Ez az 1920-as évek Sydney-i otthona drámai, modern mellékállomást kapott

Ki él itt : Louise, könyvelő; férje, Richard, aki a vállalati szektorban dolgozik; és két tizenéves fia.

Otthoni stílus : Egy 1920-as évekbeli kaliforniai bungaló Sydney belvárosában, drámai hátsó meghosszabbítással, új konyhával, nappalival, fürdőszobával és mosodával.

Idővonal : A tervezéstől a kivitelezésig a nagyjavítás 18 hónapot vett igénybe.

Költségvetés : A felújítás költsége valamivel több, mint 500 ezer dollár.

Nappali terület Az alumínium ajtók és ablakok eloxált szatén fekete bevonattal, az alumínium és üveg konstrukciókból megnyitják a ház új kiegészítését, és szórakoztató álmot alkotnak. Grafika: Kate Tucker. Tábla, Cappellini.

Jó dolog jön azoknak, akik várnak, ahogy a mondás mondja, és Louise és Richard minden bizonnyal így volt. Nem sokkal azután, hogy 2001-ben Sydney belvárosában, négy hálószobás házukba telepedtek le, a pár elkezdte a jelentős felújítást.

De míg a két szülõ remélte, hogy egy nap otthonuk változatos családi házát könnyedén és tágas térké alakíthatja át, és könnyen hozzákapcsolható a szabadba, sokáig tartott ahhoz, hogy álmaik valóra váljanak.

"2010-ben komolyan gondolkodtunk a felújításon" - mondja Louise. "Akkor egy külső ruha volt egy régi, hátrafelé támasztott kifelé, és a lakóterek kicsik voltak."

Miután megbeszélést szervezett Tanya Hancock-nal a Hancock Architects-ről, Louise és Richard megkezdték a rövid beszélgetést.

Nappali rész A nagylelkű üveg tolóajtók lehetővé teszik a könnyű beltéri és kültéri életet. Kandalló, Escea. 'Mart' fotel, B&B Italia. Táblázat, Thomas Jacobsen. Scyon 'Axon' burkolat, Porter festékekkel ánizsra festett.

"Sokat mentünk oda és vissza az elkövetkező néhány évben" - mondja Louise és nevetve hozzátette: - Szegény Tanya, annyira türelmes volt! De az ötleteitek megváltozhatnak, ha családként nősz, és azt hiszem, amikor volt a megfelelő idő számunkra. "

2014-ben a pár végül zöld fényt adott Tanya-nak a folytatáshoz. Az eredmény mindaz, amire a család számíthatott - és még sok más.

"Nagyon örülünk, hogy folytattuk a felújítást" - mondja örömmel Louise. "Ez az egyik legjobb dolog, amit tettünk."

Nappali rész A Living Edge dohányzóasztalán egy Calacatta márvány teteje található, amely megfelel a konyhai szigetnek.

Louisa és Richard kívánságlista

Link a kerthez „Louise és Richard ki akarták használni a kertet azáltal, hogy jobb kapcsolatot teremtenek a házmal” - mondja Tanya.

Semleges paletta „A modern, minimális és időtlen esztétika biztosítása elengedhetetlen” - mondja Tanya.

Teljesen felszerelt mosoda “A régi ruhanemű a ház hátulján fekvő oldalán kívül volt, tehát a belső ruhanemű kiemelte a napirenden. Rengeteg funkcionális tárolóval kell rendelkeznie ”- mondja Tanya.

Kiegészítő fürdőszoba Ez szükség volt a négyes elfoglalt család számára.

Nappali rész Az Oluce 'Atollo' fémlámpa merész nyilatkozatot tesz a King Living kényelmes bőrkanapéi mellett.

Álmodd meg

Míg Louise-nak és Richardnak évekbe telt a felújítás-elképzelés kidolgozása, voltak olyan kötelező igények, amelyek következetesek maradtak a tervezési folyamat során.

Az észak felé néző kiegészítés, amely magában foglalja az ausztrál napsugárzás legmagasabb szintjét, magában foglal egy magas színvonalú, nyitott terű helyet a család számára a főzéshez, étkezéshez és szórakozáshoz, míg egy külön pavilon barbecue-konyhával, otthoni irodával és testmozgással foglalkozó helyiségbe épült. kiterjesztés.

Az eredeti otthon megőrzi gyönyörű örökségét, azonban a hátsó egészen más történet.

"Azt akartuk, hogy a kiterjesztés nem justa folytatása, hanem meglepetés" - mondja Louise. "Arra is vágytunk, hogy alacsony kulcsú legyen és illeszkedjen a környezetéhez."

Tanya hozzáteszi: "Az eredmény egy időtlen, ám mégis modern otthon, amely jó kapcsolatot teremt a kerttel és megteremti a környezetet a kortárs családi élethez."

Étkező Terület ihlette térhasználat lehetővé tette, hogy az ipari stílusú étkezőasztal számára helyet találjon, amelyet Thomas Jacobsen a háztartási bútorokon található.

Tervezze meg

A kiegészítés során Louise és Richard minimalista megközelítését mutatják be, egy monokróm természetes kő alappalettájával és könnyen karbantartható betonnal.

"Szeretjük a fekete-fehér egyszerűségét és kontrasztját" - mondja Louise. "Úgy tűnik, hogy bármi jól néz ki ellene. Tiszta és egyszerű megjelenés, sok zavar és részlet nélkül. E tekintetben határozottan szinkronban vagyunk."

