új otthonépítés: okos ötletek az ingatlan felosztásából

caringbahlead

A természetes fény és a modern rendszer kulcsfontosságú összetevőket jelentett a Sydney család új otthonában.

Puska
Ki él itt: Lauren és Geoff Lewis, az ingatlan-stílusú üzlet tulajdonosai, a Bowerbird Interiors, és lányuk, Bowie, 3 éves, és fia, Hendrix, 10 hónapos.
Ház stílusa: Eredetileg egy 1980-as években épült, négy hálószobás tégla furnérprojekttel, egy déli Sydney külvárosában, egy építészetileg kialakított kortárs kétszintes otthon büszkén áll a helyén. A projekt 18 hónapot vett igénybe, 13 hónapos építési idővel.
Költségvetés: Az ingatlant 1, 1 millió dollárért vásárolták meg, és a házaspár körülbelül 1 millió dollár költségvetést tervezett. A blokkot felosztották a projekt finanszírozására.

Tekintse meg a galériamodern tapintást: ezen az okos új épületen belül

** Mit akartak?

  1. Rengeteg természetes fény "Miután a múltban belvárosi teraszokon kevés fényben éltünk, olyan kialakítást akartunk, amely azt jelenti, hogy soha nem kell a nappali világítást bekapcsolnunk." 2. A szülők visszavonulása "A saját kis szentélyünk elengedhetetlen volt - imádtuk az öltözőköntös és a luxus mester fürdőszobáját." 3. ** Rugalmas szabadtéri szórakoztató terület " Fedett helyet és egy parti medencét akartunk beépíteni."
    4. ** Korszerű AV rendszer ** "Csatlakoztatott házunk után voltunk, minden szobában hangszórókkal és erősítőkkel felszerelve, és mindegyiket bármilyen mobil eszközről át lehet közvetíteni."

Egy leütötte újjáépítési projekt Sydney déli külvárosában
South Caringbah székhelye Lauren és Geoff Lewis álomházává vált a döntéshozatal során. A házaspár a kezdetektől a végéig otthont tervezett, hogy növekvő családja igényeinek megfeleljen, és bemutatta ingatlan-stílusú üzletét is. A költségvetés maximalizálásának okos megközelítésében Lauren és Geoff felosztották a blokkot, és egyidejűleg tükörkép tulajdonságot építettek, amelyet később eladtak, hogy ellensúlyozzák saját házuk költségeit.

Az álom
Lauren és Geoff 2013-ban megvásárolta az ingatlant, egy négy hálószobás téglafalak projektjét. A pár elején döntött
hogy kettős tulajdonságokat építhessen a webhelyen. „Szeretjük a felújítást, és határozottan megvan a maga helye, de ezzel a projekttel mindent meg akartunk
hogy új legyen ”- mondja Lauren. A problémamentes élet volt a listájuk tetején, rengeteg természetes fénytel, szabadtéri szórakoztató terekkel és néhány luxus extrával, beleértve a C-Bus otthoni automatizálását. A stílus szempontjából a pár tudatosan arra hívta fel a figyelmet, hogy sok potenciális vásárlóhoz vonzza a pályát, ha úgy döntenek, hogy eladják a pályát, ám a hangsúly elsősorban az építkezés és a kivitelezés minőségére irányult. „Látjuk, hogy sok olyan ingatlan épül, amely megtakarítja az építkezést, és nem sokkal később kezd megmutatkozni” - mondja Geoff. "Olyan dolgot akartunk építeni, amely ugyanolyan jól néz ki, mint a sok éven át épített nap."

A dizájn
Lauren és Geoff úgy tervezték, hogy otthonuk megtervezését az alapoktól kezdve végezzék el, a végső kialakítás számtalan órányi kutatás és otthoni látogatások eredményeként jött létre a környéken. "Amikor találkoztunk az építészekkel, a mi rövid írásunk nagyon tömör volt" - mondja Geoff. „Pontosan tudtuk, mit akarunk: egy olyan házat, amely családunk igényeinek megfelel, de a piacra is vonzó.” A „hűvös, nyugodt és összegyűjtött” témája lett a teljes projekt mögött, minimalista megközelítés modern kortárs esztétikával, ami nem t egy meghatározott demográfiai viszonyok között polarizálódik. A tervezésben erős elemek vannak, például az európai tölgyfa padlódeszkák, amelyek meleget és textúrát adnak a szekrény hidegebb fehér és szürke hangjaihoz, a szerelvényekhez és a fal színéhez.

A komornyos kamra kiegészítés volt az építkezés során. "Szeretjük, ha minden eszközt kilátás nélkül tartunk" - mondja Lauren. A lágyzárral ellátott egyedi asztalos asztalok luxus érzést adtak neki. A házaspár a két lakóövezetről is döntött, tehát Bowie a második lakóteret felhasználhatta műsorának megnézésére, míg Geoff és Lauren a fő lakóövezetben pihenhettek.

Összerakva mindent
"Erőforrásokat fordítottunk az építésre, mivel azt akartuk, hogy az építkezés minősége megfeleljen a befejező anyagok minőségének" - mondja Geoff. Noha a párnak volt egy művezetője, aki felügyelte az építkezést, Geoff a legtöbb reggel a helyszínen volt a helyszínen. Lauren és Geoff mind az ügyleteket irányították, mind az anyagokat beszerezték, a számlák kezelésével együtt annak biztosítása érdekében, hogy a költségvetés a pályán maradjon. „Nagy elkötelezettség és nagyszerű tanulási tapasztalat volt” - mondja Lauren.

A légkondicionáló rendszer kihívásnak bizonyult, mivel az otthont nagyon magas mennyezettel és meglehetősen sík tetővel tervezték, így nagyon nehéz volt az egységet a mennyezeti üregben felszerelni. Néhány gyors gondolkodásmóddal azonban a párnak sikerült megfelelő megoldást találnia azáltal, hogy válaszfalakat épít fel az emeleti szekrényekbe és egy a konyhába, amely Lauren szerint „érdekes részletet ad a helyiségnek”. Az egyik olyan elem, amely kiderült, hogy nem elengedhetetlen, a fürdőszobák padlófűtése volt. “Időbe telik, amíg felmelegszik, és órákat kell bekapcsolnia, mielőtt bemegy a fürdőszobába; ez csak hulladéknak tűnik számomra ”- mondja Lauren.

A projekt kezdetétől kezdve az összes tervezési szempont figyelembe vételével nyugodtan mondhatjuk, hogy a pár hihetetlenül elégedett a végeredménnyel, és élvezi családjuk új életét. Noha külön nappali kialakítottak a gyerekek számára, ők meggyőzik arról, hogy a ház elrendezése összehozta őket. "Gyakrabban, ha együtt ülünk, a Fagyasztott nézi!" - mondja Lauren.

Címkék:  felújítása konyhák Szabadban és Kertészet 

Érdekes Cikkek

add