korábban egy apró, fehér doboz volt, egy elegáns, matt fekete remekmű, amely a lehető legjobban kihasználja a rendelkezésre álló helyet a padlótól a mennyezetig érkező szekrényekkel, tükrözött splashback-rel és integrált eszközökkel.

A kissé elsüllyedt nappali, amely millenniumi rózsaszín kanapékkal és puha shagpile szőnyegekkel bővíti a nagyon szüreti és nőies esztétikát.

A hálószobák mindegyike ugyanolyan hangulatos, mint Párizs-szállodai szoba hangulat, szüreti és kortárs darabok keverékével, nőies színpalettával és sárgaréz akcentussal.

A hálószoba a legfényűzőbb mindegyik részletével, részletes faldarabokkal és ajtókerettel, valamint egy szabadon álló fürdővel egy márványlapon, amelyet alapvetően az ágyból ki lehet gördíteni.

Kívül a ház rendkívül építészeti stílusú, modern betonréteggel, fekete acélvázas ablakokkal és kétszeres ajtókkal zökkenőmentes beltéri-kültéri kapcsolatot teremt.

← Dia →

Nem tagadható, hogy Matt és Kim ezt a lepusztult otthont varázslatossá változtatta. Alig várhatjuk meg, hogy megnézze, mire kínál. Maradjon velünk!

Címkék:  felújítása konyhák Gyerek szobák 

Érdekes Cikkek

add