Ezt a balinéz stílusú otthont Perthben mindössze 12 hét alatt építették

Ki él itt : Malvina Stone, belső stylist; nyugdíjas férje, Malcolm; és tacskójuk, hercegnő.

Otthoni stílus : Ez a modern, két hálószobás ház, az óceántól néhány méterre, az északi strandon, Perthben fekszik. Bali beltéri / kültéri életének ihlette, és három fekete fa hüvelyből áll, amelyeket természetes merbau fadeszkák kötnek össze.

Idővonal : A ház építése mindössze 12 hetet vett igénybe.

Malvina Stone alig volt Perth-ben két hétig, amikor találkozott férjével, Malcolmmal, a barátainak születésnapi partiján. "Késő volt - ez Malcolm számára szokásos" - mondja Malvina. "De azóta együtt vagyunk!"

Külső rész Malvina és Malcolm festette a hüvelyek fa burkolatát a Porter's Paints Palm Beach Black festékekben. "Környezetbarát folt, amely" nehéznek "tűnik, és megalapozza a hüvelyeket" - mondja Malvina. "Segít nekik bejutni a környezetbe."

Ez volt 30 évvel ezelőtt, és sokkal később a pár megvásárolta első ingatlanát - egy 1950-es bungalót Doubleview külvárosában -, és gyorsan felnőtt egy boldog családi házba, miután felnőtt lányaik, Milly és Polly születtek.

Fedélzet A ház belseje mindössze 48 négyzetméter lakótérrel rendelkezik, a központi fedélzet pedig 20 négyzetméterrel bővül. Birodalmi háztartási cikkek. Létra, templom és weboldal.

Ugyanakkor Malvina belső stylistként kezdett sikeres karriert keresni, kezdetben a neves ausztrál belsőépítész, Judith Barrett Lennard vezetésével. Miközben szenvedélyesen foglalkozott szakmájával, Malvina ugyanúgy élvezte a tengerparton töltött időt, míg Malcolm szörfözött, vagy Balin, a család privát villájában.

Nappali rész A szüreti „Pretzel” szék és a szekrény, amelyet évtizedek óta élnek a családban, kiegyensúlyozott a Blu Peter vászonkanapéjával, Brett Whiteley művész által aláírt katalógusban, családi képekkel, Milly és Polly lánya által készített családi fotókkal, poszterekkel, csecsebecsékkel és vázlatokkal. Párnák és vasasztal, Empire háztartási cikkek. Olajbogyó, Kmart. Szőnyeg, IKEA.

Aztán, 2015 elején, a család életet megváltoztató csapást kapott - Malcolmot diagnosztizálták korai Alzheimer-kórban. Annak ellenére, hogy már nyugdíjas, nem tudott tovább vezetni a tengerpartra, vagy meglátogatni a lányát, akik mindketten házasodtak és költöztek. Malvina esetében a diagnózis felgyújtotta a Zen-szerűbb életmód iránti vágyat, amely hasonló volt a családhoz Bali nyaralásánál.

Az idõtelen fehér IKEA konyha megtervezésének kulcsa a konyha egyszerûsége volt. "Mindig IKEA rajongó voltam" - mondja Malvina. "Terveik és kiviteleik valóban fejlődtek az évek során." A faasztal volt az első bútor, amelyet Malvina és Malcolm vásároltak 30 évvel ezelőtt. Szőnyeg, templomi finom szőnyegek.

"Mindig szeretjük az North Beach környékét" - mondja. "Az évek során ezen az utcán haladtunk, és Malcolm-nak ugrattam, mondván:" Miért nem vásárolsz itt nekem egy tengerparti kunyhót? " Mindketten nevetettünk, és azt hittük, hogy soha nem fog megtörténni, majd két évvel ezelőtt hazafelé haladtunk, hogy meglátogattuk a közelben lakó lányunkat, amikor az út szélén láttuk a „Eladó” jelzést. egy autó, lerázta a bejáratot, nézett a blokkra, hazament, és házunkat forgalomba hozta. A többi történelem. "

Nappali rész Fekete-fehér műalkotások, mint például a Fleur Schell kerámia keretezett rajz, valamint Milly lánya és Ella Bunker művész portrék képeivel egészítik ki az IKEA fiókkészletét.

