Ez a felújított örökség ház modern, fényes belső teret rejt magában

Ki él itt : Philip, profi sportoló; vőlegénye, Tiffany, egy tartalmi és marketing ügynökség üzleti igazgatója; és Jagger, a határ skót juhászkutya.

Otthoni stílus : A perzsa viktoriánus munkás házát egy Melbourne-öböl belsejében, egy tágas, három hálószobás házrá alakították át, amelynek második nappali területe és rejtett tetőterasza volt.

Idővonal A pár 2015 júniusában vásárolta meg a házat. Miután bérbe adták, miközben Dan Webster építész terveivel dolgoztak, az épület 2017 februárjában kezdődött, és ugyanezen év decemberében fejeződött be.

Konyha és étkező Tiffany és Philip háztulajdonosok számára a legjobb meglepetés az újonnan felújított Melbourne-házuk konyhája feletti üreg volt. "Néhány hónapig a házban élve rájöttem, hogy ez sokkal több, mint pusztán fényt hoz a földszinten" - mondja Philip. "Ez extra hangerőt ad, és kapcsolódik a felső szinthez is, ami különösen akkor jó, ha vendégeink vannak." A Larritt-Evans dizájn stúdiója egyedi asztallal és padokkal ülve növeli a tér könnyű, modern megjelenését. Alkotás: Tej 04 - JÖkull (balra) és Mosi 02 - JÖkull fényképei, Maegan Brown.

A Tiffany partnerrel 11 hónapig tartó ház vadászat után, és néhány aukción szűkösen kimaradt, Philip háztulajdonos úgy döntött, hogy új stratégiára van szükség első házuk biztosításához. "Azt akartunk, ami jellegzetes, és azok a házak, amelyekben elvesztettük, többnyire duplafalú viktoriánusok voltak, amelyeket már felújítottak" - mondja.

Amikor észrevette egy apró, egyszemélyes viktoriánus teraszt, amelyben nyilvánvalóan jobb napok voltak, úgy döntött, hogy Tiffany kezdeti felháborodása miatt ajánlatot tett erre. "Nem érdekeltem, mivel ez csak a legfurcsább, legnehezebb ház volt" - mondja. "De Philip azt mondta:" Csak támogatnia kell engem ebben, mert azt hiszem, hogy működhet. "Így tettem."

Külső A ház örökségének tiszteletére a vörös tégla játékosan párosul a modern kortárs fehérekkel. „Weathergroove” burkolat, Weathertex. Festék természetes fehér, Dulux.

"Útközben voltunk a fejeink felett" - mondja Phillip, de tudták, hogy a sötét teraszon át lehet alakítani azt, amit kívánnak, ha megfelelő segítséget kapnak. "Ha jó embereket alkalmaznánk, akik tudnák, mit csinálnak, akkor ez kompenzálná a tudás hiányát" - mondja.

Nappali rész Az udvarban lévő fapadlók meleg kontrasztot jelentenek a ház egyszerű semleges palettájához. Grafika: Árnyékos fotónyomtatás Maegan Brown-tól. 'Etra' padlópárna, Országút. Blackbutt parketta, Tait Timber & Hardware. Kanapé, kanapé és lélek.

Álmodd meg

Kezdetben a pár, akik akkor Tiffany barátaival "a legrépesebb" lakóházban éltek, bérbe adták a házat, miközben kidolgozták, mit szeretnének csinálni, és pénzt takarítottak meg a fizetésért.

Philip legjobb barátja azt javasolta, hogy jöjjenek és beszéljenek a főnökével, Dan Webster-rel a Dan Webster Architecture-től, hogy tanácsot kapjanak a dolgokról. De hamarosan rájöttek, hogy Dan építész akar lenni.

Konyha A függő lámpák kiválasztása volt azon kevés döntés egyike, amelyben Philip és Tiffany nehezen tudott megállapodni. "Mivel a házban minden olyan egyszerű és hátrányos, valami fekete színben szerettem volna keresni, ami jó tulajdonság lenne, míg Philip átlátszó üveglapra jött, amely számomra csak izzónak tűnt" - mondja Tiffany. "Végül megtaláltuk ezeket a Mark Douglass medálokat, és ők voltak az elsők, akiknek mindkettőnk tetszett, tehát a helyszínen vásároltuk őket." A Borella Kitchens bútorzatát Neolith „Classtone” porcelán felületek díszítik Estatuarioban. Sütő és tűzhely, Miele. Fehér ipari székek, Kmart.

"Mivel még soha nem tettek ilyen dolgot, csak a hangulatot kellett folytatnunk. Minél inkább Dannel beszéltünk, annál jobban rájöttünk, milyen hasonlóak az ízlésünk, és tudtuk, hogy ő a munka embere" - mondja Philip .

