Ez a felújított ház egy trópusi üdülőhely-stílusú menedékhely

Ki él itt : Melissa Bonney, a The Designory belsőépítészeti és építőipari üzletág igazgatója; férje, Brendon Bott, a B2 Construction tulajdonosa; gyermekeik, Bella, 15 éves; Liv, 13; és Nixon, 4, és a családi kutya Loki.

A projekt : Egy lepusztult ház felülről-lefelé történő felújítása, amelynek eredményeként öt hálószobás, három fürdőszobás családi ház található medencével.

Idővonal : A projekt hat hónapot vett igénybe, amely hét hét tervezést és jóváhagyást foglal magában, plusz sok extra óra éjszaka és hétvégén.

Költségvetés : "Építőként és tervezőként költséghatékonyabban tudtunk építeni, mint a legtöbb" - mondja Melissa. "Egy ügyfél költsége körülbelül 1, 2 millió dollár lett volna."

A „felújító örömének” felfedezése valójában pozitív egy építő- és belsőépítész-család számára, tehát Melissa Bonney, a Theoryory és férje, Brendon Bott, a B2 Construction gyorsan reagált, amikor megtalálták ezt a lakhatatlan, sötét és keltezett házat, sok kicsi szoba, beleértve két különálló konyhát.

Bejárat A vékony pad kiegészíti a fehér lemezt a bejáratnál.

Megterveztek egy otthont családjuk számára, helyet biztosítva magánszemélyek számára, és rengeteg helyet kínálva család vagy barátok összegyűjtésére. "Éppen ez a ház tervezésének lényege - olyan hely létrehozása, amely rezonál az ott élő emberekkel és lehetővé teszi számukra a zökkenőmentes működést" - mondja Melissa.

Nappali rész A plüss Coco Republic „Nirvana” kanapé hangulatos kilátást hoz létre az „Aether” kandalló mellett az Aurora Suspended Fires által. Üvegajtók a Design Hunter-ben.

Melissa és Brendon kívánságlistája :
+ Trópusi érzés "Nagyon szeretnénk létrehozni azt az érzést, amelyet ünnepnapokon élvezünk. A trópusi üdülőhely stílusú ház volt a fő hangsúly."
+ Napfény "A fény volt az egyik prioritásunk, mivel a ház annyira sötét volt."
+ Egy második nappali "Vegyes család vagyunk tizenévesekkel és kisgyermekekkel, tehát több élettérre van szükségünk."
+ Nagyszerű konyha "A lelkes szakácsoknak szeretnénk, ha a konyha központi szerepet játszik a lakó- és kültéri területeken."

A konyha szilárd amerikai fekete diófa fabútorokat kiegyensúlyozza a Marable Slab House friss fehér padlója és nagy gránitsziget padja. Nem világít, függő lámpa, Spence és Lyda.

Mivel korábban kilenc saját felújításán dolgozott, Melissa megszokta, hogy saját ügyfele legyen, de még mindig kihívást jelent. "Nagyon szeretek sokféle megjelenést, és hihetetlenül nehéznek találom ezeket a végső döntéseket" - mondja. Ez a projekt rendkívül gyors volt, mindössze hét hét alatt az épület megkezdése előtt megtervezni, dokumentálni és jóváhagyásokat szerezni.

Étkezőhely A földszinten öt falat távolítottak el egy nyitott nappali / étkező / konyha kialakítására, de a projektet az épület meglévő lábnyomán belül hajtották végre. Alkotás: Tali Tali Pompey szellemgumi fái és álló darabok, aboriginalis kortárs. Enoki 'cumulus' függő lámpák (étkezőasztal felett), a Design Hunter.

"Mindig egy koncepcióval kezdtem" - mondja Melissa. "Mint valaki, aki állandóan az interneten, a Instagram-on és a Pinterest-en dolgozik, és magazinokat olvas, sok ötlet volt, hogy finomítsák és összevonják egy koherens tervbe."

Fürdőszoba A Marble & Ceramic Corp „Pietra Grey” mészkő lapjai merész választás. Ezt a helyet kibővítették, hogy illeszkedjen az Omvivo kettős üreges és 'Latis 1600' kádjához.

Ő és csapata átalakította a meglévő teret (hogy kihasználhassa a Megfelelő Fejlesztési Jóváhagyási folyamat előnyeit), eltávolítva a belső falakat, hogy a földszinten nyílt terű nappali, étkező és konyha legyen, valamint tetőablakok és túlméretes ajtók és ablakok hozzáadása a természetes fény maximalizálása érdekében. .

Udvar A ház elején egy egyedi szabadtéri zuhany a Brooklyn Coppertől üdvözli a családot.

Az emeletet úgy tervezték, hogy tartalmazzon egy master lakosztályt egy walk-in szekrénytel, fürdőszobával és pálmafenékkel ellátott erkéllyel, valamint négy hálószobával. "Az emeleten minden nyugodtnak számít, tehát luxus gyapjúszőnyeget választottunk, és sok asztalostervet terveztünk, hogy mindent elrejtsünk."

A hálószobában a személyre szabott asztalos asztalok és az ívelt lapos falak békés menedéket teremtenek. A Spence & Lyda Ay világító medállámpája kiegészíti a megjelenést. Alkotás: Entwine Martine Emdur, kortárs korlátozott kiadások.

A rövid építési határidővel Melissa legnagyobb kihívása az volt, hogy a tervezési dokumentumokat folyamatosan figyelemmel kísérjék az építési folyamatra. "A projekt gyorsasága miatt többször is történt változás az építés során" - mondja.

Tanulási szög A földszinten egy okos iroda és könyvtár jött létre, amely a személyre szabott ülősarokra és a kültéri zuhanyra néz.

"Többször meggondoltuk a földszinti padlót, mielőtt az egyöntvényes epoxigyanta felületre álltunk. A jellemző elemekről, például az ívelt és rácsos falakról, az ablak részleteiről és az asztalos elemekről mind megvitatták, megváltoztatták és véglegesítették a munkát. "Repülés közben döntéshozatal mindig növeli a költségeket" - teszi hozzá Melissa.

Az udvari üvegajtók vezetnek a szórakoztató területre. A Fisher & Paykel által készített „DCS” grill a padon ül, és helytakarékos választást jelent.

Néhány meglepetés volt az út mentén, például egy csomó "kincset" temettek el a hátsó udvarban, beleértve egy régi sütőt is. Melissa leginkább a hálószobát szereti. "Ez valószínűleg az egyik legnyugtatóbb szoba, amit valaha készítettem, és gyakran egy csésze teával és egy könyvvel távozom ott" - mondja. "A család leggyakrabban használt területe egyértelműen a túlméretes konyha-sziget. Ez az a hely, ahol gyülekezni, beszélgetni, együtt étkezni és szórakoztatni. Számomra ez a család."

Külső rész A homlokzatot vastag, vastag fekete kaviárral festette a Dulux, ellentétben a fa díszítéssel és a Dogal márvány burkolatával, amelyet a Surface Gallery az első kerítésen festett.

Lásd még Melissa munkásságát a The Designory-ban.

Címkék:  Saln Karácsony Otthoni túrák 

Érdekes Cikkek

add