Ez 2015 júliusában történt, és, figyelembe véve a Perth társaság által a Blue Frontier Studios által tervezett előregyártott hüvelyeket, amelyek végleges rajzokat készítettek a tanácsnak, Malvina elkezdett vázolni álmai otthonát. Az ingatlan két hónappal később telepedett le, és azonnal kapcsolatba lépett az építővel, a Go2 Homes-szel, nem akarta pazarolni az üres épület átalakításának idejét.

Külső A hátsó udvarban Malvina és Malcolm állnak egy út menti találkozás előtt. "Egy barátom találta ezeket az eldobott leveleket - ezek egy régi szupermarket jelzése voltak" - mondja Malvina. "Gyorsan megragadtam az 'S', 'E' és 'A' jeleket!"

Az építkezés szinte pontosan tükrözi Malvina eredeti rajzát, és hihetetlen 12 hét alatt készült el. Három szabadon álló faoszlopból áll - egy hálószoba és egy ensuite, egy vendég hálószoba és egy ensuite, valamint egy L alakú konyha, nappali és étkező helyiség -, melyeket a merbau fa sétány és egy központi fedélzet köti össze.

Étkezési hely A drámai rattan világos árnyék, amelyet a Baliban található Muubs In The Rough háztartási áruházban jelentettek meg, büszke a helyére. A Planet Timbers mesterséges tölgyfa padlója világos és nyugodt marad a palettán. Asztal, Empire háztartási cikkek. Bunker Ella művei; Brian Simmonds; Belinda Gibson; és a tulajdonos lányai.

"A Go2 építői, Gordon Allen és Rorey Flynn éppen elmentek az útból, hogy mindez nekünk megtörténjen" - mondja Malvina. "Gyakran előfordulhat, hogy a házaknak két, három vagy még több évet kell építeniük. Csak azt akartuk élni benne, és élvezni szeretném."

Hálószoba A Casa Villa Fine Upholstery egyedi méretű, nagyméretű ágya parancsolja ezt a helyet, a napozóágyak gyűjteménye a pár falán lévő utazásaiból.

Néhány változtatást hajtottak végre az út mentén. A ruhákat a konyhából a fürdőszobába helyezték. A padlók inkább faanyagból készültek, nem keményfa, és az padok laminált, nem márványból készültek. "Elhatároztuk, hogy nem haladjuk meg a költségvetést, mert fő célunk az adósságmentesség volt, tehát nagyon szigorúak voltunk" - mondja. "De néhány apró kompromisszum kivételével nem változtatnék meg semmit."

Az M2 csempe fürdőszobai csempéje, a Reece hiúság és az IKEA szék minimális hangulatot biztosítanak a fürdőszobában.

Malvina elképzelése szerint az elvonulás egyesíti a WA strandkultúráját Bali beltéri / kültéri életmódjával. Ő és Malcolm élvezhetik az óceánra néző kilátásokat, hallhatják a hullámok éjszakai összeomlását, szabadban tölthetnek időt szeretett unokáikkal és felszívhatják Perth napsütését.

A Deck Shade mindig szívesen látja Perth forró nyári napjait. Széklet, Remélem és május. Párnák, Empire háztartási cikkek.

"Ugyanúgy, mint Balin, ez a tulajdonság mindazoknak az elemeknek teszi ki bennünket, amelyek élve és összekapcsolódva érezzük magunkat" - mondja Malvina. "Kinyitjuk az összes ajtót, és a napot zökkenőmentesen az űrből a helyre mozgatjuk. Úgy gondolom, hogy a nap legalább felét a szabadban töltjük, az időjárástól függően. Télen is szép."

Csillagszereplő Előfordul, hogy az egyszerű dolgok tűnnek ki leginkább. Tekintettel a sötét külsőre, Malvina a Dulux Lexicon Quarter-t választotta a falak, a mennyezet és a szekrények teljes felépítéséhez, ellentétben, és hogy egy kis hely sokkal könnyebb és nagyobb legyen.

