Kyal & Kara praktikus anyagokkal és organikus textúrákkal átalakította ezt a központi partvidék otthont

A blokk kedvencei, Kara és Kyal, átalakították ezt az egyszer sötét és keltezett fibro shackot az NSW Központi partján, a Long Jetty-ben, világossággal töltött családi háznak. A projekt kilenc hónap alatt tartott, és körülbelül 800 000 dollárba került. Fedezze fel az otthont!

Kyal és Kara felújítók a Velux tetőablakokat a sziget pad fölé helyezte, napfény elárasztva a teret. Az Inartisan függő lámpák nyugodt hangot adtak egy amerikai tölgyfa asztal fölé, amelyet a Loughlin Furniture és a GlobeWest étkezőszékek készítettek. A rattan kamra ajtóit, amelyeket szintén a Loughlin Furniture gyártott, egyedi gyártmányúak.

Fotó: Grace Picot | Stílus: Kara Demmrich

A homlokzat hű marad az utca stílusában, utalva a modern átalakulásra.

Fotó: Grace Picot | Stílus: Kara Demmrich

Kara, Kyal és kisgyermek Ziya a tengerparton játszanak.

Fotó: Grace Picot | Stílus: Kara Demmrich

A Godfrey Hirst Hycraft „Ravine” szőnyege zablisztében melegséget fűz a DIY Curtain Online teljes hosszúságú függönyéhez.

Fotó: Grace Picot | Stílus: Kara Demmrich

Helyet foglalva a Kara és a Kyal egy luxus sétáló zuhannyal és egy Beaumont Tiles Bahama kőkáddal rendelkezik.

Fotó: Grace Picot | Stílus: Kara Demmrich

Rejtsen el egy rendetlen gardróbot, és takarítson meg helyet egy okos pajtaajtóval. Itt egy korinthoszi ajtó "Moda" ajtó párosul a Rustica Hardware sínjével.

Fotó: Grace Picot | Stílus: Kara Demmrich

A Beaumont Tiles marokkói stílusú burkolólapjai illeszkednek az otthon tengerparti hangulatához.

Fotó: Grace Picot | Stílus: Kara Demmrich

A falak a Taubmans pamutlemezekben kontrasztot mutatnak a hóolaj burkolattal.

Fotó: Grace Picot | Stílus: Kara Demmrich

A tasmán tölgyfa íróasztal párosul az újrahasznosított oregoni fa polcokkal.

Fotó: Grace Picot | Stílus: Kara Demmrich

Ez a békés menedékház ágyneműt kínál a Byron Bay függőszékekkel és nádszékkel a tengerparti hangulat érdekében. A GlobeWest és a Ruby Star Traders medálok Universo Positivo oldalsó asztalai vázolják az alvó zónát.

Fotó: Grace Picot | Stílus: Kara Demmrich

Kara és Kyal „a medencéből kiindulva” tervezték a házat úgy, hogy a betonhéjat öntötték, még mielőtt az építés megkezdődött. "Szeretjük azt az elképzelést, hogy az egyszintes ház kiáradjon egy privát oázisszerű kertbe" - mondja Kara.

Fotó: Grace Picot | Stílus: Kara Demmrich

Címkék:  hálószoba Otthoni túrák Gyerek szobák 

Érdekes Cikkek

add