Hogyan lehet karaktert hozzáadni egy vadonatúj apartmanhoz?

Ingatlan vásárlása a terv szerint kétélű kard lehet. A fejjel szemben minden éles és új; lefelé, kissé lélektelennek érzi magát. Ez történt a Katrina Spencer és Randall March üres fészkek csökkentésében, akik 2015 végén vásárolták meg ezt a butikot Brisbane délnyugati részén.

"Nyílt, szellős lakást akartunk, amely otthonosan és hívogatóan érezte magát" - mondja Katrina. "A fizikai és a vizuális áramlás fontos volt, különösen a beltéri és a kültéri terek között, valamint a sok tárolóhely. Természetes, organikus hangulatot szereztem egy kis csillogással; Randall" modern New York-i "hangulatát szem előtt tartotta."

A hangulatos kandallóval és a városra néző kilátásokkal ez a terület számomra ugyanolyan értékes, mint a szocializáció. A kandalló kétoldalas, beltéren és kívül is szolgálja.

Ez a 262 m2-es legfelső emeleti lakás, amely a blokkban csak a nyolc egy, tökéletesen illeszkedik a számlához. Mivel még mindig építés alatt álltak, Katrina és Randall megragadták a lehetőséget, hogy néhány dolgot megváltoztassanak, hogy jobban megfeleljenek ízlésüknek és életmódjuknak, és személyiséget injektáljunk az új épületbe.

Lépjen be Matthew Barnes belsőépítészbe. "Katrina és Randall a semmiből akartak a berendezéssel" - mondja Matthew. "Eredetileg tájékoztatást kaptam a festékfestékek és az eredeti bútorok meghatározásáról, de hamarosan kibővítették az új asztaldarabok tervezését és az elrendezés egyes területeinek kezelését, amelyek problémásnak bizonyultak."

A mű egy fénykép, amelyet Matthew készített a Byron-öböl egyik strandjáról. Kanapé Arthur G.-tól. Dohányzóasztal és oldalsó asztalok, minden Matthew Barnes belsőépítészet.

A bejárati csarnok a jobb oldalon lévő mosoda mellett vezet egy hatalmas, nyílt terű helyiségbe, amely tartalmazza a konyhát, étkezőt és két nappali zónát, közvetlen hozzáféréssel egy kültéri helyiséghez (további konyhával, étkezővel és ülősarokkal). A tér jobb oldalán egy dolgozószoba, hálószoba és fürdőszoba található; a végén egy második hálószoba és egy fő hálószobás lakosztály található.

Katrina olyan szerkesztő, aki otthon dolgozik, ezért elengedhetetlen volt egy csendes, jól szervezett tanulmány. Asztalos asztal 'Enviroven' furnérból, New Age furnér.

Az egyik legdrámaibb változás, amelyet Matthew végzett, a beépített szekrény eltávolítása volt a hálószobából. "A bejárat elvesztése csaknem megduplázta a alapterület nagyságát" - mondja. "Ez szintén kinyitotta a helyiséget, így méretarányosan illesztett egy luxus apartmanra, és lehetővé tette számomra, hogy a bútorokat a kilátás felé irányítsam." A szekrényt átépítették átjárható tárolóként a szoba bejárata közelében, előcsarnokot hozva létre - ez egy ötletes megoldás - mondja Katrina.

Egy ívelt fal kihívását a mókás ültetvény redőnyös háttérképével kezelték. Ágynemű és ágynemű, Matthew Barnes belsőépítészet. Dedar függönyszövet, Dél-csendes-óceáni szövetek. Lámpa, a Coco Köztársaságból. '

A bútorok segítségével - minden egyedi gyártású vagy újonnan beszerzett - Matthew olyan otthont tudott szállítani, amely művészi módon ötvözi mind Katrina glam-organikus esztétikai vágyát, mind Randall amerikai stílusú preferenciáját. "Modern-ausztrál hangulatú és nemzetközi vonzerejű" - mondja.

Mozaik-, fal- és padlólapok, a The Tile Mob-tól. Új forma 'Linfa' csaptelepek, a Just Bathroomware gyártmányából. Bath, Párizs.

Matthew egy fekete, fehér és szürke palettát örökölt a fejlesztőtől, amelyet luxus arany-, blues- és ezüstszöld tapintásokkal emelt a környező táj ihlette. A fa olyan texturális érintési pontot biztosít, amely megalapozza a sémát.

Miközben a csempék választása bekerült a szerződésbe, Matthew a fürdőszobákat testreszabhatja a rendelésre készült asztalos asztalokkal, beleértve ezt a karcsú ülőegységet. Hiúság a 'Matrix' laminátumban a Daraf Teak Eleganza-ban, Cleaf-től. Quantum Quartz pad a Carrara Bianco-ban.

"Mindig megpróbálom megtalálni az egyensúlyt a világos és sötét, meleg és hűvös, durva és sima között" - mondja. "Ez érdeklődést és harmóniát is teremt." Az otthoni műalkotások nagy része Katrina és Randall már meglévő gyűjteményében lévő darabokból áll, amelyeket az új kontextusra készítettek át. "A műalkotások irányították a dekorációs rendszert, és a ház DNS-jét a helyére hozták" - mondja Matthew.

A brit rövid szőrű Maisie macskával ábrázolt Katrina szerint a jól felszerelt erkély nagyszerű helyettesíti régi kertüket.

Három évvel később Katrina és Randall ugyanolyan örömmel látják otthonát, mint ahogyan beköltöztek. "Az eredmények messze meghaladták a várakozásunkat" - mondja Katrina. "Ez egy kényelmes, kiemelkedően élhető ház."

Mathew Barnes belsőépítészet; mbid.com.au

Címkék:  Karácsony Saln felújítása 

Érdekes Cikkek

add