Ez az 1930-as években a kaliforniai bungaló családbarát felújítást kapott

Ki él itt : Lauren és Matt Wilson, fiaik, Teddy, 4; Henry, 3; és Jimmy, 8 hónap; és Elvis a kelpie. Matt vezet a Built By Wilson társaságnál, amely építészeti otthonokra szakosodott; és Lauren ügyvéd segít szülési szabadságon.

Ház stílusa : Egy 30-as évekbeli kaliforniai bungaló Victoria Newtownban, amelynek extra szintje és bővítése lett hozzáadva.

Idővonal : A felújítás hét hónapot vett igénybe.

Költségvetés : 450 ezer dollár. "A tölgyfa padló, szekrények és konyhai eszközök nagy költségeket jelentettek" - mondja Lauren.

A PROJEKT

A pár számára ez a nyolcadik felújítás, és a szeretet munkája volt. Arra számítottak, hogy ez csak egy újabb üzleti célú építkezés lesz, de miután sok erőfeszítést tettek bele, és belehelyezték bele fiatal családjukkal, Lauren és Matt azt tervezik, hogy egy ideig maradnak és élvezik!

Nagyszerű területi tervezés

Sétálva ezen a hatalmas otthontól egyértelmű, hogy gondosan megtervezték. Az ajtók és előcsarnokok átlagnál szélesebbek, a terek egyértelműen meg vannak határozva anélkül, hogy kétségbe vonnák őket, és bár mindegyik hely különállónak érzi magát, a konyha annyira központi, hogy Lauren vacsora elkészítése közben az egész családdal figyeld.

A család üvegajtó-elválasztót használt a folyosó végén - és aztán a rumpus helyiség tárolására -, de még jobb, ha a praktikus ajtó kialakítása olyan, mint egy gyönyörű üvegkeret, amely bemutatja a szoba másik oldalát. Az embereknek gyakran nehéz megbontani egy nyitott terű helyet, mind zaj, mind fűtés szempontjából, és ez egy nagyon okos lehetőség.

Díszítő elemek

A művészet kapcsán Lauren beismeri, hogy egyszerűen csak azt választja, amit szeret - pontosan amilyennek lennie kell. Van egy könnyű érintés, amely megadja ennek a háznak a hitelességét, és ennek kiváló példája a falon található nyomatok és művészet választása. Néha csoportosítva, néha önmagukban állva, a darabok közös tulajdonsága a színpaletta és a vastag méret. Csak azt mutatja, hogy bármilyen stílusú munkát elkészíthet, ha igazán szereted.

Bútor választás

Magától értetődik, hogy Lauren nagyszerű figyelmet fordít a tervezésre. Erőfeszítés nélkül ötvözi a botrány által befolyásolt darabok, például a túl nagy étkezőasztal és székek tiszta, vékony vonalát a teljesen modern felületekkel, mint például a márvány és a karcsú természetes fák. A gyerekszobák ugyanolyan világosak és elegánsak, mint a ház többi területe, és a magabiztos színhasználat révén élénk és boldog otthona lesz.

Három kisfiú szüleiként egy teljes extra problémamegoldási réteget ad a felújításnak. Lauren és Matt Wilson számára egyértelmű volt az a helyzet, ha tudták, mi van raktáron, amikor 17 hónappal ezelőtt Newtown viktoriánus külvárosában kezdtek dolgozni. A pár felújított egy házat csak néhány utcától távol, de eladta barátainak, akik azt mondták, hogy meg fogják vásárolni, ha Lauren és Matt valaha is érdekelnének az eladás - "az építők mindig érdekelnek az eladásban!" - mondja nevetve Lauren.

Kültéri tulajdonosok Matt és Lauren ezt a fedett, foltos gumicsík-területet használják napi étkezéshez és szórakozáshoz. Isa formájú párnák, Nerida Hansen Print & Textiles.

A település során Lauren és Matt körbevezettek a környéken, és leveleket hagytak a házak postaládájába, amelyek szerintük egy olyan helynek tűnnek, amelyben élhetnek. Három jegyzetből két telefonhívás érkezett, és úgy döntöttek, hogy az aranyos kaliforniai bungaló téglaüvegei és ereszék.

Kültéri A konyha márványpadja kívül helyezkedik el, miközben a fűtési lámpák és a tetőablakok az üvegezett mennyezetbe illesztik az időjárás változásait.