Két év után itt Malvina és Malcolm egyedülálló otthona még mindig nagy figyelmet fordít a szomszédok körében. "Amikor elmagyarázza az itt élő embereknek, hogy hol élünk, azt mondják:" Ó! Fekete hüvelyben élsz "- tehát most az életstílusunkat #podlife-nek nevezzük" - mondja Malvina. "Nagyon békésnek és elégedettnek érzem magam itt."

Vendégszoba A Ma Cuisine gofrisütő takarója és ágytakarója kombinálódik egy szüreti fiókos szekrényből, egy balti rattan párnából és egy szövött természetes padlószőnyegből, hogy egy textúrával és fénygel teli, nyugodt szobát teremtsenek.

Tanulságok

"A B terv mindig jó ötlet" - mondja Malvina. Az eredeti kialakításban a kompakt ruhát a konyhával kellett kombinálni. Sajnos a nyugat-ausztrál építési szabályzat megakadályozta ezt. "Nyilvánvaló, hogy a WA az ausztrál államok egyike, amely nem engedi, hogy ruhaszárítója konyhában legyen - törvény szerint a mosógépeket nem szabad olyan helyekre tenni, ahol ételt készítenek" - mondja Malvina. "A válasz az volt, hogy áthelyezzük a mester fürdőszobába, amely nem volt ideális, de végül jól néz ki, és elég funkcionális."

Kültéri zuhany Ez nem csak a pár szerelmese Bali híres életmódjára, hanem praktikus is. "Szinte minden nap látogatunk a tengerparton - még télen is -, így ez a zuhany nagyon sokat használ" - mondja Malvina.

Malvina és Malcolm külseje azt akarta, hogy a fedélzeteik legyen viharvert megjelenésűek, ezért a merbau faanyagot, egy természetesen tartós fát választották. Kezeletlenül hagyták, hogy az idő múlásával „ezüstré váljanak”, és ezeket alkalmanként olajozzuk. A kutyájuk hercegnő jóváhagyja.

Idővonal
2015. július Malvina és Malcolm megvásárolja a tengerparti üres blokkot. Bevonják a Go2 Homes és a Blue Frontier Studios munkáját, hogy életre keltsék egy otthonról alkotott elképzelését, amely három összekapcsolt hüvelyből áll.

2015. szeptember Az ingatlan telepedik le, és a pár ellátogat Balin, míg a fejlesztési engedélyt és az építési engedélyt véglegesítik.

2015. nov. A hüvelyek lábait elhelyezték, és a falak néhány nap alatt felmegyek.

2016. december: A fedélzetet felrakják, és a három hüvely szorosan össze van kötve. Malvina és Malcolm megfesti a hüvelyek fáját, és minden nap 40 ° C-os hőmérsékleten izzítja, hogy befejezze, míg építőik karácsonyi szünetet élveznek.

2016. január A konyha, a fürdőszoba és a mosoda bekerül. Az eredeti tervek szerint a ruhákat a konyhába helyezték, de a rendeletek megakadályozzák ezt. A megoldás? Helyezze a ruhaneműt a nagylelkű, önálló fürdőszobába.

2016. február. Az építkezés Malvina születésnapjára megfelelő időben befejeződik. A gyepet a ház hátulján fektetik, így a pár két unokájának extra játékteret biztosítva látogatásukkor.

Ha többet szeretne megtudni Malvina stílusáról, e-mailben e- Tudjon meg többet a Go2 Homes építőjéről.

Fordulatok A természetes anyagok tapintható szövésű darabokká alakítják, hogy nyugodt hangot teremtsenek ebben a tengerparti otthonában, tökéletesen kiemelve annak napos tengerparti helyét. Nézze meg az óramutató járásával megegyező irányba járó "Basse" táskát, 39 USD, Olli Ella. Medál világos árnyékban, 129 USD, a Family Love Fa. Kerek bojtpárna, 89 USD, Miann & Co. 'Pretzel' fotel, 949 USD-tól, természetesen cukornád. Carl Hansen és Søn 'CH24 Wishbone' szék, 1605 dollárért, Cult.

Címkék:  Otthoni túrák Szabadban és Kertészet Karácsony 

Érdekes Cikkek

add