Röviden trükkösek: maximalizálni kellett a keskeny 5, 8 méteres blokk négyzetcentiméterét, és hozzon létre egy extra hálószobát, fürdőszobát és nappali területet, valamint egy kültéri teret. Philip és Tiffany meg akarta őrizni azt is, ami a ház karakteréből maradt.

Nappali és étkező rész A blokk keskeny szélessége miatt a pár az étkezőhely egyik oldalán beépített ülőhelyet választott a hely maximalizálása érdekében. Tárolásként is megduplázódik - amikor van valami, amivel meg tudják tölteni, azaz. "Mielőtt ide költöztünk, hálószobát osztottunk meg egy közös házban, tehát még nincs sok cuccunk" - mondja Tiffany. KIX hp fali lámpa, Inlite.

Philip és Tiffany kívánságlistája

  • Tegyen be minél több természetes fényt. „Az eredeti ház egy tipikus terasz volt, mivel nagyon sötét volt, még a nap közepén is” - mondja Philip.
  • Hozzon létre rugalmas életteret, amely alkalmas a család és a barátok szórakoztatására. „Született szórakoztató vagyok” - mondja Tiffany.
  • Állítsa vissza az örökség házának eredeti tulajdonságait, és az egész karakterrel és melegséggel rendelkezzen. "Ez kihívás volt, mert nem akartam, hogy a ház új része úgy tegyen mintha régi, de ugyanakkor nem akartam, hogy ez egy nagy steril doboz legyen" - mondja Philip.
  • Tegye kutyabaráttá a pár szeretett kutyája, Jagger számára. "Ő a mi világunk, tehát azt akartuk, hogy a ház teljes irányítása alatt álljon" - mondja Tiffany.

Fürdőszoba "A konyhában és a fürdőszobában kissé óvatosnak tartottuk a dolgokat, így kapcsolódtak a ház eredeti részéhez" - mondja Philip. Omvivo velence 450 medence, Kado Lux Petite önálló fürdő 1500 mm-es fehér, Milli Pure fali kád kimenet Chrome-ban, Milli Pure zuhanyfej Chrome-ban, Reece.

Tervezze meg

Az 1980-as években rosszul felújított eredeti ház egyik legnagyobb problémája az elválaszthatatlan szobák összeállítása volt, beleértve egy keskeny étkezőt és fürdőszobát, amelyeket egy különös sétány választott el a hátsó udvarra.

Dan úgy döntött, hogy csak az első két hálószobát tartja fenn (az örökségi korlátozások azt jelentették, hogy a ház elejét fenn kellett tartani), és a többit leütötte. A helyére egy kétszintes melléképületet építettek, amely három oldalról kihúzódott a határig, nyitott terű nappali / étkező / konyha helyiséggel és a földszinten dolgozószobával, valamint egy emeleti mester lakosztállyal, második nappalival és rejtett tetőterasszal. .

Ensuite A Volker Haug világítást és a szögletes csaptelepeket választották a saját fürdőszobában. "Kalandosabb voltunk ottani döntéseink során" - mondja Philip. Alape Unisono mosdó nélküli csaptelep 325 mm-es fehér és Milli 'Axon' falmedence-keverő szett 185 mm-rel króm / matt fekete színben, Reece. Csempe, életmód.

Annak érdekében, hogy a szükséges fényt az ingatlan bejuttassa, egy három méter hosszú üvegfényvilágítást terveztek a mennyezet felső részére, az első hálószoba előtt, míg a konyha és az étkező hely, valamint két udvar fölött egy ütem elárasztaná a földszintet. a fény.

A pár nagyon szerette volna, ha otthonuk tiszta legyen és elég minimális legyen. "Nem igazán szeretjük a feltűnő dolgokat - a hősökké választottuk az építészetet és az anyagokat, " mondta Philip. "Természetes anyagokat, például faanyagot is akartunk használni, és mindazoknak, hogy működjenek".

Az emeleti terasz Dan Webster teraszának okos tervezése miatt a házaspár elfújt, főleg mivel az örökség korlátozásai miatt azt el kellett rejteni az utcától. "Teljesen szép egy napsütéses napon, amikor hátrahúzza ezeket az ajtókat, és barátainak átadja magát" - mondja Tiffany. "Van is egy hűtőszekrény bárban és egy poros terem az emeleten, tehát valóban szórakoztató helyként működik." Kültéri bútorok, Szabadság. Szőnyeg, Kmart.

