Egy nagy, elválaszthatatlan Melbourne-ház zökkenőmentes átalakítása

Független egyedülálló vállalkozók, Penny Kinsella építész és Susie Cohen (készítette: Cohen) egyaránt jóváhagyják egyesületüket, amikor ezt a nagy, szétszerelt Melbourne-i rezidenciát sikeresen átalakították világos, elegáns és kifinomult családi házba.

Az első projektük együtt (egyetértenek abban, hogy ez nem lesz az utolsó), ketten szorosan együttműködtek a főterv kidolgozásánál, Susie-nek az asztalos és a befejező munkákra összpontosítva, Penny-rel pedig az épület átalakításának, valamint az újonnan épített medenceháznak és garázsnak a felügyeletére. Gondolkodásuk szinkronban volt, ami gyakran azt jelentette, hogy tudományágaik hagyományos szerepei elmosódtak. "Közös szenvedélyünk volt" - mondja Susie. "Mindketten részletgazdag hölgyek vagyunk és hasonló szálakkal rendelkezünk. Amikor a projekt elkészült, egyablakos ügyintézés voltunk."

A bejáratnál Henry Wilson Surface Sconce ül az Artedomus Eros csiszolt márványasztalán. Loom anatóliai szőnyege. Gubi 'Ronde' függő lámpa a Cult-tól.

Az ingatlan lábnyoma nem változott, és kiemelkedően fontos az eredeti épület szépségének megőrzése, bár egy átalakított, funkcionálisabb és kifinomultabb belső környezettel. "Annak ellenére, hogy a ház sötét volt és felújításra szorult, rendkívüli varázsa volt benne" - mondja Susie. Angol újjászületési stílusának tiszteletben tartásával érintetlenül hagyták a fényszóró ablakokat, gerendás tetőket, gerendákat és az ismételt boltíveket.

A bejárattól a hivatalos nappaliig nézve. Az ív az otthon egész területén megismétlődő motívum. A padlólap tömör tölgyből készül.

A komor földszintű leszállás kihívása előtt (egy gyönyörű eredeti kovácsoltvas korlát és vékony, ívelt lépcső kivételével) Susie és Penny megpróbálták megnyitni a teret, lehetővé téve a belépés nagyobb és barátságosabb érzését. .

A tömör tölgyfa padló és a lakk fehér festék finomította a hátteret, amelyet kiemelte Gubi harang alakú 'Ronde' medálja, amely fényt bocsát ki mind az alapról, mind a tetején lévő kitett kifolyószerű nyílásról. A klasszikus lakberendezéshez élénk anatóliai szőnyeget és Henry Wilson szobrászati ​​'Surface Sconce'-jával díszített matrica díszítik, amely egy kerek márványasztal tetején található. Az ezt a területet szomszédos „klorbás szekrények” minimalista faajtókkal cserélték, két előcsarnokot hozva létre; borospince és porhelyiség, amelyen Workstead sárgaréz „Orbit Pendant One”, valamint a serbet színű csempékkel ellátott falak láthatók. Lehet, hogy apró, de tele van személyiséggel.

A Maison de Vacances szövetből meglévő kanapét regeneráltak. Michael Anastassiades 'Captain Flint' állólámpa az Euroluce-tól. Gubi 'Matégot' bárkocsi a Luke Furniture-től. Bill Henson fényképe.

A bejegyzés jobb oldalán egy kifinomult, formális nappali szoba (ironikusan festett Dulux 'Juvenile' stílusban), mély, gazdag hangszínekkel díszítve. A Raf Simons kurkuma bársonyában lévő testreszabott fotel párosul egy kényelmes, régi, kanapéra kárpitozott, kanapéval kárpitozott kanapéval. Az őrzés Bill Henson hipnotikus műve.

A tanulmányban egy pár Featherston 'E254' szék (Grazia & Co) ül ​​egy selyemszőnyegen, amely a Szövött Kincsekből származik. 'Ptolomeo' könyvespolc az űrből.

A szomszédos tanulmány beépített asztalos és faszén Featherston 'E254' székeket tartalmaz, a padlótól a mennyezetig érő ablakaikal belga lenvászon kókuszba csomagolva. "Az ügyfelek azt akarták, hogy a ház szép, de funkcionális legyen" - mondja Susie a rövid ismertetőből. Meg kellett felelnie egy növekvő család igényeinek, "életének minden hüvelykjét" felhasználva, anélkül, hogy elhagyná a történetet és a benne rejlő karizmát.

Bulthaup 'C2' étkezőasztal a Hault 'J104' székekkel. 'Popper Tilt' függő lámpák.

Az eredeti hátsó rész homályos és változatos volt, de ahelyett, hogy az egyetlen ablakot egy nagy üvegtáblába dobta volna, Penny építette a duplaját. Két boltíves téglakeretes üvegajtó ült egymás mellett, a természetes konyhával és a konyhával átitatva. Alkalmi, közösségi zónában található, színes Cadrys szőnyeggel, kövér, játékos „Popper Tilt” medállal és kiadós „Neowall” kanapéval, a Living Divani által készített, mindenki számára alkalmas.

Egy második ívelt ajtóval bővítették a fényt, és az új téglafal megismétli a régi.

A Ben Scott Garden Design a kültéri területeken dolgozott.

Az emeleten egy nagy hálószoba két részre osztódott, összességében ötből állva. A korábban közös családi fürdőszoba a fürdőszobában ma a szülők visszavonulása volt, sűrű természetes függönyök választják el a hálószobákat a nedves területtől.

A hálószobában a Cult Lightyears 'Caravaggio' fali fényei az ágyat borítják. Kontex 'Brera' dobás a Hub-ról. Paris Au Mois D'Août függő lámpa a Hub-tól. Agape 'Normal' kád az Artedomus-tól.

A ház kortárs, mégis időtlen, és Susie szerint az általános filozófia az "elrendezés egyszerűsége, a fény finomsága, az őszinte anyagok felhasználása, a tiszta vonalak és a jól kivitelezett részletek" volt.

Az alsó szintű porhelyiségben a Tiento Tiles rózsaszínű cementlapjai vannak. Az 'Orbit Pendant One' műhely világítóteste.

Tereprendező, Ben Scott szorosan együttműködött a párral olyan részletekben, mint például a terasszal szomszédos keményfa pergola és a teniszpálya, amelyeket végül a szőlő borít. A hátsó udvarban egy karcsú, faszénbélésű medence fut a történelmi, eredeti vörös téglából épült otthon és az újonnan épített önálló, fabordás pavilon között.

Új medenceépületet építettek, bordázott keményfa felülettel, fekete folttal. A medence csempe Cotto kerámia faszén.

Valójában ez egy kompozíció, amely megtestesíti ezt a projektet. "Ünnepe - mondja Susie - a régi és az új gazdag narratívája".

Ez a projekt egy gyönyörű együttműködés volt a Made By Cohen és a Penny Kinsella Architects között A tehetséges Mirabuild és csodálatos csapatuk építette Tájépítészet: Ben Scott Garden Design | Tájépítés a testreszabott tájak alapján

Címkék:  hálószoba konyhák felújítása 

Érdekes Cikkek

add