"Az utolsó házunkban sok fehér volt, köztük fehér bútorok, akkor két fiúnk volt és úgy döntöttünk, hogy ez nem nagyszerű paletta" - magyarázza Lauren, aki a felújítás ideje alatt terhes volt Jimmy mellett. "Azt akartuk, hogy ez sokkal melegebb legyen, ezért fát és márványot keresünk. Rengeteg család van itt, így nem akartuk, hogy bármi legyen túl drága." A tömör amerikai tölgyfa padlólap könnyű választás volt ennek a háznak. "Használtuk, hogy újra csiszoljuk, ha valaha is szükségünk van rá" - mondja Lauren. "Hihetetlenül kopásálló, ez tökéletes fiúkkal teli házhoz."

Étkezőhely Az Ubabub Sundae keretes nyomtatása ellentétben áll a Matt által tervezett és készített fa étkezőasztallal. Váza, Arro otthon. Nyilak, ásványi és anyag. Pot, Jones & Co.

Matt és Lauren beismeri, hogy az eredeti házból nem sok maradt: a két előszoba marad, de szinte minden más új. Fontos volt azonban az egyik sajátosság megtartása: a ház külső oldalán található eresz, amelyet Matt később a ház körül vitte és a kerti fészerbe vitte. "Azt akartam, hogy a külső megjelenés teljes képet adjon arról, ami itt van" - mondja. "Nem akartam megváltoztatni a külső stílus elemeit, és ha egyszer elindultam ezen az úton, nem volt visszaút. Összesen három vagy négy srácnak tartott négy hét a befejezéshez."

Konyha Enyhén 'Godfrey' rézlámpák, amerikai tölgyfülkék és padok a Carrara márványból és a Boss építészeti 'Ciment' beton tapintható érdeklődést mutatnak e kiterjedt térben. Laurennek és Mattnek az előrelátása volt, hogy maximalizálja a kilátást az üvegszemcséből, hogy konyhájuk zöld elemet nyújtson. Jamie Durie „Vertical Gardenwall” takarókat a kerítéshez csavarták, hogy buja tájkép alakuljon ki. Kék tál, szabadság.

Mivel a hátsó udvar nem volt hatalmas, a pár úgy döntött, hogy újabb emeletet épít, és hozzátette a hálószobát, egy átjárható köpenyt, fürdőszobát, tanulmányokat és a felső szintet. A ház hátsó részéhez nyitott terű lakótér és játszószoba került hozzáadásra. Az eredeti, három méteres mennyezeti magasságot a nappali részben, a fedélzeten és a hátsó udvarban tartották, és mindez növeli a térérzetet.

Nappali rész A Geelongban található Banksia Lounges fa lábakkal ellátott egyedi kanapéja nagyszerű kényelem és stílusválasztás, kiegészítve a Feelgood Designs Takahashi Asako ívelt hátsó „170” fa székét. A menta zöld Kip & Co bársonypárna és a Blu Dot márványlapú dohányzóasztala „Scamp” tapintható kiegészítések.

Fontos szempont, hogy minden meghozott döntés az volt, hogy a pár egymással beszélt. "1800 dollárt fizetettünk az előadónak, hogy elkészítse a durva vázlatos tervünket" - mondja Matt. "Aztán meghatároztuk az összes tervezési elemet az út mentén, mint például a fa tolóajtók és a tetőablakok a konyhában és a fürdőszobában. A költségvetés tudatában és a korábbi felújítások tapasztalatával együtt dolgoztunk azon dolgok beépítésén, amelyeket mindketten akartunk. "

Nappali terület A favázas ajtó átcsúszik, hogy elválasztja a nappali területet a játszószobától, és ezzel szépen bekeretezi a polcot. Grafika: Fel, a felhő nyomtatása, Michael Muir készítette.

Különösen a konyha gyönyörű részletekkel van tele: egy ablaküveg-visszapattanás a kályha mögött, amely a buja függőleges kertre néz; egy Carrara márványlapot, amely kinyílik a fedett grillterületen és az ablakai mellett; és egy három darab kézzel verték réz medál lámpát, amely egy izmos öntött beton sziget padján fekszik.

Ajtó "Sok vicc volt arról, hogy ez a legnagyobb ajtó a világon. Közel 300 kiló, de működik" - mondja Matt.

És teljesen ellentétben korábbi teljesen fehéres otthonukkal, Lauren a bútordarabokra és a művészetre színes fröccsenést adott hozzá. "Jelenleg úgy tűnik, mindent rózsaszínűen vásárolok" - mondja ", ami valószínűleg azért van, mert három fiam van, és megpróbálok egy kis női energiát irányítani!"

