Ezt a Manly otthont átalakították a végső agglegény padlóvá

HQUEE-ólom-3

Ki él itt : Steven Reid, kreatív igazgató.

Otthoni stílus : Modern, két hálószobás apartman Manly-ban, Sydney-ben.

Idővonal : A felújítás kilenc hónapot vett igénybe.

Költségvetés : Egy új konyha és fedélzet, asztalos asztalok, bútorok és készülékek költsége 75 ezer dollár volt.

Miután évek óta bérelte Manly-ban, az első háztulajdonos, Steven Reid nem tudta várni, hogy lerázza a gyökereket. Több mint két évet sydney-i északi partok piacának böngészésével töltötte, majd talált egy lerobbant két hálószobás lakást Queenscliff-ben.

Hiányosságai ellenére Steven potenciált látott a fényes nappali részben és a tágas borostyánnal borított fedélzeten. Azonnal tudta, hogy ez valami különleges lehet.

Miután az aukción felkerült, Steven tudta, hogy erős stílusképre van szüksége, amely arra késztette őt, hogy vonzza a belsőépítész és a barát Jillian Dinkel szolgáltatásait.

Steven, miért vettél fel belsőépítészt? Ötleteim voltak arról, hogyan szeretném érezni ezt a teret, de nem tudtam ezt önmagában a valóságba átalakítani. Különösen segítségre van szükségem a lakásban a hely és a tárolási lehetőségek maximalizálásához. Azt akartam, hogy drámaian átalakítsam egy rosszul végrehajtott és tervezett egységet olyan különlegessé, amelyben büszke lehetek. A természetes anyagok vonzódnak, mint például a bőr, kő és fa, tehát ezeknek az elemeknek a beépítése a lakásba nem volt tárgyalható.

Belépés A Stone Pony rusztikus padja fölé a Semmi Közepének tükör tükrözi Steven frissített otthonának konyháját.

Jillian : Mindössze 70 négyzetméter belső térrel az egység kicsi volt, szinte tárolása nélkül - és a létező tárhely gyakorlati és nem volt vonzó. Az én prioritásom az volt, hogy okos döntéseket hozzam annak érdekében, hogy a tér működését a költségvetésünkkel maximalizáljuk.

Étkezési hely A katonai stílusú asztallal ellátott bőr- és króm székek vintage étkezési környezetét párosítja a Sourceers The Store báránybőr-dobása. A regenerált fa polcok szépen illeszkednek a falba, lehetővé téve Stevennek, hogy matricákat készítsen műalkotásokkal. A Cedar & Moss egyszerű, mégis formás falikarjai kiemelik az alábbiakban Steven által bemutatott megjelenítési művészetet, amely a tér azonnali karakterét adja meg. Alkotás: A szicíliai Harold Lane és a cím nélkül Sarah Wright.

Jillian, Steven szavaival a konyha "annyira csúnya!" Mi volt a játékterved a tér kezelésére? Minimális, de merész megjelenést akartam. A konyha az első, amit látsz, amikor az ajtóban sétálsz - jó első benyomást kellett adnia. Az eredmény egy „szmoking konyha” sötét alsó fülkével és világos fehér fali szekrényekkel. Rejtettük a mosógépet, és a mosogatógépet mesterségesen beépítettük egy előlaplal, hogy a hely tiszta legyen.

A belépő belsőépítésze, Jillian Dinkel egy barátságos helyre lép, amelyet a Tigmi Trading szőnyege kiemel. ABBA: A film posztere és a Richard Bailey nyomtatványa a padlón bemutatja ennek a háznak a retro kifinomultságát.

Steven : A felújítás előtt, a kijelzőn lévő összes készülékkel, szörnyű első pillantás volt. De valami egyediat akartam. A konyhának kirakat-elemnek kellett lennie.

Nappali rész A textúrák keveréke érdeklődést mutat az MCM House kanapéval, az Ázsiai Tide asztallal és a Love Marokkói szőnyegek szőnyegeivel, ahol a látogató Bruce, a francia bulldog ül. A Ficus fa beltéri környezetbe hozza a természetet. Fotó: Steven Reid.