A pár természetesen úgy találta, hogy jól illeszkednek építészükhöz. "Tanya ötletei nagyon jól házasodtak a miénkkel, tehát mindig jó találkozás volt mindazok számára, akikben szenvedélyesek voltunk" - mondja Louise. "Nem igazán tudjuk elképzelni, hogy ezt a projektet másokkal elvégeztük."

Konyha Az IKEA „Dalfred” bárszékekkel a monokróm alappaletta mellett a klasszikus csempeből származó Calacatta márványsziget pad és a Dulux Lexicon negyedben található ropogós-fehér asztalos asztalok is helyet kapnak. 'KV1' keverő, Vola. Szabadon álló tűzhely, Smeg.

Amikor ingatlanuk kiegészítésének bútorozására került sor, Louise és Richard inspirálta az évszázad közepén elterjedt tartós tervezés régóta felbecsülését. "Richard nagyszerű volt, amikor olyan tárgyakat vásárolt, mint például a világítótestek" - mondja Louise. "Néhány darab szüret - sok előre szeretett terméket vásárolunk."

Mindenekelőtt, mondja Louise, fontos volt, hogy ellenálljanak a kísértésnek, hogy túl töltsék fel a helyet, és inkább hagyják, hogy a kedvelt darabok magukért beszéljenek.

Bevallja, hogy a házak rendetlenségétől való tartása meglehetősen nagy kihívás lehet a mindennapi családi életben. "Úgy gondolom, hogy a fiúk hálószobái valószínűleg nem annyira érintetlenek" - viccel Louise. "De a nap végén ez otthon, ahol élni kell, és nem lehet túl drága a dolgokon. Csak egy nagyon élhető házat akartunk."

Kültéri terület Egy erős Garden Life vetőgép ül az Electrolux grillező mellett, ügyesen elrejtve egy olyan szerkezetben, amely tárolása megkétszereződik, és amelyben a Porter's Paines ánizsra festett Scyon 'Axon' burkolat található.

Csináld

Mivel a család 10 hónapra bérelte a közeli lakást a munkálatok ideje alatt, a helyszínen építés kezdődött.

"A ház lejtőn van, így a kiegészítés padlószintjét leejtötték, ez magasztos mennyezetet és világos, nyílt tervet teremtett. Mérete és formája túlméretezett az eredeti otthon hagyományos formátumához képest, ami fokozza a megkülönböztetést, mivel átmegy a régiba az újba "- mondja Tanya.

A karcsú, praktikus konyha - a mennyezetig nyújtható éles-fehér fülkefalakkal és egy márványlapú szigeten - szórakoztató álom. "Olyan sok a tárhely - mondja Louise.

Külső rész Az eredeti otthon meglévő külső területe Dlatex-lel festett palánkból famegmunkálással és mészfehérre.

A teljes magasságú, visszahúzható üvegezett ajtók lehetővé teszik a természetes fény áramlását az kiterjedt lakóövezetbe, ahol a buja, frissített kert belül és kívül egyaránt vezető szerepet játszik.

"Olyan érzés, mintha egy ember lenne a természettel" - mondja Louise. "Ez egy magán- és békés kert. Szeretjük az embereket meglátogatni, és csodálatos, ha van ez a hely. Kívül kiterjesztettük a betonozott padlót, hogy szép szabadtéri szórakoztató területet kapjunk.

"Nem vagyok reggeli ember, de most győződök meg róla, hogy korán kelek, kávét készítek és körülbelül 20 percig kinézek a nap megkezdése előtt. Ez egy kiemelés, amelyet nagyon várom."

A ház valódi szépsége abban rejlik, hogy a család minden tagja számára könnyű élni és élvezni. "Annyira izgatottak vagyunk, hogy kiderült" - mondja Louise.

Tanulságok

"Készüljön fel a váratlanra - az időjárás pusztulást okozhat, amikor felújítasz. Amikor a hátsó ásatást kezdtük, hevesen esett az eső, kb. Három hét késleltetést okozva. De ezek a dolgok megtörténnek, és itt nem tehetünk semmit. "- mondja Louise.

Nézze meg a megjelenést (balról balra) "KV1" csap a Chrome-ban, 1460, 80 USD, Vola. Wash & Wear festék a Lexicon negyedben, 77, 90 USD / 4L, Dulux. Carrara márvány POA, Artedomus. 'Dalfred' bárszék, 65 USD, IKEA. 'Tee Table' étkezőasztal, 6500 dollárért, Thomas Jacobsen.

a legjobb bitek

Betonpadló "Aggódtam, hogy hideg lehet, de olyan puha és kedves járni" - mondja Louise. “Padlófűtést adtunk hozzá, hogy téli hónapokban meleg legyen. A tisztántartás is könnyű. "

Behúzható üvegajtók “Eredetileg ajtó hátsó részén alsó ajtók lennének, furatokkal, de az építő javasolta a padlótól a mennyezetig érkező üveg ajtókat, és nagyon örülünk, hogy ezt az ötletet megvalósítottuk. Óriási különbség van ”- mondja Louise.

Gázkandalló “Ez újabb kiegészítés volt az út mentén, és télen is csodálatos. Szeretjük péntek este hazaérni a munkából, és hetente beszélgetni a tűz előtt ”- mondja Louise.

Tanya munkájáról bővebben a Hancock Architects oldalon találhat. A projekt építője a Ciolino Constructions volt a Ciolino Constructions cégnél.

Címkék:  Fürdőszoba és mosoda hálószoba Gyerek szobák 

Érdekes Cikkek

add
close