Egy belvárosi ház modern épületében

Az elemi és nem zavart megközelítésről ismert, a Benn + Penna építészeti stúdió olyan elemeket teremt, amelyek elegáns szerénységgel büszkélkednek. Egyesítve az erõket az Invue Homes-szel, ezt csak egy homályosan megvilágított ház megvilágításával érte el, amely ma nagylelkû, szabadon áramló otthont jelent a kültéri kerti terekhez.

Ez a projekt tapintható visszatartási gyakorlatként mutatkozik be, karcsú, mégis átgondolt és minimalista kialakításával. A gondosan koreografált átalakítás eredményeként a meglévő elülső helyiségeket felújították és újrafestették, a hátsó meghosszabbítást pedig lebontották, hogy helyet biztosítson egy új, fényteljes kiegészítéshez.

A sápadt hátsó Scandi stílus áthatja a tiszta kiegészítőt, amely a konyhát, az étkezést és a nappali területeket tartalmazza. A hangulat meleg és kortárs, a napfény a tölgyek és a fehérek anyagpalettáján áthalad.

A nyitott tervrajzot a mennyezetbe hajtogatott gyűrő veszi körül, amely vizuális érdeklődést vált ki, és új magasságokba hozza a teret. Az étkező fölött lebegő nyíló ablak, amelyet egy „brise soleil” árnyékol, az egész helyiségben szórja a napfényt, és nyugodt légkört idéz elő. Az elegáns fürdőszoba a háztól külön helyezkedik el, és monokróm, gazdag szürke és fekete színű palettával rendelkezik.

Összességében ez a tágas projekt városi tiszteletet ad a természetes egyszerűség felé, amely szintén a legkiválóbb kivitelezést mutatja be.
bennandpenna.com; invuehomes.com.au

Címkék:  Karácsony Díszítő felújítása 

Érdekes Cikkek

add