Csináld

Philip és Tiffany átadta a projektmenedzsmentet Dannek és építőiknek a Madeformból. "Két olyan barátunk adott nekünk tanácsot, akik éppen építettek - mondták nekünk, hogy használja az építészünket és az építőnket, és csak figyeljük, amint történik, és tanuljunk belőle" - mondja Tiffany. Megtapasztalható lépésnek bizonyult, mivel a 166 négyzetméteres blokknál a határig történő építés meglehetősen bonyolult és logisztikai szempontból kihívást jelentő építést eredményez.

"Normál helyszínen például az összes ablakot vagy téglát egy kézből szállíthatja" - mondja Dan. "Mivel azonban nem volt hely semmi tárolására, az építőnek többszöri szállítást kellett ütemeznie arra vonatkozóan, hogy melyik felhasználható lesz a következő napban vagy kétben. A többletmunka megnöveli a költségeket."

Külső A ház örökségének homlokzatának megőrzésének szükségessége miatt a ház az utcára néző kilátással elrejti kortárs belső tereit és kiterjesztését.

Váratlan költségek merültek fel akkor is, amikor az eredeti ház alapjait túl sekélynek találták, és amikor a határon lévő falat át kellett építeni. "Megtudtuk, hogy kb. 20 évvel korábban a szomszédaink kiterjesztést végeztek, de ahelyett, hogy megépítették volna a saját falukat, csak vakolatba borították" - mondja Philip. "Csak akkor rájöttünk erre, amikor építőink elkezdték lebontani a falunkat, így nekik kellett körbemenniük a szomszédokhoz és új építeniük - nyilvánvalóan költségükre."

A problémák ellenére az építkezés zavartalanul zajlott, és kilenc hónapon belül befejeződött. És nem tudnának boldogabbnak lenni az új házukkal. "Abszolút szeretjük, " mondja Philip. "Ha és ha gyerekek jönnek, akkor nem vagyunk biztosak benne, hogy a ház hogyan fog megbirkózni, így csak fülhallgatáson játsszuk, de ezen a ponton egyáltalán nem áll szándékunkban menni sehova."

Mester hálószoba A fiókba csomagolt fiókok meleget adnak a hálószobának. "Dan valami hasonlót tett a saját házában, és azt javasolta, hogy használjuk itt" - mondja Tiffany. "Ez az építész igénybevételének egyik előnye volt. Soha nem tudhattuk volna, hogy az ilyen dolgok lehetségesek az ő segítsége nélkül." 'Line' asztali lámpa, Douglas és Bec. 'Etra' párna, Országút.

A legjobb bitek

  • Az üveg tetőablak az eredeti folyosón. "Elkészítettük a lehető legnagyobb méretűre, és amikor felnézett és látta az eget, olyan gyönyörű. Ez messze a kedvenc részem" - mondja Tiffany.
  • A Master Suite dupla zuhannyal. "A WC-vel való emelet azt jelentette, hogy volt szoba dupla zuhanyra a fürdőszobában, ami azt okozza, hogy nyaralunk, amikor ott vagyunk" - mondja Tiffany.
  • A karakter. "Felújítottuk a ház eredeti részében található képeket, például egy kandallót, a párkányokat és a kovácsoltvas kerítés elülső részét" - mondja Philip. "Jó érzésem, hogy a házat visszatértem az eredeti dicsőségéhez."
  • A kültéri zuhany. "Amikor hazaérünk a tengerparttól és Jaggy egy homokos vízpatkány, nagyon hasznos, ha mehetünk zuhanyozni meleg vízzel, mielőtt bemegyünk" - mondja Tiffany. "Imádja a házat - beceneve most a millió dolláros kutya!"

moodboard

Tiszta és egyszerű Az „ Inside Out” -ben bemutatott kaliforniai bungaló otthonának felújítása ihlette, Philip és Tiffany egy egyszerű és tiszta palettára összpontosított. Nézze meg a megjelenést (balról jobbra) 'Kavicsos' fénysugár füstszürkében, már $ 330-tól, Mark Douglass. Benchtop London Grey-ben, 1000 USD / m² (telepítve) Caesarstone. Neolith 'Classtone' felület Estatuario-ban, POA, CDK Stone. Félhold fogantyú, POA, Auburn Woodturning.

Tanulságok

"Találjon olyan embereket, akikkel jó kapcsolata van, és akik ugyanolyan elképzeléssel és ambícióval rendelkeznek, mint te" - mondja Philip: "Ha mindenki ugyanazon cél felé dolgozik, akkor csodálatos eredményt érhet el. annyira szerencsés Dan Websterrel és a Madeform építőinkkel, mert tudtad, hogy valóban részt vesznek a projektben és ugyanazon az oldalon, mint mi. "

Vegye fel a kapcsolatot a Dan Webster Architecture céggel, és többet megtudhat a Made Form építőjéről.

Címkék:  felújítása konyhák Saln 

Érdekes Cikkek

add