Steven, hogy érzi magát az eredmény? A főzőzóna mérete egyáltalán korlátozott? A konyha a kedvenc szobám! Nagyon örülök, hogy egy kis plusz pénzt költöttem, hogy helyes legyen. Olyan kicsi, amennyire konyha lehet, de nem megyek oda és gondolkodom: „kicsi hely, stressz vagyok”. Minden szépen el van rendezve, és van elég hely ahhoz, hogy a főzőlap körül dolgozzon. Ez tökéletes.

Fedélzet A lófarok tenyerét a The Plant Room Pop & Scott edényében a fehérre festett fedélzet a rácskerítéshez köti.

Jillian : Egy kis konyhához nagyon sok tárolóhely van. Mindent el lehet helyezni, és távol lehet tartani a padról, ami feltétlenül kulcs a korlátozott munkaterület maximalizálásához!

Belépés Amint kinyitja a bejárati ajtót, ez a matrica üdvözli Önt. "A belépőasztal tetején pótlólagos konyhaasztal anyagú volt, a Quantum Quartz felülettel a Statuario Quartz-ban" - mondja Jillian belsőépítész. A szekrény MadeMeasure bőrhúzókkal is rendelkezik. Fotó: Benny Horne a Vogue Australia-nál.

Steven, a tárhely alapvető fontosságú téma ezzel a felújítással. Mi vezetett egy nyitott, nyitott szekrény kiválasztásához? A nyitott gardrób ötlet igazán vonzott számomra. Szeretem, hogy mindennek megvan a helye. Életem ezen a pontján a dolgaimat a lényeges elemekre öntöttem. A minimalizmus igazán megfelel nekem.

Iain Archer konyhai asztalos szekrényei Dulux Klavier környékén készültek erre a főzési zónára, míg a faliszekrényeket Anthropologie fogantyúkkal frissítették. A fekete színű, Steven által festett ablakkeret lehetővé teszi a nézet felbukkanását.

Jillian : A ruhásszekrény felfedése kihívást jelenthet, ezért biztosítékként rengeteg polcterületet vettem be az ajtók mögé rejtve, valamint egy fiókoszlopot is, hogy elkerüljük a rendetlen megjelenést. Az összes tárolót gondosan megtervezték, hogy mindent elférjen Steven-nek, és ahogy használja a tereket.

Hálószoba Az ágyneműbe öltözött és a Pony Rider dobással tetején levő ágy színes és kényelmes textúrát kölcsönöz. A GlobeWest Universo Positivo hálószobájának tiszta vonalai szorosan illeszkednek a rendelésre készített szekrényhez.

Jillian, a lakásban gyilkos fedélzet van. Mennyire volt fontos, hogy ezt a teret rendbe hozzuk? A fedélzetnek ilyen kiaknázatlan lehetősége volt. A meglévő kert benőtt és korlátozta a fényt, amely átjuthat a lakásba, és az ülősarok furcsa alakú volt. Teljes körű felújítást végeztünk, és most csak arra vár, hogy Steven házigazda-partit rendezzen!

Ruhásszekrény Ez a testreszabott megoldás egy zárt és nyitott tárolóelegy keverékét is magában foglalja. Fenntarthatóan beszerzett ujjkorall a Sourceress the Store áruházából.

Tanulságok: "Visszatekintve azt szeretném, ha egy tájrendezőt bíznék meg a lehetőségeim értékelésére" - mondja Steven. "Mivel a borostyán szőkétt és elrontotta a kerítést, át kellett ültetnünk a gyökereket. Bár asztaloskodónk nagyon óvatosan vigyázott, a borostyán nem maradt életben. Pusztító volt, mivel ez volt az egyik első dolog, amelybe beleestem. szeretni az ingatlant. "

A St. Agni fedélzeti marhabőr párnái és a West Elm oldalsó asztal luxus stílusban kínálják ezt a lépcsős fedélzetet, amelyet Sam SC, az SCF Handyman Services cég készített. Az egyedi pad-párnák időjárásálló Sunbrella 'Canvas Granite' anyagból lágy leszállást biztosítanak.

Jillian munkájával kapcsolatos információkért látogasson el Jillian Dinkel oldalára. Vegye fel a kapcsolatot az SCF ezermester szolgálatának Sam Fordával az SCF ezermester szolgálatnál. Iain Archer a projekt társa volt, e-mailben

Címkék:  felújítása Otthoni túrák konyhák 

Érdekes Cikkek

add