A Glam találkozik az iparral lenyűgöző kiterjesztéssel

„Elbűvölőnek tűnik, de nagyon otthonos és kényelmes” - mondja Jason Saunders háztulajdonos / épülettervező. “Szeretjük és minden sarkon használjuk.” Fotó: Robert Frith | Stílus: Anna Flanders

A beltéri és a kültéri élet elmosódott ebben a csodálatos Perth család-bungalóban. Ami eleinte egy rendkívül elbűvölő lakásnak tűnik, hamarosan egy kényelmes családi háznak bizonyul, amely földi jellegű, és átterjed a kertbe.

Jason Saunders épülettervező és felesége, Nicki Tollman (Arc Seven.1) belsőépítész 2010-ben megvásárolta ezt az ingatlant Perth belső külvárosában.

Az eredeti két hálószobás ház jellemző volt az utcán lévő többi házra, így megőrizték a homlokzatot, de a ház hátulját új szociális területekkel és egy második emelettel alakították át.

Jason és Nicki felújított otthonát úgy tervezték, hogy megfeleljen a családi élet minden aspektusának. "Amíg a gyerekeknek van játszószobája, egész játékban játszanak, beltéren és kívül" - mondja Jason, itt az ikrek, Ella és Josh mellett. Fotó: Robert Frith | Stílus: Anna Flanders

Nagyobb és jobb alaprajz

Jason és Nicki otthon dolgoznak, és több helyre volt szükségük növekvő családjuk számára. Ikrek, Ella és Josh már ötévesek.

Az eredeti hálószobákat és a fürdőszobát fő hálószobává és gardróbszekrénygé alakították át, és a házat kiterjesztették a határain, hogy helyet biztosítson a dekadens fürdőszobának.

Szobák munka-, pihenési és játékhoz

A helyiséget átalakították, hogy létrejöjjön iroda, tárgyalóterem és poros terem. A ház hátsó részét lebontották, és a folyosót mázas galériával kibővítették, létrehozva egy „fénydobozt”, amely átmeneti pontként szolgál a régi és az új között.

A gyermekek játszószobája és az emeleten további három hálószobához vezető lépcső mellett a folyosó nyitott konyhával, nappali és étkezővel érkezik; egy kifinomult belső tér, amely valóban a saját stílusába tartozik.

ipari találkozik elbűvölő

Jason és Nicki finoman kalibrált egyensúlyt találtak a ragyogás és a lelkiség között az olyan anyagokkal, mint az üveg, a fa-furnérok, a beton, a rozsdamentes acél és az élő növényzet. "Idõnek nevezjük, kissé ragyogóan" - mondja Jason.

A nappali részén szárnyaló, 3, 5 méteres mennyezet és magas ablakok nyílnak, kilátással a kertre, míg az étkezőhelyet közelebbé tették egy leesett, táblázott mennyezettel, ahol a túlméretezett tolóajtók kinyíltak és bemélyedtek a falba, így a kert és a belsőtér egységes lett.

„A kültéri burkolat anyaga kiterjed az étkező mennyezetére; a belső padló a kertbe áramlik, és csak az üveg törheti el ”- mondja Jason. "Nagyon elmosódottunk mind beltéren, mind kívül."

Tekintse meg a GalleryNicki és Joshua térjavító otthont

Címkék:  Konyha felújítása Fürdőszoba és mosoda 

Érdekes Cikkek

add