Játszószoba Az Andrews csoport Bolon szőnyegcsempéi ellenálltak három élénk fiú napi rohamának. "Vinilből készülnek, így vákuumban vagy mop-ban is lemoshatja őket" - mondja Lauren. "A gyerekek ott étkeznek, és nem számít, hogy öntsön-e ételt." A padló geometriai mintája ötvöződik a zöld székesegyház „Babanees” tábla beállításával és a fényes Elroyink nyomatokkal, és így egy meghívó gyerekbarát zónát alkot. Isa forma Mintás és padlópárna, Nerida Hansen Print & Textiles.

Rengeteg gyermekbarát választás is található, köztük a játszószobában található műanyag szőnyeg és a pár egyik kedvenc tulajdonsága, egy hatalmas, favázas üveg ajtó, amely elválasztja a játszószobát a nappali többi részétől. Bárhol is van a földszinten, láthatja a gyerekeket, hogy a nappali tévét néznek, vagy az udvaron játszanak.

Fiú szoba Teddy az ágy felső emeletén ül Domayne-tól.

Mindenekelőtt a házban mindent a tervező duó gondosan átgondolta. "Mindig arra buzdítom ügyfeleimet, hogy vegyenek részt házuk kialakításában és belső kialakításában" - mondja Matt. "Függetlenül attól, hogy belsőépítész, építész-e vagy sem, fontos, hogy a házad és a tereted érzékeltessen téged. A projekt során mindent maguk kezeltek, és ez egy dolog, amit könnyen elmondhatunk: pontosan úgy csináltuk azt akartuk csinálni. Ez tükrözi a családunkat és azt, hogy hogyan élünk tökéletesen. "

Jimmy szobája Az Ikea kiságy és a Milkcart oldalfala folytatja a fa témáját. A szék és a nyomatok a Middle of Nowhere-ből származnak. Fox párna és csekk takaró, Ouch ruházat. Tej- és cukorrépa, libaüzlet.

A legnagyobb hiba "Nem érezzük, hogy tettek volna valamit, kivéve valószínűleg akkor, amikor a költségvetésről volt szó" - mondja Lauren. "De ez megtörténik - ha már haladsz az úton, akkor is megteszed. Ha vissza tudnék menni, 20 százalékot hozzátennék ahhoz, amit azt gondoltunk, hogy minden rendkívüli helyzetbe kerül."

Fürdőszoba A részletek itt az Academy Tiles padlólapjaival és a Stephanie Ng Design 'Scoop' függő lámpával ragyognak. Ninnho törülközők és tienko törülközőtartók, Ampersand, 0425 285 196.

Legjobb tanács: "A gyep lerakása és a hátsó udvar nagy részének megmunkálása előtt megkezdtük a felújítást" - mondja Lauren. "Az utolsó házban egy sárgödör alakult ki a hátsó udvarban, és három kisgyerekkel nincs rá szükséged, tehát alapvetően a hátsót indítottuk és elölre dolgoztunk. Külön játszószoba birtoklása a lakótér elől. tökéletesen működött az utóbbi házunkban - azt akarja, hogy képes legyen a játékot egyetlen helyre korlátozni. "

Hálószoba A Kip & Co párna és takaró, valamint a Lola Donoghue műalkotás élénk hangokat hoz erre a nyugodt zónára. A puha szürke formák, mint például a David Moreland Lighting lámpája és a BoConcept szék, kifinomultabbá teszik. Mivel ez a hálószoba elég nagy, Lauren és Matt vágyakoztak egy elem megteremtésére, és létrehozták ezt az amerikai tölgyfa ágyszöget egy természetes ablakon keresztül. Rug, Kip & Co.

Legjobb meglepetés : "Az ajtó, amely elválasztja a játszószobát a naptól, és visszahúzódik a polcok keretéhez. Megmutattam Matt-nek egy fényképet a Pinterest-ben és azt mondtam:" Meg tudjuk csinálni? "" - mondja Lauren. "A gyerekek abban a szobában lehetnek, amelyek sok zajt keltenek, és mi csak bezárhatjuk őket. Ez megakadályozza őket, de mégis láthatja őket" - tette hozzá Matt.

Homlokzat A homlokzat varázsa egy újonnan festett kék ajtóval helyreállt, amely ellensúlyozza a tégla mólóit. Babakocsi, Bugaboo. Takaró, Kip & Co.

Matt üzleti látogatásáról bővebben a Built By Wilson weboldalon olvashat. Stílusos segítség: Kirrary Holmes. Virágok (egész otthonban), vadvirág. Növények (egész otthonban), Pippi növényei.

Címkék:  Konyha Karácsony Szabadban és Kertészet 

Érdekes Cikkek

add